INNE - FORUM
Jak grypa zoladkowa przygnala mnie znow na forum.
11 kwietnia 2009Witam!
Tak, to ja...wasz przyjaciel zbulwersowany. Nie bylo mnie tu jakis czas gdyz przebywam na placowce zagranicznej w Londynie i nie mam teraz tyle czasu co kiedys. Pytacie co u mnie? Otoz spedzam czas zajmujac sie sztuka i uczeszczajac na koncerty. Do najciekawszych moge zaliczyc
-koncert Toma Waitsa w Pradze
-Nicka Cavea w Hamerszmit Apollo
-Antony and The Johnsons w Rojal Albert Hall
-Barry Adamson
-VV Brown
Chcialbym wiedziec co u Was. Jak sie ma Z - czy juz wyszla za maz? czy Camel juz otworzyl strone internetowa. Jak zdrowie mojego mentalnego ojca Ryby. Tygrysia, mz, Low, Paulina? co u nich? jak sie czuje Borys? Mowcie.
Musze nadrobic stracony czas...czego sie teraz slucha na Porcysie, kto mnie zastapil, jakie sa teraz modne odzywki, z czego mlodziez sie smieje.
Dziekuje
z przyjemoscia odpowiem na wszystkie pytania
-
specjalnie dla zbulwiego, ktory jakby rzeczywiscie wszystko to, co mowil, ze porca dawno nie czytal, to nie klamal krotka bajka o roboczym tytule: http://www.porcys.com/Forum.aspx?id=6577 za gorami, za lasami mieszkal tomek z ziomalami razem muzy doznawali brodatego pozdrawiali. raz brodaty sie obruszyl pol narodu plyta wzruszyc chcial lecz narod byl ospaly tylko pisal kocopaly: "sigur ros i radiohead a brodaty to jest zjeb" recenzenci tepe paly nie doznaly, nie doznaly audiofilem nazywaly felietony olewaly. poszedl wtem telefon z draw i brodaty byl jak paw bo recenzent z rpa co sie na ambiencie zna uzyl slowa 'sophomore' czyli ze chcial more & more wzruszyl sie zagroba michal ktory na hejterow kichal brodatego byl kolega to dlatego, to dlatego honor prezesa mu nadal nielojalnym kazal spadac. myslal tomek, "co ja zrobie ja bez porca nie wyrobie! bede niezalogowany wpadac pudlo pisac i pozdrawiac:)" a bajke o tym, jak to forum zaczelo pisac recenzje a chacinski zostal rednaczem kaczora donalda to juz niech ktos inny zbulwiemu zapoda, bo ja zapadam w katatonie. nzlg!
$100dentka (18 kwietnia 2009) -
Pewien lis, co mieszkal za miedza popisywal sie swoja wiedza lecz wyszedl na debila gdyz sie wybral na grilla Nie spodziewal sie, ze go tam zjedza
limeryczka (18 kwietnia 2009) -
zbulwersowany1983@o2.pl We zwiazku z tym, ze jakies demony czy tez inne slowianskie bozki pokroju Peruna i Tryglawa majstrowaly cos przy mojej skrzynce zmieniam adres e-majlowy. Bardzo chetnie dolaczylbym do grona redakcyjnego Porcys ale moje recenzje nie nalezalyby do naciekawszych ("fajne" "podoba mnie sie bo jest fajne" "nie podoba mnie sie bo nie jest fajne" "niefajne"). Chetnie natomiast zajalbym sie pisaniem opowiadan lub innego rodzaju limerykow zwiazanych w niewielkim stopniu z muzyka a w duzym stopniu z grilowaniem i lisami. Chetnie dowiedzialbym sie troche wiecej o pani, sympatyczna studentko. Czyli klasyczne : co studjujesz, jaki jest Twoj ulubiony znak drogowy i czego sluchasz. Vidimo se! Z.
zbulwersowany (18 kwietnia 2009) -
drogi zbulwersowany, dziekuje za maila z fotografia, niestety odpisanie na te wiadomosc jawi sie jako czynnosc jakby niewykonalna, uniemozliwia ja bowiem istota o mocy nadprzyrodzonej, z ktorej silami nie sposob walczyc - mailer demon. w odpowiedzi na panski anons wybieram kandydata nr 3, zalaczajac przy tym wlasna, odwazna fotografie (z owym grillem, ktory nie spotkal sie z akceptacja moderatora forum porcys) http://seemygrill.com/South_Carolina/Greenville/52.html no i jeszcze fotka matuli, bo to jakby istotne i rozsadne, biorac sobie za wokalistke, sprawdzic jak sie trzyma jej rodzicielka, a moja na bogato sie trzyma: http://seemygrill.com/California/San_Diego/805.html zarazem pragne zdementowac nieprawdziwa informacje, ktora wprowadzili uzytkownicy last.fm: nie wstapilam i nie planuje wstapic w szeregi sublabela pozDRAWiam, co sugerowac moze umieszczenie mnie w wykonawcach powiazanych z tamtejsza grupa co do technicznego sposobu umozliwiajacego panu ujawnienie sie, sprawa jest prosta. wystarczy iz zglosi sie pan na kolejna rekrutacje do grona redakcyjnego porcys. w szczeroplatynowym usmiechu, caluje s.
