INNE - FORUM

Radiohead na openerze? (Radiohead w Polsce)

15 marca 2009

Radiohead na openerze?

szydlo z worka
  • Pewnie w większości przypadków ludzie sprzedają druga strefę bo udało im się dostać pierwszą. Przy okazji, na którą najrozsądniej się zjawić pod wejściem waszym zdaniem?
    d (22 sierpnia 2009)
  • >o co chodzi z tą masową sprzedażą biletów? >pokazcie, ze wiecie ze bedzie chujowo, nie idzcie :P;
    Low (22 sierpnia 2009)
  • o co chodzi z tą masową sprzedażą biletów?
    ? (22 sierpnia 2009)
  • Sprzedam dwa bilety w 2. sektorze, cena korzystna (90zł sztuka), odbiór osobisty w Poznaniu. Zainteresowanych proszę o kontakt: aband@poczta.onet.pl lub GG:1922116
    mash (22 sierpnia 2009)
  • ech niestety miesiąc sądu to u nas pańszczyzna obowiązkowa. gdybym mu pokazał bilet powiedziałby spod tych swoich kurwa wąsów, że trzeba sobie w życiu planować aktywności i przeszło by to płynnie w wykład o priorytetach. pozostaje mi tylko liczyć, że okaże się być człowiekiem. jak nie, no opcja chuj mu w dupę połączona z cdrem wydaje się atrakcyjne.
    mja (22 sierpnia 2009)
  • mja: na kolejne praktyki polecam wybrać coś innego niż sąd (studiujesz prawo, tak?) - jakieś kancelarie gdzie będziesz robić za kuriera albo za sekretarkę, ale przynajmniej mniejszy feudalizm będzie panował. sędzięmu bym na koniec coś powiedział, typu chuj ci w dupę, albo dał ok computer (na cdrze rzecz jasna) niech posłucha i zrozumie, że przegrał życie.
    Jędrzej (22 sierpnia 2009)
  • Jeśli strasznie ci zależy, to może pokaż mu bilet i powiedz, że ciężko by ci go było sprzedać na dzień-dwa przed koncertem? Ale wiesz, studia to ważna sprawa
    Twój Stary (22 sierpnia 2009)
  • kurwa, zastanawiałem się czy dać to do tematu o wkurwiających rzeczach, ludzkich dramatach czy tu i dam tu. robię praktyki w sądzie rejonowym i ja pierdole jego mać sędzia nie chce mi dać wolnego na wtorek i środę i pierdolnął mi wykład o priorytetach w życiu, odpowiedzialności i o tym, że się o mnie martwi i albo pojadę na rh (co oczywiście zrobię) albo nie zaliczę praktyk i będę musiał dymać kolejny miesiąc (a chciałem już kończyć studia), na szczęście już do kogoś innego ale no kurwa. to są dwa dni i ja chce te dwa dni odrobić czyli w ogóle nie powinno być problemu i pierdoli do mnie kutas o priorytetach a ja nie mogę mu nawet powiedzieć, że człowieku, czy naprawdę myślisz, że ta twoja zjebana praktyka ma wyższy priorytet niż koncert rh?! jest jeszcze cień szansy, że w poniedziałek mu dupa zmięknie, ale jak nie to kurwa jakim chujem trzeba być!!!!!!!!
    mja (22 sierpnia 2009)
  • pokazcie, ze wiecie ze bedzie chujowo, nie idzcie :P;
    main (22 sierpnia 2009)
  • proste. kurwa. zakumajcie, że narzekanie na setlisty radiohead mieści się w top 10 najbardziej absurdalnych czynności dekady. sam też dzisiaj kręciłem nosem na ten wczorajszy set, bo zawsze może być lepiej. ale jest przy mnie świadomość, że ci kolesie nie mają technicznie możliwości zagrania marnego materiałowo gigu zresztą: –:), 22/8/2009 12:25 OTM
    17 (22 sierpnia 2009)
  • wkurzają mnie te wszystkie narzekania z góry na ten koncert w rodzaju "ach bez sensu, grają tyle z In Rainbows" - patrząc na tę setlistę z wczoraj zapowiada się, że i tak zagrają 7 kawałków z DZIESIĄTKOWYCH płyt (OKC + Kid A) plus parę z dziewiątkowych (HTTT + Amnesiac) plus parę ósemkowych (Bends, najlepsze z In Rainbows). Będzie zajebisty koncert, kurde.
    Jędrzej (22 sierpnia 2009)
  • Dziś o 20:45 na Planete "Meeting People Is Easy"
    Rychu (22 sierpnia 2009)
  • nieobecność ww. właśnie dobrze wróży, bo oni nadal grają te kawałki, a setlisty się zmieniają
    :) (22 sierpnia 2009)
  • Ale jest na przykład Myxomatosis albo Morning Bell a chyba nie grali tego ostatnio regularnie. Wiadomo, że z In Rainbows mogli by nic nie grać i nikt by nie płakał. W porównaniu z przejrzanymi pobieżnie setlistami z wcześniejszych koncertów trasy In Rainbows brakuje mi np. 2+2=5, You and Whose Army?, Fake Plastic Trees też by mogli zagrać, no i How To Disappear Completly przede wszystkim. Mam nadzieję, że coś z tego dołożą we wtorek do tej festiwalowej listy.
    d (22 sierpnia 2009)
