INNE - FORUM
Koniec Orchid?
19 marca 2009Dziś oficjalnie postanowiłem odejść z zespołu Orchid. Jest to spowodowane brakiem porozumienia pomiędzy pozostałymi muzykami i rozbieżnymi celami, które chcemy osiągać wspólnym graniem.
Guma
-
sam jesteś chujem, proszę pana.
mja (20 marca 2009) -
to wszystko co miałem do powiedzenia
ryba (20 marca 2009) -
Niewolnica Isaura 2!
dick (20 marca 2009) -
brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś...
trygław (20 marca 2009) -
mja, ty chuju!
ryba (20 marca 2009) -
Dziś oficjalnie postanowiłem odejść z PIS-u decyzja ta spowodowana jest brakiem porozumienia między członkami partii, jedni chcą powiększać hektary pól, na których uprawia się same dobre rzeczy, drudzy dążą do budowy kanału, który połączy nas bezpośrednio z Pakistanem. <teatralny szloch>
Kauczuk (20 marca 2009) -
próba podrobienia storytelingów zbulwersowanego ssie znacznie bardziej niż obwieszczanie na porcysie, że zespół się rozpadł.
mja (20 marca 2009) -
to jest bardzo dobry pomysł! ja dzisiaj nie mogłem zdecydować, czy kupić chleb krojony z firmy A czy z firmy B, aż pani sprzedawczyni położyła oba na lade i kazała wybierać. nigdy jeszcze nie czułem takiej presji, dotarło nagle do mnie z całą mocą, że nasze życie to ciągły wybór, a ten wybór nigdy nie jest do końca dobry, bo zawsze są jakieś plusy i jakieś minusy, zawsze jest jakieś "azaliż". w końcu, nie mogąc się zdecydować, zapytałem sprzedawczynię, czy czytała Dżumę, a ona na to, że tak, że oba są dobre, bo próbowała sama, tak jak próbowała ciasta drożdżowego, o które poprosiłem w międzyczasie, aby zyskać tę parę minut na dokonanie wyboru. wziąłem bardziej miękki, ale nie wiem czy to dotykanie chleba nie wpłynie teraz negatywnie na moje relacje z tą panią. w istocie był to dramat.
ryba (19 marca 2009) -
koniec złych doznań? dzisiaj oficjalnie postanowiłem zmienić skarpetki. jest to spowodowane licznymi skargami współlokatorki i zwiędnięciem kwiatka. Gumiak
dramatycznych decyzji cd. (19 marca 2009) -
guma! twoja decyzja na długie lata pozostanie w naszych pamięciach! wróci?nie wróci? może wszyscy zacznijmy ujawniać tu swoje dramatyczne decyzje życiowe.
gościu (19 marca 2009) -
benedykt, ty gumo
pal sie (19 marca 2009) -
Gumy to zło
Benedykt XVI (19 marca 2009) -
pal gume
,/. (19 marca 2009) -
guma wyluzuj
... (19 marca 2009) -
tomek waśko> no raczej.
Marnow (19 marca 2009) -
Co wy ludzie? Orchid nie znacie? http://en.wikipedia.org/wiki/Orchid_(band)
Kozioł (19 marca 2009) -
jakby
ryba (19 marca 2009) -
Ryba, cwiczysz zdania z "czyz" na klasowke z polaka?
RadioRadio (19 marca 2009) -
tej ale czy uważasz, gumo, że naprawdę jest to właściwe miejsce do ogłaszania czegoś takiego? nie sądzę, by kogokolwiek tutaj to jakoś bardzo obchodziło. poza tym jakieś wywlekanie problemów bandu na forum jest czymś bardzo słabym jednak.
tomek wasko (19 marca 2009) -
czyż to nie przykre?
ryba (19 marca 2009)