INNE - FORUM
lans czyli co?
25 kwietnia 2009http://www.dziennik.pl/wydarzenia/spoleczenstwo/article365059/Z_kubkiem_od_Starbucksa_do_elity.html
no wlasnie, cojest dla was lansem, drodzy uzytkownicy porcysia.
za linka dziekuje plejeru :P
-
wow wow wow wow
szczur (29 kwietnia 2009) -
miało być rzecz jasna =
HCP (29 kwietnia 2009) -
starbucks+ładnie poperfumowane gówno
HCP (29 kwietnia 2009) -
ale zdecydowanie lansiarskie są sub-brandy typu "Warszawska NIKE" czy jakieś tam limitowane serie Reeboka - że ludzie zabijają się o nowe modele. prawdę mówiąc nie pamiętam, żeby wśród moich znajomych, tych "na poziomie", absolutnym fetyszem było coś tak banalnego jak sneakersy
PK (29 kwietnia 2009) -
>teraz jak ktoś ma buty Nike, to to żaden lans, a wręcz przeciwnie. ??? –Twój Stary, 28/4/2009 14:15 no w "najkach" nie wpuszczaja do krakowskich imprezowni
sivi (28 kwietnia 2009) -
nie, bo lansiarska rzecz nie jest już tak lansiarską rzeczą skoro noszą ją masy.
locura (28 kwietnia 2009) -
No przecież wszyscy to mają. Można się lansować czymś, co mają wszyscy?
antyfan porcysa (28 kwietnia 2009) -
>teraz jak ktoś ma buty Nike, to to żaden lans, a wręcz przeciwnie. ???
Twój Stary (28 kwietnia 2009) -
swoja drogą, jak się wszystko odwraca. teraz jak ktoś ma buty Nike, to to żaden lans, a wręcz przeciwnie.
antyfan porcysa (28 kwietnia 2009) -
A więc nic się nie zmieniło, ludzie nadal bez oporów szpanują bzdetami. Kiedyś lansowano się butami Nike, teraz kawą ze Starbucksa. Ciekawe co będzie w następnej dekadzie. Czytniki e-booków?
Twój Stary (28 kwietnia 2009) -
porcys- antyglobalistyczny serwis muzyczny
szczur (28 kwietnia 2009) -
porcys- antyglobalistyczny serwis muzyczny
taaaak, najlepsza kawa w starbucksie, tak jak najlepsza pasza w mcdonaldzie, tam też jest tylko najwyższej jakości wołowina, najświezsze warzywa i keczup prosto od krowy.
starfucks (28 kwietnia 2009) -
to ja postawie znacznik. czymkolwiek ów jest.
camel (28 kwietnia 2009) -
młodzieży, młodzieży, jak zjebana jesteś. –pv, 28/4/2009 10:40 święta prawda ! czyli co? dyskusja zakończona?
baba (28 kwietnia 2009) -
PIERDOLONA ERA TECHNO!!!!!!!!
masz całkowitą rację.szkoda,że te czasy już nie wrócą.dziś nie ma czego nagrywać na kasety,bo cały czas leci tzw.shit.
paj (28 kwietnia 2009) -
kurwa jak się cieszę, że jestem już stary. kawę traktuję użytkowo, ma spełniać swoje podstawowe zadania, czyli mnie obudzić. czyli może być jakakolwiek byle była mocna, a najlepiej ją pić na balkonie przy papierosie rano. dla smaku piję espresso i to jest dla mnie synonim kawy, przesiaduję w prawdziwych knajpach, gdzie się można ubrać jak bądź i chuj komukolwiek do tego a wybieram te knajpy pod kątem tego, która otwarta jest o 4 rano. 10 zł to się wydawało dawniej na papierosy, drugie śniadanie i czasem na małe piwo wystarczało co dwa dni. a muzyki słuchało się z kaset zgrywanych z radia o drugiej w nocy, jak to ktoś wyżej celnie ujął. młodzieży, młodzieży, jak zjebana jesteś.
pv (28 kwietnia 2009) -
sieciówka to bilet miesięczny na wszystkie linie. zaczynam kupować od przyszłego miesiąca!
kapitan dupa (27 kwietnia 2009) -
coś jak blog 27.
tola (27 kwietnia 2009) -
Jaka muzyke,poezje,sztuke,literature tworzyc beda ludzie urodzeni po 90?
?...? (27 kwietnia 2009) -
co to jest sieciówka?
bulwa (27 kwietnia 2009) -
>czym są airsoftowcy? oświećcie mnie. "Airsoft – sport polegający na bieganiu po lasach, polach lub opuszczonych budynkach i strzelania w siebie z pistoletów na kulki. Uczestnicy zabawy, dla zachowania wojennych realiów, noszą stare, przepocone mundury z demobilu. Mają oni prawo, które jest przestrzegane mimo braku oficjalności."
pantera (27 kwietnia 2009) -
>Lans – czynność polegająca na zaszczycaniu innych swoim jestestwem lansiarski jajcarz osiedlowy z tego heideggera, kto by sie spodziewal.
em c (27 kwietnia 2009) -
czym są airsoftowcy? oświećcie mnie. poza tym wypiszcie listę rzeczy, na które/dzięki którym dziś lansuje się młodzież. polansuję się przy najbliższej okazji w gronie młodszych koleżanek.
tygrys (27 kwietnia 2009) -
"Lans – czynność polegająca na zaszczycaniu innych swoim jestestwem. Lansują się airsoftowcy, dresiarze, raperzy, hiphopowcy, emoludzie, punkowcy, metale i inne psycho-rycho subkultury. Życie jest ciągłym lansem. Nawet gdy się nie lansujesz, to się lansujesz, bo się lansujesz, że się nie lansujesz."
pantera (27 kwietnia 2009) -
chyba szczęściarze..
... (27 kwietnia 2009) -
udzie godzinę pracuja dla 6zł –Szop, 26/4/2009 23:50 lansiarze.
em c (27 kwietnia 2009) -
smierc wszystkim urodzonym po roku '90
[*] (27 kwietnia 2009) -
obawiam się,że obecne pokolenie oglądające mtv będzie bardziej skrzywdzone emocjonalnie i intelektualnie niż poprzednie.
paj (27 kwietnia 2009)