INNE - FORUM
Jak grypa zoladkowa przygnala mnie znow na forum.
11 kwietnia 2009Witam!
Tak, to ja...wasz przyjaciel zbulwersowany. Nie bylo mnie tu jakis czas gdyz przebywam na placowce zagranicznej w Londynie i nie mam teraz tyle czasu co kiedys. Pytacie co u mnie? Otoz spedzam czas zajmujac sie sztuka i uczeszczajac na koncerty. Do najciekawszych moge zaliczyc
-koncert Toma Waitsa w Pradze
-Nicka Cavea w Hamerszmit Apollo
-Antony and The Johnsons w Rojal Albert Hall
-Barry Adamson
-VV Brown
Chcialbym wiedziec co u Was. Jak sie ma Z - czy juz wyszla za maz? czy Camel juz otworzyl strone internetowa. Jak zdrowie mojego mentalnego ojca Ryby. Tygrysia, mz, Low, Paulina? co u nich? jak sie czuje Borys? Mowcie.
Musze nadrobic stracony czas...czego sie teraz slucha na Porcysie, kto mnie zastapil, jakie sa teraz modne odzywki, z czego mlodziez sie smieje.
Dziekuje
z przyjemoscia odpowiem na wszystkie pytania
-
A gdzie Doktur Szatan? On mi uwierzy - podzielalismy zainteresowania muzyczne!
zbulwersowany (11 kwietnia 2009) -
bo nie byłes na koncercie Radiohead
ot co (11 kwietnia 2009) -
[`]
Karola (11 kwietnia 2009) -
Glowacza nie przepuscili przez granice. Widze, ze tu tylko jedna osoba uwazala na lekcjach. Jak tak chcecie to ja przestane sie udzielac. Czuje sie zaszczuty jak Pawel z Czestochowy.
Z Głowaczem?
Bożena Minoge (11 kwietnia 2009) -
Bo jestes pelen zawisci i brakuje ci wiary, gdybys zechcial ja przyjac to bym sie z toba podzielila ale tak to mam ja cala dla siebie i Pana Mistrza.
OOO! Czesc Boznena! Mozesz sie juz przestac ukrywac. Romek wyjechal do Kolumbi.
Co z Romkiem Gmerke?
Bożena Minoge (11 kwietnia 2009) -
Kurde, no to piszcie na mojego maila jak nie wierzycie. Myslalem, ze mnie tu powitacie w wyjatkowy sposob. Ze karly przebrane za dzieci wrecza mi narecza kwiatow. Myslalem, ze cos znacze dla tego portalu. Jestem zasmucony.
zablokujcie chłopu nick, bo nie moze teraz wrócić
społeczność porcys (11 kwietnia 2009) -
Nie mam ci nic do powiedzenia, ale i tak cie pozdrawiam w duchu chrzescijanskiego zjednoczenia.
Jak to nie on? Kurde, jak ja mam teraz wrocic jak nikt we mnie nie wierzy. Czuje sie jak Jezus.
wpisujcie wymarzona setliste 1. paranoid android
asd (11 kwietnia 2009) -
to nie on, gdyby ktoś miał jakieś wątpliwości
I (11 kwietnia 2009) -
zbulwi, najwazniejsze: WIESZ O RADIOHEAD W POLSCE???
/// (11 kwietnia 2009) -
wesołych
kolega Zbulwiego (11 kwietnia 2009) -
no i sie zacznie...
gordon (11 kwietnia 2009)