INNE - FORUM
5 najlepszych piosenek abby
9 kwietnia 2009jw.
-
najsmieszniejsze co tu od dawna przeczytalem a juhu zdaje sie jakis staly uzytkownik. no no, forum porcys jednak ma sie dobrze, kumka olik, pawel dunin tworca indie, abba ssie. –db, 9/4/2009 23:20 niewiele trzeba żeby cię rozśmieszyć dude, nie mniej jednak cieszę się że mi się to udało no i jakim geekiem trzeba być żeby zauważyć moją sporadyczną aktywność na tym forum - ale to prawda od 40 lat staram się o wasz fatuszek, bez urazy ofkoz
juhu (12 kwietnia 2009) -
when i kissed the teacher, kurde... –argo, 9/4/2009 23:27 heh, wiadomo, top 5 zdecydowanie knowing me, knowing you - chyba moja ulubiona take a chance on me voulez-vous dancing queen a jakos na kolejnych miejscach does your mother know, ktorego kiedys nie lubilem, ale kolezanka jest fanka :)
kb (11 kwietnia 2009) -
summer night city i do i do i do why did it have to be me
dsffsdfsdgdsg (10 kwietnia 2009) -
if you think ABBA sucks, go watch "Muriel's Wedding"
,,,,, (10 kwietnia 2009) -
+ Take A Chance On Me
PK (9 kwietnia 2009) -
Super Trouper Dancing Queen Summer Night City
PK (9 kwietnia 2009) -
when i kissed the teacher, kurde...
argo (9 kwietnia 2009) -
SOS - piosenka genialna nikt nie powie mi że nie, choć sama abba trochę ssie –juhu, 9/4/2009 23:18 najsmieszniejsze co tu od dawna przeczytalem a juhu zdaje sie jakis staly uzytkownik. no no, forum porcys jednak ma sie dobrze, kumka olik, pawel dunin tworca indie, abba ssie.
db (9 kwietnia 2009) -
SOS - piosenka genialna nikt nie powie mi że nie, choć sama abba trochę ssie
juhu (9 kwietnia 2009) -
z teraz rocka
maturzysta (9 kwietnia 2009) -
pan z życia warszawy?
::: (9 kwietnia 2009)