INNE - FORUM
recenzja Waszka G
26 marca 2009ktoś przebrnął do końca tego bełkotu? Im mniej zrozumiale tym bardziej trendi?
-
>Żenada. Myślałem że dojebią czymś ironicznym, tymczasem jakiś bełkot totalnego leszcza z liceum no wlasnie nie, smutne jest to, ze on studiuje polonistyke
,,, (27 marca 2009) -
dobra, ale co jest na tym dyplomie pod obrazkiem JPII??? wyróżnienie w mistrzostwach województwa w robieniu szpagatu??
PK (27 marca 2009) -
Ta "plyta" jest bardziej chujowa niz Wy i ta recenzja !
"kobiet nie tykaj" (27 marca 2009) -
nie pamiętam kiedy ostatnio na porcysie czytałem tak zjebaną recenzje
locust (27 marca 2009) -
zajebista płyta!!!!!!!!!! nie lubie porcysa bo ma hujowe oceny ale jak waszke pochwalil to kurwa zajebiscie
hujas_2 (26 marca 2009) -
ja to pierdole zdejmuje kominiare!
prawdziwy doświadczony porcysiak (26 marca 2009) -
jako ojciec założyciel chciałem tylko zauważyć że takich gnitów znalazłoby się więcej, i to nie jest pierwszy przypadek że kogoś walneło w dekiel
Pieczony Kasztan z Antyli (26 marca 2009) -
dobra recka, lepsza niz animali
his name is senor (26 marca 2009) -
A, jeśli Łachecki to db, to ja byłem na blogu przez linka w wątku blog roku. Jest gdzieś jakiś wykaz nicków, co by ułatwiło niezorientowanym?...
Qfwfq (26 marca 2009) -
Jestem gótów pod 100 anonimowymi nickami napisać, że ta recka to żenua.
łh nzlg (26 marca 2009) -
nie rób offtopa, to wątek o recenzji.
okładka mówi "nie słuchaj tego!" (26 marca 2009) -
no chujowa ta recenzja, nie da sie ukryc.
znawca (26 marca 2009) -
z wami to nawet pożartować wrzutami z podstawówki nie można. btw czy któryś z krytykujących w ogóle przesłuchał tego nielegala?
hiimbr (26 marca 2009) -
–edvard, 26/3/2009 20:09 no chyba ty
hiimbr (26 marca 2009) -
Żenada. Myślałem że dojebią czymś ironicznym, tymczasem jakiś bełkot totalnego leszcza z liceum który uważa że jest alternatywny jak sobie ubierze słowa w taką a nie inną formę. Won z porcysa.
edvard (26 marca 2009) -
bez tych przypisów byłoby fajne
ben sherman (26 marca 2009) -
Porcys - autorytarny serwis muzyczny.
lol (26 marca 2009) -
a ja powiem tak: mnie to rozbawiło, mimo że greki nie obczajam, niestety. więc: dobry tekst. a co do kulturoznawstwa, to się oczywiście zgadzam. kilka momentów bardzo dobrych. pieśń nad pieśniami a rebours. dobre.
kc (26 marca 2009) -
apeluję.zaprzestańcie publikowania tych śmiesznych komentarzy.młody recenzent też ma uczucia i też go boli(prawdopodobnie w okolicach czaszki-wnioskuję po recenzji)również jestem ciekaw za co wyrzucili waśko.
paj (26 marca 2009) -
db, lepiej ci wychodziło pisanie o książkach, z pożytkiem dla swiata byłoby chyba, gdybyś przy tym pozostał. (i wtrącanie finnegans zbyt oczywiste, jakoś banalnie to wszystko wyszło)
c-u (26 marca 2009) -
***doszedlem*** do wniosku ze bez gwiazdek wygladaloby to lepiej. to byc moze bedzie pierwsza polska plyta jaka sciagne z internetu! istnienie waszki g i jego maczety czyni swiat lepszym.
em c (26 marca 2009) -
a moze nawet obie trzymaja w spodniach a *strzelaja* czym innym, jezusiczku.
em c (26 marca 2009) -
sorry "recenzentow", czyli dzieci, ktore wiedza nabyta na wykladzie u dr Cipelaskiego przed poludniem, musza sie wieczorem popisac w domu, pracy oraz klubie. A jesli nie wychodza z domu i wieczor spedzaja samotnie przed komputerem, jedna reke trzymaja w spodniach, a druga szczelaja tego typu wybryki.
lusją (26 marca 2009) -
zapomniałeś o pozdro
lol (26 marca 2009) -
no straszny ten tekst, fakt
tomek wasko (26 marca 2009) -
5.7??!! Was popierdoliło do reszty?!
lol (26 marca 2009) -
rzeczywiscie czasy sa popierdolone. a najpopierdolniejszy jest pseudointelektualizm recenzentow.
lucjan (26 marca 2009) -
ja pierdole, na ile trzeba nie mieć poczucia samożenady, żeby pomyśleć, że ta recenzja jest zabawna?
głupek (26 marca 2009) -
Przerwałem czytanie po pierwszym zdaniu. Ktoś kto to napisał jest większym idiotą niż sam Waszka.A jeszcze większym idiotą jest ten kto to pozwolił aby to sie tu znalazło.
east boy (26 marca 2009) -
podpisał się, podpisał, nasz faworyt łukasz łachecki. czy łukasz łachecki ma jakiś problem z kulturoznawstwem? już w drugiej recenzji, już w drugiej recenzji. polecam nie łykać tussipectu z myślą, że to narkotyki.
<3 (26 marca 2009)