INNE - FORUM

Rymowane propozycje duetów

28 marca 2009

W ramach niebywałej tragedii w postaci meczu naszej reprezentacji, wymyśliłem wątek na pomysły duetów do rymu.
I tak:

Wiraszko z G Waszką.

Kumka Olik i Smolik

stef
  • Tede & Suede –Dr Oetker, 29/10/2010 22:57 nie rymuje się :p –v/a, 29/10/2010 23:05 haha, faktycznie mea culpa!
    Dr Oetker (31 października 2010)
  • >converge i zespół virgin ?
    Twój Stary (29 października 2010)
  • Tede & Suede –Dr Oetker, 29/10/2010 22:57 nie rymuje się :p
    v/a (29 października 2010)
  • Lenny Valentino & Kings of Leon White Lies & The Hives Happy Pills & The Kills Tede & Suede
    Dr Oetker (29 października 2010)
  • slowdive & jacksons five
    młody wilk (29 października 2010)
  • alex chilton & george clinton converge i zespół virgin
    twjpc (29 października 2010)
  • >Tciof & Air Nie rymuje się.
    Twój Stary (29 października 2010)
  • Johann Sebastian Bach & Iza Lach Tciof & Air Edyta Bartosiewicz & Janusz Panasewicz John Cage & Jimmy Page
    chlor (29 października 2010)
  • dani minoge & kylie minoge
    zbulwersowany (29 października 2010)
  • gogol bordello and elvis costello (feat. esthero)
    e-smith (29 września 2009)
  • > Bob Marley - PJ Harvey to sie teoretycznie nie rymuje bo powinno sie wymawiac "harwi", ale w praktyce sam mowię "harwej" ;p no chyba ze sie czyta bob marli ale jakbyco nie ogarniam
    radek (29 września 2009)
  • Bob Marley - PJ Harvey Florence and the Machine - Rage Against the Machine Lamb - Kamp!
    neuroza (27 września 2009)
  • la roux - garou ha ha ha.
    Wąski (27 września 2009)
  • Big Band: Pono, Bono i Mono oraz Yoko Ono wespół z Łoną i Bartkiem Wroną + De Mono (na wokalu Sarah Connor) feat. Franek Kimono oraz zespół Honor (z Rey Ramoną)
    mja (26 września 2009)
  • Nonet: Pono, Bono i Mono oraz Yoko Ono wespół z Łoną i Bartkiem Wroną + De Mono (na wokalu Sarah Connor) feat. Franek Kimono Big Band: Pono, Bono i Mono oraz Yoko Ono wespół z Łoną i Bartkiem Wroną + De Mono (na wokalu Sarah Connor) feat. Franek Kimono oraz zespół Honor
    idzie mi coraz lepiej (26 września 2009)
  • Oktet: Pono, Bono i Mono oraz Yoko Ono wespół z Łoną i Bartkiem Wroną + De Mono feat. Franek Kimono
    wymyśliłem! (26 września 2009)
  • Duet: Pono i Bono Tercet: Pono, Bono i Mono Kwartet: Pono, Bono i Mono oraz Yoko Ono Kwintet: Pono, Bono i Mono oraz Yoko Ono wespół z Łoną Sekstet: Pono, Bono i Mono oraz Yoko Ono wespół z Łoną + De Mono Septet: Pono, Bono i Mono oraz Yoko Ono wespół z Łoną + De Mono feat. Franek Kimono
    xxyy, nudzi mi się (26 września 2009)
  • Radiohead i Ola Szwed Wu-Tang Clan & Swans Kanye West & Ten Typ Mes Moby & Amon Tobin i nie do końca muzycznie: Sigur Ros i Tadeusz Broś Coco Jumbo i Rambo
    xxyy (26 września 2009)
  • brian eno produkuje kapitana nemo
    mja (26 września 2009)
  • Twój Stary i Czerwone Gitary
    co wygrałem? (25 września 2009)
  • Girls (9.1) & Boys (0.0)
    /\ (25 września 2009)
  • Siekiera feat. Panthera Myslovitz remixed by Wierd Al Yankovic
    129kcal (11 sierpnia 2009)
  • Ścianka & Glenn Branca
    stępień (10 sierpnia 2009)
  • Budka Suflera / Christina Aguilera DJ Tiesto / Michael Jackson M.I.A. / Morrisey Kylie Minogue / Mieczysław Fogg Mandaryna / Franz Ferdinand Bauhaus / Amy Winehouse i rymowanki Timbaland to palant M.I.A. wącha klej Dizee Rascal śpiewa (albo co innego hehe) Piaska
    radek (18 maja 2009)
  • Norah Jones & The Rolling Stones
    Kredyt (17 maja 2009)
  • noemi & public enemmy
    maturzysta (1 kwietnia 2009)
  • Tony Iommi & Klaus Nomi David Bowie i bracia Golcowie jan pawel drugi plays mesa boogie
    maturzysta (1 kwietnia 2009)
  • The Doors & Cannibal Corpse Minor Threat & Jet Primal Scream & HIM Drivealone & Darkthrone Klaxons & Saxon Mika & Apocalyptica
    czolno (1 kwietnia 2009)
  • pavement w piosence chuju urwiesz mi internet
    mja (1 kwietnia 2009)
  • King Crimson & Borixon Bloc Party & Ricky Martin Flea & Chick Corea Fisz & Nightwish The Police & Kiss
    czolno (1 kwietnia 2009)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #9 (Ekstrakt vs RA 00-25)
Ekstrakt #8 (2025)