INNE - FORUM
Radiohead na openerze? (Radiohead w Polsce)
15 marca 2009Radiohead na openerze?
-
ja pierdolę, dopiero do mnie dociera, to jutro!!! osram się.
palczak90 (24 sierpnia 2009) -
stelista z Pragi: 1. 15 Step 2. There There 3. Arpeggi 4. All I Need 5. Lucky 6. Nude 7. Morning Bell 8. 2+2=5 9. A Wolf At The Door 10. Videotape 11. (Nice Dream) 12. Gloaming 13. Reckoner 14. Exit Music 15. Bangers and Mash 16. Bodysnatchers 17. Idioteque Encore: 18. Pyramid Song 19. These Are My Twisted Words 20. Airbag 21. The National Anthem Encore 2: 22. How To Disappear Completely 23. The Bends 24. True Love Waits 25. Everything In Its Right Place
/\ (24 sierpnia 2009) -
dla elyty ze strefy pierwszej i drugiej będą opaski dizajnerskie, trzecią strefę wszyscy mają w dupie tak naprawdę
swan (24 sierpnia 2009) -
Po koncercie w III jakas audycja ma byc jakos o 2:00. Chyba Metz czy Stelmach ma prowadzić a moze Borys bedzie?
Albo cos pokrecilem (24 sierpnia 2009) -
Przejeżdżałem dziś przez skrzyżowanie w Kościanie, którym pewnie będą jutro jechać - to główna droga z południa do Poznania...Hehe mam świra wciąż widzę. –Jędrzej, 23/8/2009 23:35 a ja dzisiaj rozkminiałem, bardzo konkretnie zresztą, ewentualną sensowność odlewania się w butelkę pod sceną.... w związku z moimi ostatnimi problemami z nerkami czy czymśtam... pzdr dla stojących obok mnie w pierwszym rzędzie, hłehłe OMG YEAAAAAAAAAAAAAAHHHHH RAAAAAAADIOOOOOOOOOOHEEEEAAAAAAAAADDDDD
17 "frooooommm aaa greeeeaaaaatt cloouuuuuuudddd" (23 sierpnia 2009) -
ale airbag chyba czesto graja? przynajmniej grali i w austrii i dzis.. ale idac Twoim tropem to ciesze sie, ze nie grali fake plastic trees i karmy.
pies lampo (23 sierpnia 2009) -
nie chce spekulowac ale WRESZCIE nie zagrali Climbing Up The Walls przed koncertem, na ktory jade...wiec moze zagraja w Poznaniu. Paranoida tez pewnie zagraja skoro nie grali w pradze. I Kid A! Pewnie odpada zaś Bends, Wolf, Airbag i niestety HTDC. Swoja droga pozniej i tak sie nie pamieta, ktore kawalki sie widzialo, a ktore nie, heh. Przejeżdżałem dziś przez skrzyżowanie w Kościanie, którym pewnie będą jutro jechać - to główna droga z południa do Poznania...Hehe mam świra wciąż widzę.
Jędrzej (23 sierpnia 2009) -
powiem Ci gdzie - w poznaniu! bo jak nie to wejde i zrobie z nimi porzadek... panie tomku, jesli pan to czyta, to no surprises i let down jeszcze poprosze.
pies lampo (23 sierpnia 2009) -
Sorry za double posta ale gdzie jest Paranoid Android?! i Karma Police?
d (23 sierpnia 2009) -
True Love Waits!
d (23 sierpnia 2009) -
opłotowali połowę cytadeli - nie ma szans na podsłuchiwanie na waleta. DObra wiadomość: górka z dzwonem jest w środku, więc dobra miejscówka dla każdego się znajdzie. ;]
maniak wyścigów (23 sierpnia 2009) -
No i, na Boga, no surprises zeby tam nie zagrali!
