INNE - FORUM
Myslovitz vs Muchy - wojna 09
18 kwietnia 2009http://www.infomuzyka.pl/Muzyka/1,83570,6510452,Spiewac_po_polsku__czy_po_angielsku_.html
W ostatnich 20 sekundach filmiku Rojek wywołał wojnę 09! Szable w dłoń !!!
-
Muchy są jednym z lepszych zespołów w Polsce, ale przecież na tle samej tylko Europy to trzecia liga. Byłaby może i druga, gdyby ktoś im produkcji płyty nie spierdolił.
wcm (20 kwietnia 2009) -
"Zostawmy na boku dyrdymały o zagranicznej karierze - zabawne, że najchętniej wygłaszają je wykonawcy, którzy nawet na polskiej scenie nie mogą pochwalić się wymiernymi sukcesami." Teraz powinien wkroczyć Andrzej ze swoją spiskową teorią dziejów czemu polskie zespoły nie odnoszą sukcesów
hush (20 kwietnia 2009) -
czesc tu michal z zespolu muchy, sluchacie eski rock, gramy co chcemy! looooool jak bardzo cie nie ma!
shagger (20 kwietnia 2009) -
"Dla mnie śpiewanie po angielsku w Polsce ma sens, bo po prostu zostawia otwartą drogę gdziekolwiek poza granice 'kraju nad Wisłą' - czy to na Wschód, czy na Zachód." i odwet "Zostawmy na boku dyrdymały o zagranicznej karierze - zabawne, że najchętniej wygłaszają je wykonawcy, którzy nawet na polskiej scenie nie mogą pochwalić się wymiernymi sukcesami." :)
oj (20 kwietnia 2009) -
a to rojek ich zaprosił, czy stelmach i gacek?
dążenie do prawdy (20 kwietnia 2009) -
nie ma sie czym podniecac, na offa ich zaprosil, a to tez jest jakis wyraz uznania, nie?
123 (20 kwietnia 2009) -
A jest jakiś młody zespół gitarowy, który Rojek lubi?? :) –general, 20/4/2009 01:04 "Jak mówi Artur Rojek: "George Dorn Screams to obecnie najciekawszy gitarowy zespół w Polsce".
turas (20 kwietnia 2009) -
Ależ to jest nawet trochę pozytywnie nacechowane, ta wypowiedź. Powiedział, co uważa a powody, które wymienia są dla zepołu muchy raczej pochlebne. Chyba, że może ja już opacznie atrybuuje i odczytuje. Inna sprawa, że rzeczywiście głębokiej sympatii raczej od niego nie zaznaliśmy, ale tak jak pisze Piotr - zakładanie wątku i nazywanie go w ten sposób jest przesadzone dość.
jane jane (20 kwietnia 2009) -
błagam, otwórzcie swoje biszkoptowe serca na płyty wielkie! Rojek zazdrości talentu, zazdrości pióra i ręki do wykurwistych riffów. 'polski rokendrol' to debiutancka kaseta zespołu PRL, którego nazwa stanowiła skrót od słowa 'wypierdalać'. gdzie tu wybitność? jestem po twojej stronie - myśli szyją abażury - i po dużej wódce - everyday is like tuesday - zakochuję się w sklepach z pasmanterią czynnych do 17. http://images.askmen.com/frame/300x300_image_soon.jpg
Marnow (20 kwietnia 2009) -
te smutne te
Grzelak (20 kwietnia 2009) -
A jest jakiś młody zespół gitarowy, który Rojek lubi?? :)
general (20 kwietnia 2009) -
–elliot crane, 19/4/2009 23:00 moge prosic o autograf?
rojeczek (19 kwietnia 2009) -
ee, żadna to nowość, ni wydarzenie - koleś nigdy nas szczególną sympatią nie darzył i to się doskonale wyczuwa, ale żeby od razu nowy wątek o tym?
elliot crane (19 kwietnia 2009) -
no doooobraaa, Rojek sie nie zna. Debiut Much jest wybitny.
LOL (19 kwietnia 2009) -
Rojek sie nie zna, to jakaś prowokacja! Albo tępi konkurencję, he?
Wacek (19 kwietnia 2009) -
ja to jak sie dowiedziałem że moje płyty są w sprzedaży to je sam wykupywałem aby nikt ich nie zdąrzył kupić, bo chcę zostać a andergrandzie
waszka g. (19 kwietnia 2009) -
Rojek wielki specjalista, który sprzedał kilkaset tysięcy płyt, też mi rzecz. Merytorycznie i obiektywnie, to może przedstawić swoją ekspertyzę członek podziemia polskiego, który sprzedał kilkaset sztuk swoich płyt, względnie pare tysięcy, ale nie więcej niż 10 tysięcy, bo wtedy jest już muzyczną dziwką.
andergrandowiec (18 kwietnia 2009) -
po prostu oni sami podbijają wątki o sobie hehe
wiraszko świntuszku! (18 kwietnia 2009) -
nikt nie mówi że są chujowi, przecież oni są całkiem przeciętni, bez przegięć w żadną ze stron. o co w ogóle tyle krzyku na tym serwisie o nich?
a ty nie rób z siebie dupelka (18 kwietnia 2009) -
no ale nie powiedzial tez ze są chujowi
wiec nie robcie z siebie pudelka (18 kwietnia 2009) -
przecież dobrze gada Rojek,wybitni oni nie są z pewnością.
paj (18 kwietnia 2009) -
troche jakbym słyszał jakiegoś piłkarza po meczu, żewłakow czy ktoś w tym stylu.
jajko (18 kwietnia 2009) -
Rojek przejął pałeczkę po Psychocukrze? No jak tak można nie doceniać poznańskich kolegów Porcysia... Biedny, teraz mz i Low będą po nim za to jechać, a 17 będzie sobie trzepać jak zwykle. To kiedy urządzacie zbiorowe palenie egzemplarzy "Tramwaju" L.V.?
Bzyku (18 kwietnia 2009) -
nie no, wybitny debiut to to nie byl, nie przesadzajmy
xyz (18 kwietnia 2009)