INNE - FORUM
recenzja Waszka G
26 marca 2009ktoś przebrnął do końca tego bełkotu? Im mniej zrozumiale tym bardziej trendi?
-
http://www.youtube.com/watch?v=aIt1v1VY7uo
waszna zdissowany (22 kwietnia 2009) -
Popieram wszystkie próby opisania fenomenu Waszki!! –wodka-jelcyn, 28/3/2009 16:14 ok, ale może w innym serwisie, bo ten poświęcony jest muzyce
netia (22 kwietnia 2009) -
Walcie sie bo lby maczta poobcinam!!!
Waszka G. (28 marca 2009) -
sory mam takie pytanie bo niewiem czy waszka g to to samo co wiraszko ?
indianin (28 marca 2009) -
Popieram wszystkie próby opisania fenomenu Waszki!! Mnie ta recenzja mocno ubawiła, a to ze jest przeintelektualizowana jakos mi nie przeszkadza (przeciez caly tekst, metaforyczna forma to jeden wielki dowcip - nie rozumiem skad te bluzgi). Ma chlopak takie poczucie humoru po prostu...
wodka-jelcyn (28 marca 2009) -
co wy chcecie wszyscy, swieza i nie nudna recenzja choc tez nie rozumiem wszystkiego. "pozdro"
Jedrzejnzlg (28 marca 2009) -
Waszka jest ok . A wy wszyscy co tu piszo zle o nim macie wpierdol
w^T^S7k^ (28 marca 2009) -
Waszka juz niedlugo w Offsesji.Mysle,ze Artur musi przemyslec sklad na scene na parkingu.
Stelmi (28 marca 2009) -
Nie mogłem znaleźć jakiegoś klucza
Duszan (27 marca 2009) -
A no to trzeba było tak odrazu że my banda debili jesteśmy co nie kuma drugiego dna i wogóle twierdzy szyfrów zawartych w tej recenzji. Podobno na kanwie tej recki na powstać 2 część kodu leonardo
Pieczony Kasztan z Antyli, (27 marca 2009) -
Mnie ta recenzja bardzo sie podoba,jest taka w stylu NME.
Anna Gacek (27 marca 2009) -
elo, elo.
Deutsche Bahn (27 marca 2009) -
pozdro, pozdro. lukasz, fajna anegdotka. przy czym czasem pretensjonalne przeintelektualizowanie bywa gorsze od nie bycia bystrzakiem, elo
tomek wasko (27 marca 2009) -
pozdro
wasko tomek (27 marca 2009) -
ogarniam koncepcje tej recenzji. mimo to nie uwazam, aby to bylo smieszne. bum
fluffy (27 marca 2009) -
Czy ktos pamieta / Check Your Head - koment Brenta Ja pamiętam / autor recki / Łukasz Łachecki Cześć, odniósłbym się do zarzutów, ale większość to coś w stylu : "Przerwałem czytanie po pierwszym zdaniu. Ktoś kto to napisał jest idiotą", więc nie bardzo jest do czego. Przypomniała mi się natomiast pewna anegdota z czasów tak zamierzchłych, że obligowały jeszcze do noszenia worków na kapcie. Otóż z grupą współziomków ze wczesnej podstawówki szliśmy i jeden opowiedział "dowcip" : Idzie Szopen i Bach. Wszyscy się ubawiliśmy, bo ceniliśmy prosty humor, jednak jeden z funfli, który mimo nieprzemijalnego uroku bystrzak nigdy nie był, stwierdził, że nie kuma. Po czym w sukurs przyszedł mu jeden z paczki, i powiedział : no nie kumasz ? idzie szopen i bum. I tak właśnie poczułem się po lekturze wątku.
db aka Łukasz Łachecki (27 marca 2009) -
jestem ciekaw za co wyrzucili waśko. –paj, 26/3/2009 18:18 nikt nikogo nie wyrzucał –mz, 27/3/2009 08:28 Aleocochodzi?
Skonfundowany (27 marca 2009) -
z polonistyki poznałem kiedyś fajną dupę na czacie, ale nie chciało mi się potem z nią smsować i nic z tego nie wyszło.
jajko (27 marca 2009) -
tekst dobry, ale wolałem recenzję agaetis cośtam.
roza zwyciestwa (27 marca 2009) -
przestrzeń ideologiczna w której konstytuuje się formalistyczna uberperspektywa łacheckiego w swojej ambiwalencji narzuca indyferentną pozę jako warunek jakiejkolwiek treści jak na autoparodię własnego bloga to 4.5 tylko po co?
ważka (27 marca 2009) -
to ja dla kontrastu napiszę, że to jeden z fajniejszych tekstów jakie się u nas ukazały ostatnio. –mz, 27/3/2009 08:27 Czy ktos pamieta / Check Your Head - koment Brenta
koniunzlg (27 marca 2009) -
Ale jak napisał pv - jest sens analizować tę recenzję nie znając płyty?
Qfwfq (27 marca 2009) -
trudniejszy tekst i już protesty nieprzyzwyczajonych, a nie próbował ktoś tego dla zwykłej gimnastyki umysłu zrozumieć?
elo (27 marca 2009) -
a co wy macie do tego kulturoznawstwa
bo będę studiował (27 marca 2009) -
prima aprilis! kurwa...
kloaka (27 marca 2009) -
a ja powiem tak: mnie to rozbawiło, mimo że greki nie obczajam, niestety. więc: dobry tekst. a co do kulturoznawstwa, to się oczywiście zgadzam. kilka momentów bardzo dobrych. pieśń nad pieśniami a rebours. dobre. –kc, 26/3/2009 18:24 to po grecku to osiem błogosławieństw. a recki mi się nie chce komentować, prawdopodobnie nie istnieje w oderwaniu od opisywanego dzieła, prawdopodobnie nie będzie mi się nigdy chciało słuchać.
pv (27 marca 2009) -
ps. oczywiście nikt nikogo nie wyrzucał
mz (27 marca 2009) -
to ja dla kontrastu napiszę, że to jeden z fajniejszych tekstów jakie się u nas ukazały ostatnio.
mz (27 marca 2009) -
ej no ta recka jest za suaba żeby robić taki szum, patrzcie bo łł będzie się masturbować przy waszych komantzrazcg coś ytakiego
abba z planety xxx (27 marca 2009) -
no wlasnie nie, smutne jest to, ze on studiuje polonistyke –,,,, 27/3/2009 02:25 studiowanie polonistyki jest zajebiscie smutne. widzialem tych ludzi.
koniunzlg (27 marca 2009)