INNE - FORUM
sorri bojs czy kofje radjo
27 kwietnia 2009młode kapele na rafineria festival...
któras warta uwagi??-ocziwałem na popo ale niestety sie nie dostali
refleksje jakies??
-
malkontenci tylko na tym forum. zamiast w jaki kolwiek sposob wykazac sie inwencja i odzwierciedlic swoje poglady w e-postaci , potrafia tylko zgnoic, ubabrac i naciskac w negatywny sposob...co do sorry boys, mam same negatywne odczucia-glosy nabijane niewiadomo jak, a muza naprawde no comment-ale szacun za wyczucie polskiego stylu shobizu. Natomiast co do coffee- niezbyt ciekawie, ale chlopaki sa ok i z potencjałem...-syszałem w moim rodzimym miescie pare razy, a i nowa EP zaczyna soba cos reprezentowac-czuc progresję. Chciałbym zauwazyc na zakonczenie ze to konkurs mlodych kapel... potrzebne im troche wsparcia a nie same złe słowa. Ja goraco pozdrawiam łodzian
sotr (28 kwietnia 2009) -
Przestaniemy to chodzić na Wasze koncerty i słuchać płyt.
Sorry (28 kwietnia 2009) -
Jest mi bardzo przykro, że tak brzydko o nas mówicie :( Myślicie, że nam jest łatwo to czytać? To jest bardzo nie miłe z waszej strony i może byście przestali, co?
Sorry porcys (28 kwietnia 2009) -
Poprosimy o głosy na festiwal Rafineria. Można głosować na naszych myspace'ach. Jeżeli uznacie to za spam to z góry przepraszamy, ale bardzo prosimy jednak o głosy. radi kofan i bori soran
sori kofan (27 kwietnia 2009) -
Jak dla mnie to zachachmęcił tutaj jeden zespół. Konkretnie zespół, który dosyć nieoczekiwanie wygrał. 4000 głosów w niecały tydzień. Nawet realistycznie oszukiwać to to nie potrafi
Sori (27 kwietnia 2009) -
>kafi radio to powinni już przestać wysyłac mi zaproszenia na myspace bo ssą i ich nie dodam do znajomych. niezły spam z błaganiem o głosy rozsyłali w trakcie konkursu... wolfgangi dają radę. miałam nadzieję, że oni wejdą.
Dr Oetker (27 kwietnia 2009) -
kafi radio to powinni już przestać wysyłac mi zaproszenia na myspace bo ssą i ich nie dodam do znajomych. szkoda, ze nie weszli wolfgangi. wolfgangi są super. słuchajcie wolfgangów.
Low (27 kwietnia 2009) -
No gram. To chyba jasne w którym. Żadna nieżyczliwość. Odpowiem pytaniem na pytanie. To podaj mi dowód, że te zespoły są w stanie zebrać tyle głosów... (?) Większość kapel miała takie same narzędzia, tzn myspace, fora. Każdy widział na ile kto się promował. Nie posądzam Porcysowców o taką naiwność.
jacek (27 kwietnia 2009) -
info z myspace coffee radio: "Coffee radio is talking about a coffee and about love. This music is tender and vigorous at the same time. Few young boys trying to conquer the world with their dirty guitars and love, honest lyrics. You should taste this. " to chyba mówi samo za siebie....
Dr Oetker (27 kwietnia 2009) -
A w ktorym z tych zespolow grasz i na czym?:)
d (27 kwietnia 2009) -
Za pózno trochę ten temat kolego. No weszły dwa zespoły, które same nabijały sobie głosy, więc jakiekolwiek wartościowanie i porównywanie nie ma sensu. –jacek, 27/4/2009 12:40 A skąd wiesz ze tak było ? Jakieś konkrety ? Dowód ? Czy poprostu wrodzona polska nieżyczliwość ?
Agent Tnega (27 kwietnia 2009) -
Za pózno trochę ten temat kolego. No weszły dwa zespoły, które same nabijały sobie głosy, więc jakiekolwiek wartościowanie i porównywanie nie ma sensu.
jacek (27 kwietnia 2009)