INNE - FORUM

Jak grypa zoladkowa przygnala mnie znow na forum.

11 kwietnia 2009

Witam!

Tak, to ja...wasz przyjaciel zbulwersowany. Nie bylo mnie tu jakis czas gdyz przebywam na placowce zagranicznej w Londynie i nie mam teraz tyle czasu co kiedys. Pytacie co u mnie? Otoz spedzam czas zajmujac sie sztuka i uczeszczajac na koncerty. Do najciekawszych moge zaliczyc
-koncert Toma Waitsa w Pradze
-Nicka Cavea w Hamerszmit Apollo
-Antony and The Johnsons w Rojal Albert Hall
-Barry Adamson
-VV Brown

Chcialbym wiedziec co u Was. Jak sie ma Z - czy juz wyszla za maz? czy Camel juz otworzyl strone internetowa. Jak zdrowie mojego mentalnego ojca Ryby. Tygrysia, mz, Low, Paulina? co u nich? jak sie czuje Borys? Mowcie.

Musze nadrobic stracony czas...czego sie teraz slucha na Porcysie, kto mnie zastapil, jakie sa teraz modne odzywki, z czego mlodziez sie smieje.

Dziekuje

z przyjemoscia odpowiem na wszystkie pytania

zbulwersowany
  • no właśnie kilka postów wcześniej to byłaby, jakby, najśmieszniejsza riposta w historii, ale przegrałem z prędkością pojawiających się tu komentarzy, jakieś kosmiczne liczby.
    szczur (11 kwietnia 2009)
  • jakie dramaty, bedzie dobrze. http://www.sde.ct.gov/sde/lib/sde/images/deps/ae_graduate1.jpg
    em c (11 kwietnia 2009)
  • Ktos mi probuje ukrasc watek!
    zbulwersowany (11 kwietnia 2009)
  • Aaa, jakby ktos mial jakies problemy z tym watkiem to prosze go przeklec do watku Ludzkie dramaty.
  • and as usual, nobody cares about what I say ... but what the hell, I'm in love, in love, so dear to me is getting crazy! can not even sleep ... listening to them all the time and can not get enough. yet, although I am so crazy in love,, I do not trust that new zbulwersowany ... I do not think he is. but, as I said - what the hell, for spring is here, for the love of the blood in my veins to rush, and I am happy, happy, oh so happy! czesciowo konkouruje.
    em c (11 kwietnia 2009)
  • O, palczak! Dwie dynie! tak sie teraz wita mlodziez?
  • zbulwi, powiedz "dwie dynie"
    palczak90 (11 kwietnia 2009)
  • Jakos mimo wszystko mi sie smutno zrobilo. Zbulwersowany juz nie jest z mlodzieza.
  • przeciez mowilem, bez oddzielania od ciala. mam swoja godnasc, nie sprzedaje siebie w kawalkach!
    em c (11 kwietnia 2009)
  • I co? Potem ja sprzedasz? Czego to ludzie nie zrobia, zeby zdobyc pieniadze na koncert Radiohead.
  • zeby wiedziec ile wazy, duh.
    em c (11 kwietnia 2009)
  • A ze tak zapytam z ciekawosci, w jakim celu chcesz sobie zwazyc noge?
  • z noga pytanie wcale nie jest podchwytliwe, podchwytliwe bylo co innego. mi nie przychodzi do glowy zaden mozliwy do zrealizowania pomysl.
    em c (11 kwietnia 2009)
  • prawdziwy zbulwersowany nie miewa gryp żołądkowych.....
    li (11 kwietnia 2009)
  • aaa, i nie jestem autorem tego postu z 1:58. Mam alibi. Jadlem wtedy sniadanie w pobliskiej jadlodalni.
  • Wlasnie, moze jakis grill integracyjny, co? Tam odpowiem na wszytskie pytania. Karaoke, stryptyz, karkowka. A z ta noga to pewnie jakies pytanie podchwytliwe. Prawdziwy zbulwersowany nie odpowiedzial by na nie bo jest idiota. Dlatego ja nie odpowiem.
  • ale mi chodzi o konkretna noge, a nie zgeneralizowana. w ogole to wszyscy dostaniemy bana, i tak sie skonczy twoj comeback, zbulwi.
    em c (11 kwietnia 2009)
  • I wiem, że nie mnie pytałeś, i wiem, że Zbulwersowany ująłby to lepiej. Właściwie jestem ciekaw, jak ująłby to Zbulwersowany.
    Twój Stary (11 kwietnia 2009)
  • "In general the leg is approximately 9-10% of the weight of the entire body"
  • Zbulwi! Skoro mówisz, że odpowiesz na wsyztskie pytanie, pytam: Czy jesteś autorem postu z dnia 20/9/2008, godziny 01:58 w temacie: http://www.porcys.com/Forum.aspx?id=6542 ?
  • ja tez sie zawsze zakochuje na wiosne, wczoraj zakochalem sie dwa razy i nawet nie zartuje!
    em c (11 kwietnia 2009)
  • A ja juz sobie czyszcze akwarium i wskocze z nim na glowie na scene w trakcie No surprises.
  • slyszlaem, juz przemalowalem swoj rower na niebiesko zeby wjechac na scene w trakcie 'karma police'.
    em c (11 kwietnia 2009)
  • (i tak Szwecja najlepsza)
    no nie, a ja znowu.... (11 kwietnia 2009)
  • Nie wroce. W Polsce coraz gorzej - nie wiem czy slyszales ale Radiohead ma przyjechac.
  • przeciez mowie, ze nie. jestes przeziebiony i dramatyzujesz, to pewnie od braku slonca. my tu od jakiegos czasu mamy slonce codziennie, wracaj!
    em c (11 kwietnia 2009)
  • Em c i Twoj Stary! Wy mi wierzycie, prawda chlopaki?
  • >Kurde, jak ja mam teraz wrocic jak nikt we mnie nie wierzy. Czuje sie jak Jezus. To chyba Zbulwi.
  • zaraz, to w londynie tez maja grype zoladkowa? bo ja mialem w styczniu... ale jak to? nie ptasia, wiec nie lata, plywac raczej tez nie umie... cos krecisz, zbulwi. moze to zwykle przeziebienie?
    em c (11 kwietnia 2009)
  • Wy i te wasze Radiohead! It makes me sick!
BIEŻĄCE
Ekstrakt #9 (Ekstrakt vs RA 00-25)
Ekstrakt #8 (2025)