INNE - FORUM

cywilizacja śmierci - 100 osobnników, których nie ma

30 marca 2009

zapraszam do dyskusji, proszę o wymienianie najbardziej szkodliwych postaci polskiej kultury

1. Robert Leszczyński

andrzej
  • 23. Michał Piróg? czy oczywistych nie dajemy? Cejrowski jest.
    lukasz (3 kwietnia 2009)
  • Nie no chyba jednak bardziej ty Jezusie. Ja sam napisałem to co właśnie czytasz, to co napisałeś niby ty napisał jakiś moherowy beret którego uczucia religijne właśnie obraziłem.
    Tadeusz (3 kwietnia 2009)
  • Tadeusz
    Jezus (3 kwietnia 2009)
  • Stefan Parzydlak - kierowca taksówki.
    Marnow (3 kwietnia 2009)
  • Odpierdolcie się od Cejrowskiego. A poza tym Hołdys ownuje tę listę.
    T (2 kwietnia 2009)
  • 21. Jacykow
    Tomasz (2 kwietnia 2009)
  • jak polityka i publicystyka, no to 20. Adam Michnik
    Szop (2 kwietnia 2009)
  • 19 Jezus
    Tadeusz (31 marca 2009)
  • Ziemkiewicz!!! ten jego żałosny program w publicznej gdzie w gronie śmiesznych prawiczków dogadzają sobie gadając ciągle o Michniku. Andrzej pewnie to lubi
    mailman (31 marca 2009)
  • orliński jest pojebany
    normalny (31 marca 2009)
  • Orlińskiego nie znam ale na wikipedii wygląda neutralnie. Cejrowski jak najbardziej szkodzi, dajcie spokój.
    rojal (31 marca 2009)
  • no prosze was, cejrowski, orlinski? moze sierakowskiego i ziemkiewicza dorzucimy?
    123 (31 marca 2009)
  • 16. cejrowski 17. kupicha 18.olbrychski (młody)
    mmss (31 marca 2009)
  • z Orlińskim wszystko jak najbardziej ok :)
    PK (31 marca 2009)
  • Zdecydowanie Zbylut Hołdys. Mega frajer, osadzony w w swojej czasoptrzestrzeni poza która nigdy nie wyszedł. Jego Sklep muzyczny nie wypalił (mial chyba najdrozsze ceny na swiecie), jego broda podkresla schizofrenie, jego wiedza na temat muzyki to gówno w próżni. Wystarczy obejrzeć HiiGenerator zeby sie ze mna zgodzić. –kwas, 31/3/2009 14:24 podpisuję się wszystkimi członkami - to jest symbol tego postu !
    Hirek Kulfonek (31 marca 2009)
  • Zdecydowanie Zbylut Hołdys. Mega frajer, osadzony w w swojej czasoptrzestrzeni poza która nigdy nie wyszedł. Jego Sklep muzyczny nie wypalił (mial chyba najdrozsze ceny na swiecie), jego broda podkresla schizofrenie, jego wiedza na temat muzyki to gówno w próżni. Wystarczy obejrzeć HiiGenerator zeby sie ze mna zgodzić.
    kwas (31 marca 2009)
  • odpierdolcie się od orlińskiego
    k (31 marca 2009)
  • mnie nie wymieniliscie
    Kaska Kanclerz (31 marca 2009)
  • Boże, jak nie ma tego wątku
    zadymiara (30 marca 2009)
  • -dzeżu nikt nie kuma, meeen, 30/3/2009 22:41 dobra, ale był też twórcą i prowadzącym najważniejszej polskiej listy przebojów i wylansował wielu wykonawców z kręgu polskiego rocka (lata 80-te głównie) oraz klasycznego rocka (jakkolwiek dziwnie to brzmi). to, że potem poszedł w te swoje smuff dżezy i radia kalifornia to inna sprawa - do trójki już nie pasował wieć poszedł, tam gdzie poszedł. poza tym pokażcie mi człowieka, który ze zwykłej formy listy przebojów zrobił audycję z takim klimatem, takiej słuchalności i o takiej opiniotwórczości, "dyskutalności" czy jak to tam inaczej nazwać.
    camel (30 marca 2009)
  • gdyby nie niedźwiedź to wielu zwykłych zjadaczy chleba do dziś słuchałoby krawczyka i alibabek –Bajkonur z Honolulu, 30/3/2009 22:36 a tak niedźwiedź dał im stinga, szade i smutę dżezową.
    dzeżu nikt nie kuma, meeen (30 marca 2009)
  • 6. Niedźwiedzki - miły głosik i nic wiecej. –sas, 30/3/2009 22:10 po pierwsze to pojebały ci sie numerki, bo lecimy w góre a po drugie, gdyby nie niedźwiedź to wielu zwykłych zjadaczy chleba do dziś słuchałoby krawczyka i alibabek
    Bajkonur z Honolulu (30 marca 2009)
  • Ja tam nie wiem co jest ni ok z Metzem. To znaczy można go nie lubić, ale dla mnie obecnie najlepsza postać w Trójce z najlepszym programem - Zjednoczone królestwo. Dużo razy się z nim nie zgadzam, ale opowiada kapitalnie. 7. Kaczkowski - za dużo się wszystkim podnieca, może dobrze by było gdybym usłyszał od niego jak krytykuje jakąś muzę, bo co go słucham to puszcza większy syf i bardziej mu się podoba. 6. Niedźwiedzki - miły głosik i nic wiecej.
    sas (30 marca 2009)
  • wlasnie? co nie jest ok z Orlińskim?
    kc (30 marca 2009)
  • 8. Wojciech Orliński –PK, 30/3/2009 15:08 slowko komentarza?
    123 (30 marca 2009)
  • Jankes to kuzyn mego kumpla . Ze dwa razy wpadł do nas na grilla
    krzychu81 (30 marca 2009)
  • kiedyś na esce słyszałem jakiegoś radiowca o pseudonimie Jankes i to była prawdopodobnie najgorsza postać z jaką w życiu się spotkałem. ale czego się spodziewać, nie.
    szczur (30 marca 2009)
  • jan "partytura" kubijec
    palczak90 (30 marca 2009)
  • 12.Marcin Bisiorek
    eska (30 marca 2009)
  • 11.zdzichu
    uzytkownicy porcys (30 marca 2009)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #9 (Ekstrakt vs RA 00-25)
Ekstrakt #8 (2025)