INNE - FORUM
Sunset Rubdown- koncerty w Polsce Kwiecień 2009
23 marca 2009Jakoś tak cicho o tym wydarzeniu więc ogłaszam: dwa koncerty Sunset Rubdown w Polsce:
Kraków, Muzeum Sztuki i Techniki Japońskiej Manggha.
ul. M.Konopnickiej 6. Dnia 29 kwietnia, godzina 20:00.
Warszawa, klub Hydrozagadka.
ul. 11 listopada 22, 30 kwietnia, godzina 20:00.
Czy ktoś się cieszy tak jak ja?
-
czy ja wiem czy lepsze? jak dla mnie koncert bardzo pozytywny, a utwory z najnowszej płyty dobrze rokują, atmosfera bardzo swobodna, spencer ekspresyjny, empty threads of little lord na bisie, support też niczego sobie, tak, że nie żałuję, chociaż nie bardzo wierzyłam w mangghe jako dobre miejsce, tylko ludzie nie dopisali, bo nawet setka się chyba nie zebrała
spokojna itd. (1 maja 2009) -
tego samego dnia Contemporary Noise Sextet w powiększeniu –ale, ale, 8/4/2009 00:06 hehe no wlasnie w przyplywie kofeiny to zauwazylem! CNSy lepsze, sorawa sunsety.
em c (30 kwietnia 2009) -
no i w klubie Hydrozagadka, też można kupić;)
C (14 kwietnia 2009) -
tego samego dnia Contemporary Noise Sextet w powiększeniu
ale, ale (8 kwietnia 2009) -
Bilety już można kupić w muzeum i na stronie shortcut.pl Zapraszam!
Cyprian (7 kwietnia 2009) -
angel: wg informacji z manggha: ceny około 30-40 zł, będzie można kupić w sekretariacie muzeum najprawdopodobniej od przyszłego tygodnia
spokojna itd. (30 marca 2009) -
slabo to masz w majtkach. nie no, fanem nie jestem, ale spoko, jestem umiarkowanie uradowany i pewnie sie przejde. w ogole to z powodu kryzyu ktos wpadl na pomysl zorganizowania koncertu wolf parade w systemie ratalnym?
em c (24 marca 2009) -
slabe slabe.
kokoko (24 marca 2009) -
tak słabe że żaden polski artysta nie zbliża się do tego swoim marnym poziomem. a ceny biletów to pewnie w okolicy 20 zł.
123 (24 marca 2009) -
toz to slabe jesttt
trasurf (24 marca 2009) -
nie orientujecie się przypadkiem w jakich rejonach cenowych beda bilety krakowskie?
agnel (23 marca 2009)