INNE - FORUM
paristetris
22 marca 2009nie wiem, czy coś było o nich na forum pisane, jak dla mnie całkiem niezłe to:
http://www.paristetris.com/albumprev/
-
To jest trochę jak z tym wrzucaniem jazzu i muzyki współczesnej do listy 2000-2009. "Pokażmy, jakie mamy szerokie horyzonty, napiszmy o muzyce poważnej, jazzie i Paris Tetris". Chyba jednak nie macie, jeśli sprawdzenie biografii muzyków, nie mówiąc już o ich dyskografii, czy znajomości dyskografii, sprawia Wam problem. Dlatego nienawidzimy Porcysa, dlatego Porcys nam zwisa.
wesoły Bronek (17 grudnia 2010) -
Trochę dziecinada. Nie znasz składu zespołu, nie rozumiesz muzyki zespołu, to po co o nim piszesz? Bo "redakcja kazała"?
wesoły Bronek (17 grudnia 2010) -
ścianka - nowy projekt arkadego kowalczyka "nie o taki porcys walczyłem"
zle sie dzieje (17 grudnia 2010) -
No, ale redaktor Gawroński wciąż do końca nie wie kto i kiedy tam gra, to jak inaczej miał to przedstawić?
Pan Rafał (17 grudnia 2010) -
odbior odbiorem ale samo przedstawienie zespolu jako kolejny projekt macia naduzycie fchuj, uwolmijmuzyke.pl sie wkrada
zle sie dzieje (16 grudnia 2010) -
Uh, ja wiem, że to nie jest nowy projekt Macia, a całe te "wybrzmienie" tekstu, jakby byli debiutantami mogę tylko słabo zrzucić tylko na kosmiczne zmęczenie z dnia, kiedy pisałem ten tekst. A to z tymi, że nie wiem kto tam gra to bardziej przytyk do tej przaśnej atmosfery tekstów na stronie i myspace. Mnie akurat w tym przypadku to nie rozbawiło. Mój odbiór Honey Darlin' przypomina mi odbiór przez niektórych The Age of Adz: bardziej wymęczone niż stymulujące mi się to wydaje, ale hej - nie przekreślam jeszcze tej płyty i na pewno przesłucham ją jeszcze parę razy. Może zakumam!
gawroński (16 grudnia 2010) -
Mnie raczej (powiedzmy)zaciekawiło dlaczego niby nie wiadomo, kto gra w Paristetris - co tam takiego enigmatycznego? No i dlaczego to jest trochę tak napisane, jakby był to jakiś nowy projekt Macia? (swoją drogą lubię)
janek b (16 grudnia 2010) -
No ale dlaczego?
Pan Rafał (16 grudnia 2010) -
No nie podoba mi się
gawroński (16 grudnia 2010) -
niby jestem w redakcji, ale ktoś mi wytłumaczy, o co chodzi z poracastem?
janek b (16 grudnia 2010) -
zajebiście więc
Masło (25 listopada 2010) -
No to przeczucie Cię zawiodło, bo płyta na luzie wymiata
Pan Rafał (25 listopada 2010) -
Koncerty PT rządzą, kto nie widział Candelarii, ma czego żałować. Ale ostatnia płyta? Mam przeczucie, że nie będzie dobra...
Masło (25 listopada 2010) -
słuchał ktoś? przy debiucie było 100x lepiej na koncertach
epic (24 listopada 2010) -
obrzydliwe
niech ktoś to skasuje, plis (24 listopada 2010) -
http://www.lastfm.pl/music/Paristetris/+images/54857891 max tundra!
epic (24 listopada 2010)