INNE - FORUM
melt festiwal,lipiec,de.
23 marca 2009http://www.last.fm/event/703874 ktos tam sie wybiera? ktos byl?
-
święta racja. masakra tam była.
arturo (23 lipca 2009) -
http://poglos.aktivist.pl/2009/07/may-wielki-festiwal.html
DT (22 lipca 2009) -
za dwudniowy az tak nie zdzieraja,ale za 3 to jakas kpina:)
arturo (1 czerwca 2009) -
Witam, Aktualnie posiadamy bilety w cenie 2dniowy bilet 392 pln/szt. 3dniowy bilet 502 pln/szt. Podgląd miejsc na www.eventim.de Koszt przesyłki - list polecony priorytet 8,00 pln lub kurier UPS 25,00 pln (przy wyborze kuriera należy podać numer telefonu kontaktowego) Dresdner Bank 43 2310 0000 0110 2746 0200 0000 w nazwie odbiorcy proszę wpisać: Eventim Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 25 00-508 Warszawa natomiast w tytule nazwę imprezy. Proszę również o podanie dokładnego adresu korespondencyjnego w e-mailu. Jest on niezbędny do wysłania Państwu biletów na odpowiedni adres.
arturo (1 czerwca 2009) -
no to nie takie troche, a te do wydrukowania jakies takie nieufne sa stamtad.
arturo (31 maja 2009) -
w eventimie jakiś czas temu mieli po 552 pln, więc trochę zdzierają ale te do wydrukowania samemu to raczej bez problemu można kupić płacąc zagranicznym przelewem lub paypalem przynajmniej teoretycznie bo sam też jeszcze nie kupiłem
flott (31 maja 2009) -
moja kobieta ogarnia po niemiecku i nic takiego nie ma,po angielsku zreszta tez nie ma. napisałem do polskiego eventima moze oni jakos to zaoferuja.
arturo (31 maja 2009) -
a, jesli chodzi o ich ilosc to raczej nie ma sie co martwic? czy moze jest pula, ktora moze sie wyczerpac. bo wlasnie sie zastanawiam nad tym wszystkim, a fajniej by bylo, gdyby bylo na to wiecej czasu. nie wykluczam ze ejst to napisane gdzies na stronie melta, ale raczej po niemiecku, bo nie ogarniam tego jezyka.
agnel (31 maja 2009) -
nie podrozeja,ale dobre pytanie ,ja narazie kombinuje z rodzina mojej dziewczyny ktora jest miejscowa.
arturo (31 maja 2009) -
a ja mam takie pytanie. jak Ci, co byli lub będą zdobywają tickety? czy one już w ogóle nie podrożeją?
agnel (31 maja 2009) -
szwaby potrafią.
;_; (30 maja 2009) -
jedzie ktoś tam?:) procz mnie?
arturo (30 maja 2009) -
Animal Collective, !!!, Magnetic Man, Benga, Skream, Boys Noize, Buraka Som Sistema, Tim Exile, Goldie, Gossip, Hell, James Holden, Kasabian, Kode 9 & Spaceape, La Roux, Metronomy, Phoenix, Radioslave, Röyksopp, Jesse Rose, Travis, Muff Potter, Tiga, Samavayo, The Soundtrack of Our Lives, Apparat, Modeselektor, Moderat, Polarkreis 18, Thunderheist, Daniel Haaksman, Sven Jozwiak, The Cheapers, Fabiano, Taktzyklus, DJ Koze, Bodi Bill, Dixon, Ame, Matias Aguayo, DJ Mujava, Super700, Max Hart Nibbrig, Kasper Bjørke, Henrik Schwarz, Hecker, The Gossip, mikroboy, Pilooski, Jazzanova, Boy 8-Bit, Hudson Mohawke, Diplo, MSTRKRFT, Trentemøller, Oasis, Digitalism, The Dodos, Ellen Allien, Simian Mobile Disco, Aphex Twin, A Critical Mass, Baddies, Bloc Party, Bonaparte, Caribou, Jochen Distelmeyer, DJ Phono, Filthy Dukes, Foals, Sascha Funke, Paul Kalkbrenner, Markus Kavka, Klaxons, Kiki, Mediengruppe Telekommander, The New Wine, Rex the Dog, Luke Slater, Tobias Thomas, The Whitest Boy Alive, WhoMadeWho, Zander VT, James Yuill and Sick Sinus
plejeru nie ogarnia (9 kwietnia 2009) -
a moze jakies szersze opisy.
arturo (23 marca 2009) -
ja bylem rok temu. zajebista impreza. kolorowo, glosno i huczno.
tyjhytnh (23 marca 2009) -
szydłowska była i podobno całkiem spoko.
słuchacz trójki (23 marca 2009)