INNE - FORUM
Depeche Mode - Sounds of the Universe jak wrażenia?
16 marca 2009bo mnie najbardziej podoba się głos Gahana i piosenka In Sympathy. Sounds of the Universe jest dużo lepsza od słabego Excitera, a klimatem gdzieś na poziomie Ultry, choć 3 dynamiczne utwory odstają od reszty i pewnie będą kandydatem na single. Mój typ - Hole To Feed. Co ciekawe, mimo aż tak wielu analogowych syntezatorów album brzmi przestrzennie - a może właśnie dlatego?
-
> ciemność, widzę ciemność... > > znaczy się fajne brzmienia, gorsze kompozycje. wróżę > pitchforkową notę 6.3. > > –archer, 14/4/2009 22:30 errrm... chciałem powiedzieć, że to nie ja pisałem tę recenzję... http://pitchfork.com/reviews/albums/12940-sounds-of-the-universe/
archer (22 kwietnia 2009) -
nie nie nie koledzy ja protestuję, naprawdę. to jest nowa jakość. na PTA próbowali chłopaki robić ksero samych siebie. tutaj wygląda jakby mieli w dupie presje i robią coś nowego (podobnie jak przy exciter) może nie jest to coś odkrywczego ale przynajmiej nie skończąjak U2 czyli ksero z ksero ksera.
Pan Marszałek Patatajek (16 kwietnia 2009) -
poczekam na cd, ale pierwsze wrażenia są około 4, niestety. exciter może nie był odkrywczy, ale kompozycyjnie się bardziej bronił. a ultra to płyta wybitna, i nowy materiał jest co najmniej dwa kilometry za nim.
w,sztu (15 kwietnia 2009) -
ciemność, widzę ciemność... znaczy się fajne brzmienia, gorsze kompozycje. wróżę pitchforkową notę 6.3.
archer (14 kwietnia 2009) -
nuuudaa –macc, 14/4/2009 12:15 to znajdź sobie prace
Kamil L. (14 kwietnia 2009) -
nuuudaa
macc (14 kwietnia 2009) -
a ty jestes chujem. slaaby zespooll (i tam samym podejrzewam, ze slaba plyta) –trsfr, 13/4/2009 12:36
depesz (14 kwietnia 2009) -
slaaby zespooll (i tam samym podejrzewam, ze slaba plyta)
trsfr (13 kwietnia 2009) -
ja sie delektuję w 320kbps. Pierwsza dobra płyta od czasów Ultry. Jest super jest super...
Twoja Stara (12 kwietnia 2009) -
http://www.dhnet.be/dm/ Tu możecie posłuchać legalnie, w całkiem niezłej jakości (WMA, 128kbps).
Twój Stary (12 kwietnia 2009) -
dobra jest, zyskuje przy bliższym poznaniu
Agent Tnega (29 marca 2009) -
krąży już tu i ówdzie. póki co nie mam zdania, ale chyba nie jest źle. pierwsze dwa kawałki zniechęcają, ale potem coraz lepiej. polecam zwiększyć doznania, wpatrując się w artworka podczas słuchania (cholera, jaki słowacki ze mnie, zaraz cos napisze w rymowanych duetach chyba).
turas (29 marca 2009) -
daj linka bo jakoś nie widze
AMI (17 marca 2009) -
ale po co ściągać? Na przedpremierowe przesłuchanie płyty Depeche Mode zapraszam do wytwórni EMI Music Poland - w wygodnym fotelu i słuchawkach :-)
Andrzej (17 marca 2009) -
Sie staralismy dla Ciebie Andrzej. W sumie szkoda ze nam nie zaplaciles, ale Ci wybaczamy. Mozesz zrobic z nami wodke i foto, na ktore potem bedziesz rwac foki. Poza tym w sumie to dawno juz Ci chcialem powiedziec. Moja babka byla Zydowka.
Dave Gahan (17 marca 2009) -
pewnie skontowni
oddaj mojom plyte andzej (16 marca 2009) -
skont masz
zyk (16 marca 2009) -
andrzej ty piracie
ee (16 marca 2009)