$100dentka (17 kwietnia 2009) -
http://wiadomosci.onet.pl/forum.html?hashr=1&#forum:MSwxNSwxMSw1NTYzNDY0NSwxNDkwMDc3ODQsNjQ1ODc3NCwwLGZvcnVtMDAxLmpz
onet (14 kwietnia 2009) -
ciekawe kim byl zbulwersowany w poprzednim wcieleniu.
maturzysta (13 kwietnia 2009) -
to nie bylem ja - ja byc moze mam na swoim koncie jedna prowokacje, ale nawet jezeli tak jest, to sie do niej nie przyznam.
em c (13 kwietnia 2009) -
to byłem ja
doświadczony porcysiak (13 kwietnia 2009) -
Hehe. Nie powiedzialbym lepszy...moze troche bardziej zabawny. A Ty em c to widze tez niezly aparat jestes. Ja juz sie teraz domyslam kto stal za polowa tych porcysowych prowokacji i watkow przypisywanych zbulwersowanemu.
zbulwersowany (13 kwietnia 2009) -
>jak ktos cos wymysli to niech da znac. plonacy krzak na naszych klawiaturach? calkiem na czasie, a i tak juz wiemy ze jestes lepszy od jezusa.
Dwie dynie! A moze jest odwrotnie? A moze Zosia to zbulwersowany? Ha? Czasem mam ochote wam sie troche ujawnic, ale po pierwsze nikt by mi uwierzyl bo prawda przerasta wasze najsmielsze wyobrazenia a podrugie nie widze zadnego technicznego sposobu umozliwiajacego mi ujawnienie sie - jak ktos cos wymysli to niech da znac. A ja wciaz leze - juz w sumie sie mam dobrze ale nie che mi sie nic robic. I podoba mi sie to zainteresowanie moja osoba i litosc jaka wzbudzam. Jestem uroczy i wszyscy chca sie mna zajmowac. W wolnych chwilach slucham teraz Beta Band i jakichs ich przepotworzen szukam na YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=oFrE7VA481I http://www.youtube.com/watch?v=_cdDmqvkpV4 Beta Band jest bardzo dobre na grype zoladkowa. Kurde i czy juz byl watek o tym jak to w Angli juz nie mozna ogladac wideoklipow na YT? Kila straszna.
zbulwersowany (13 kwietnia 2009) -
obstawialbym, ze wlasnie za to dostala bana. >A może zbulwersowany to Zosia? haha, kiedys tez sie nad tym zastanawialem!
studentka pisze lepiej niz wiekszosc "redaktorów" porcys
lud głosu (13 kwietnia 2009) -
zbulwersowany, chyba lepiej żebyś wiedział, że studentki kurwa nie ma
głos ludu (13 kwietnia 2009) -
oj zbulwi... kazdy kiedys z tym zerwie, taka prawda. a poza tym taka mała odskocznia od rzeczywistosci... lepsza taka niz by ci mlodzi mieli siedziec na ławkach przed blokiem z piwem w reku, albo co gorsze, siedzieli w domu i sie uczyli po to by nas - starszych - wygryzc z naszych stołków w przyszłości... no nie?
dzieciak (13 kwietnia 2009) -
brakuje mi Andrzeja w tym wątku.
turas (12 kwietnia 2009) -
pudlo! O i Dr Oetker tez zyje! Troche sie ciesze a troche mi tez smutno, ze Wy tu wszyscy wciaz jestescie. Z tego co widze to tylko Camel odnalazl szczescie w swiecie realnym. Zaszczuty i wyszydzany mimo wszysko podazal wlasna sciezka. Wyrwal sie z porcysowej matni! Brawo Camel! Bedzie mi Ciebie brakowac.
zbulwersowany (12 kwietnia 2009) -
borys?
Dr Oetker (12 kwietnia 2009) -
...Albo ktoś inny z redakcji Porcys?
Twój Stary (12 kwietnia 2009) -
>Pozdrawiam >Z. >Ta wiadomosc ulegnie samozniszczeniu po 10 sekunach Po przeczytaniu tego kawałka coś mnie naszło. A może zbulwersowany to Zosia?