  • ~–d, 22/8/2009 09:57 czy ja wiem czy dobra, zamiast knives out, just czy fake plastic trees jest videotape, nude czy all i need, wiec troche slabo. no ok, obojetnie co zagra i tak bede w siodmym niebie.
    pies lampo (22 sierpnia 2009)
  • szkoda że grają aż tyle z IR. z kolei zajebiście że wróciło 'myxomatosis', bardzo zajebiście. nie spodziewałem się 'nice dream', może u nas też zagrają jakiś lost classic z The Bends?
    V'79 (22 sierpnia 2009)
  • a wczoraj na Frequency Festival było tak: soundcheck: bangers+mash (twice), bodysnatchers, twisted words, videotape, nice dream, 15 step 15 Step There There Airbag All I Need Kid A The National Anthem Nude Weird Fishes/Arpeggi The Gloaming Myxomatosis Climbing Up The Walls Street Spirit (Fade Out) Videotape Jigsaw Falling Into Place Karma Police Bodysnatchers Idioteque These Are My Twisted Words Pyramid Song Reckoner (Nice Dream) Paranoid Android Everything In Its Right Place
    b (22 sierpnia 2009)
  • http://www.setlist.fm/setlist/radiohead/2009/frequency-festival-st-poelten-austria-23d7a8ab.html dobra setlista.
    d (22 sierpnia 2009)
  • >e.agent mysle, ze bede juz przed poludniem, wiec mam nadzieje, ze zdaze oblukac to i owo. : >
    !@#$%^&* (22 sierpnia 2009)
  • niezła lista (szacun za wysokie miejsca 'in limbo' i tytułowego, zbyt wielu ludzi ich nie docenia), w opisach Borys bywa bardzo OTM
    V'79 (22 sierpnia 2009)
  • http://www.polskieradio.pl/trojka/offensywa/artykul110535.html
    mata (21 sierpnia 2009)
  • zalezy, ile masz czasu przed koncertem. standardowo ludzie ogladaja rynek, plac wolnosci, zamek i tym podobne miejsca. z takich ciekawych, ale mniej uczeszczanych miejscowek, jest jeszcze dom, w ktorym mieszkal krzysztof komeda (na marcinkowskiego - niedaleko placu wolnosci), dobre miejsce widokowe to wiezowiec uniwersytetu ekonomicznego (ale tylko na poludniowa czesc miasta, kiedys byl tam normalny taras widokowy na szczycie, ale zamkneli, teraz mozna po prostu wjechac np. na 16 pietro). w ogole tez na ul. podgornej jest kamienica, w ktorej urodzil sie paul von hindenburg. sama cytadela tez jest ciekawa miejscowka, ale nie wiem, jak to bedzie wygladalo w dniu koncertu. w sumie jest jeszcze pare innych atrakcji, no ale jest to zalezne od czasu. bezmiesne jedzenie jest na pewno w kilku miejscach - kojarze, ze jedno jest na pewno na ul. taczaka. pozdro!
    e.agent (21 sierpnia 2009)
  • pytanie do poznaniakow: co w poznaniu po prostu trzeba zobaczyc? jeszcez w zyciu nie bylem w tym miescie i zamierzam sobie troche przed koncertem pozwiedzac. jakies wskazowki? z pytank wlasnych-konkrenych chetnie bym sie dowiedzial, gdzie mozna przy okazji dobrze, bezmiesnie zjesc i "bez przypalu" napic sie bronka takiego z puszki/butelki/monopola?
    !@#$%^&* (21 sierpnia 2009)
  • http://allegro.pl/item720456640_radiohead_bilet_iii_sektor_25_08_2009_poznan.html
    balbini (21 sierpnia 2009)
  • sprzedam tylne kolo do roweru, piasta novatec na maszynowych lozyskach, 28'', na 8 rzedowa kasete. przbieg obrecz i szprych ponizej 100 km, piasta dziewiczo nowa, kolo bardzo porzadnie zaplecione w serwisie. cena: 120 zet czyli totalna taniocha za ten towar. odbior osobisty w warszawie. gg: 3687072.
    em c (21 sierpnia 2009)
  • Cześć sprzedam 1 bilet na II strefę. 110 zł powiedzmy odbiór osobisty. do niedzieli w warszawie. poniedziałek, wtorek - w poznaniu. gg 3147616 mail kuba59(att)poczta.fm
    17 (21 sierpnia 2009)
  • Pilnie sprzedam 2 bilety na II strefe, odbior osobisty w Poznaniu najchetniej w weekend, cena 250 zl za 2, kontakt: ArQo89@wp.pl
    radjohet (21 sierpnia 2009)
  • ponawiam ofertę- 1 bilet na 1 strefę, cena 150 zł, wysyłka kurierem gratis http://allegro.pl/item719438441_radiohead_poznan_dla_ziemi_1_strefa_wys_gratis.html
    ewelina (20 sierpnia 2009)
  • ja
    Dr Oetker (20 sierpnia 2009)
  • ktos jedzie sam na ten koncert? czy tylko ja mam takich znajomych ktorzy nie sluchaja rh, albo nie maja czasu, pieniedzy, chęci czy jakiegos innego niezbędnego czynnika? ah that stuff can suck
    pantera (20 sierpnia 2009)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #9 (Ekstrakt vs RA 00-25)
Ekstrakt #8 (2025)