Twój Stary (12 kwietnia 2009) -
Witam! Celowo odtajnilem nasza rozmowe majac w zamysle wprowadzenie pewnego zamieszania. Spokojne i jakze pewne swego bezpieczenstaw srodowisko PORCYS musi zrozumiec, ze pewne rzeczy zwyczajnie nie beda akceptowane. Udalo mi sie dotrzec do scisle tajnych informacji dotyczacych ugrupowania PORCYS: PORCYS Global Basic Info Type: Organisations - Religious Organisations Description: Parish Of Roman Catholic Young Servants - A group of enthusiastic young(ish) Catholics, committed to doing what we can for our local community and rolling with the punches. Group Type This is a closed group. Members must be invited or approved by an admin. Mam nadzieje, ze to pomoze. Ja ze swojej strony nie moge zaoferowac wiele gdyz choroba uniemozliwia mi wyjscie z zakladu zamknietego. Sprzedaje zafalszowane bilety na koncert wykonane stara ale jakze sprawdzana metoda kartofel/gwasz. Pozbawiajac foromowiczow oszczednosci zmusze ich do pozostania w domach i ogladania koncertu w formie retransmisji na TVN Style. Pozdrawiam Z. Ta wiadomosc ulegnie samozniszczeniu po 10 sekunach
(wkleilem i wyszedlem kupic popcorn)
em c (12 kwietnia 2009) -
witam ponownie szanownego zbulwersowanego cala nasza organizacje bardzo cieszy panskie zmartwychwstanie z jajem i zamiar kontynuowania wspolpracy spiskowej. cieszy nas niezmiernie, iz odtajnil pan przeszle rozmowy dotyczace zamachow na porcys, jestesmy bowiem organizacja terrorystyczna, ktora ma parcie na mainstream, choc nasz coming out wcale nie byl uslany rozami gali. z braku rownych szans, gdyz zostalam zbanowana na forum, odpowiadam na panski apel droga okrezna, wysylajac depesze do poki co bezkarnego uzytkownika em c. w ostatnim odcinku hit generatora doszlo bowiem do sytuacji wielce dramatycznej, kiedy to nieomylnym zdaniem przewodniczacego jury michala zbigniewa zagroby, z domu holdys, moj featuring z grillem majacym supportowac zespol hipotetycznie rockowy o pseudonimie operacyjnym 'radiohead' uznany zostal za falsz i tym samym jego ekscelencja mz z(h) przed milionami sluchaczy zbanowal moj 8-oktawowy host. majac juz wczesniej do czynienia z organizacja al buda domysla sie pan zapewne, iz z naszej strony byla to gruntownie zaplanowana akcja dywersyjna. bez obawy, grill integracyjny i tak sie odbedzie. za przemycenie broni na teren cytadeli, w niepozornym ekologicznym pudle odpowiada nasz tajny wspolpracownik TW, natomiast grillowanymi pyrami supportujacymi radiohead beda powszechnie znane muchy (#brak danych UK, #brak danych US, #8.2 porcys). grillowanie zywcem (z angielska 'live') protegowanych porcys przygotowywane jest przez al bude w ramach odwetu za palenie wlosow przywodcy naszej organizacji - andrzeja b., ktore podczas jednego z festiwali pre-alter artu w poznanskiej arenie ewokowane zostalo przez murzynskich hip hopowcow zydowskiego pochodzenia, rzekomo powiazanych z afro kolektywem. organizacja al buda zyczy panu niezbyt rychlego powrotu do zdrowia i zarazenia grypa zoladkowa jak najwiekszej liczby uzytkownikow porcys. ich przedwczesny zgon umozliwi bowiem naszym terrorystom wykupienie wszystkich biletow na koncert radiohead i zmuszenie zdesperowanego lidera grupy do powrotu do wielkiej brytanii pieszo, boso i bez kominiary, skoro zgrywa takiego hojraka. z pozalowaniem, niemoznosci dalszego czatowania, z banem, bez odbioru
agentka scully studentka (12 kwietnia 2009) -
ja tez zrobilem ten quiz przed chwila! ED GEIN. Bardzo ciekawy i kreatywny czlowiek.
nie martw sie zbulwi ja czytam czasem te zyciorysy nawet jak nie jestem chora. a tak w ogole to ciekawe ale wlasnie przed chwila rozwiazywalam quiz 'jakim fikcyjnym zabojca jestes' czy jakos tak :> te o beverly hills juz sie skonczyly..
z (12 kwietnia 2009) -
dopadł Cie ten syndrom http://www.dziennik.pl/kobieta/article358431/Ciemna_strona_slawy.html
porcysowy medyk (12 kwietnia 2009) -
Czyli, ze co? zoltaczka, wirus ebola, IBS? Kurde, dlaczego zawsze jak jestem chory to zaczynam czytac zyciorysy amerykanskich seryjnych mordercow?
Grypa wciaz mnie trzyma. Troche sobie pochoruje - szybko mnie sie nie pozbedziecie. –zbulwersowany, 12/4/2009 17:24 kłamczuch. grypa żołądkowa trzyma nie więcej niż dwa dni. w innym przypadku nie byłoby mnie tu
17 (12 kwietnia 2009) -
w tej sytuacji nie moge zyczyc zdrowia
skonsternowany (12 kwietnia 2009) -
☻/ /▌ /|
hi (12 kwietnia 2009)