129kcal (23 sierpnia 2009) -
exit music, mniam.
swan (23 sierpnia 2009) -
póki nie ma You and Whose Army?/Fake Plastic Trees/How To Disappear Completly jest zajebiście.
ks (23 sierpnia 2009) -
http://twitter.com/radiohead_fr Na żywo setlista z Pragi.
d (23 sierpnia 2009) -
Co do godziny to znam orientacyjny plan ale zastanawiam się raczej czy warto się pchać jakoś wcześniej czy spokojnie zjawić się np. około 18. –d, 22/8/2009 20:23 Ja zamierzam się zjawić nawet po 18. Mam bilet na II strefę, więc tłumów się nie spodziewam. Poza tym pewnie i tak zdążę się jeszcze przez ten czas wynudzić i plecy mnie rozbolą ;) W Poznaniu będę pierwszy raz, więc wolę trochę sobie pozwiedzać, niż koczować na ziemi. Zresztą, ze starego miasta nie jest chyba daleko na Cytadelę, więc w międzyczasie można sprawdzić jak sytuacja się przedstawia.
kam (23 sierpnia 2009) -
ten plan jest uproszczony. dookoła tego placu idą dwie równoległe ścieżki [jedna widoczna na zdjęciu z budowy, a druga idzie po wzniesieniu], cholera wie, którą tutaj zaznaczyli. znajomość tego miejsca mówi mi, że głupotą organizatora byłoby nie uwzględnić wzniesienia w terenie zamkniętym, bo to całkiem niezła miejscówka. w sumie ciekawe, jak organizator to rozwiąże.
posen (23 sierpnia 2009) -
nie no, te bramki ze zdjęcia to tylko ogrodzenie terenu budowy. bramki koncertowe będą pewnie ustawione dalej, zwłaszcza, że w miejscu, w którym stał autor zdjęcia, jest spore wzniesienie [patrz: perspektywa zdjęcia], z którego koncert by się oglądało lepiej niż spod głów tłumu. byłoby chamswtem, gdyby organizator dopuścił do takiej sytuacji. –posen, 23/8/2009 09:19 ale jeśli widoczna na zdjęciu droga to ta zaznaczona na pokazanym wcześniej planie [http://img15.imageshack.us/img15/3889/radioheadk.jpg], to wygląda na to, że będzie można własnie przyjść i usiąść na tym wzniesieniu. no chyba że jeszcze jakoś dodatkowo to ogrodzą
dr gonzo (23 sierpnia 2009) -
Mam do sprzedania jeden bilet na pierwszy sektor, odbiór w W-wie, albo przed koncertem. p.cavca@gmail.com
miłej niedzieli (23 sierpnia 2009) -
nie no, te bramki ze zdjęcia to tylko ogrodzenie terenu budowy. bramki koncertowe będą pewnie ustawione dalej, zwłaszcza, że w miejscu, w którym stał autor zdjęcia, jest spore wzniesienie [patrz: perspektywa zdjęcia], z którego koncert by się oglądało lepiej niż spod głów tłumu. byłoby chamswtem, gdyby organizator dopuścił do takiej sytuacji.
posen (23 sierpnia 2009) -
to wygląda trochę tak jakby wystarczyło przyjść do parku, bez biletu, usiąść na trawie i nie cisnąć się w tłumie. gdzie będą bramki?
zwobot (22 sierpnia 2009) -
http://blubry.pl/files/k/klimatowy/1_611_5.jpg 1 strefa?
* (22 sierpnia 2009) -
wkladasz aparat w stanik i zakrywasz apaszką albo jakimś szalikiem?
sugarcube (22 sierpnia 2009) -
ok, to powiedzcie jak to jest z prowiantem i cyfrówkami bo regulamin zabrania nawet wode wnosci ale chce wiedziec jak to w rzeczywistosci bywa na takich koncertach
b (22 sierpnia 2009) -
http://img15.imageshack.us/img15/3889/radioheadk.jpg wg planu teoretycznie najlepszy dźwięk powinien być w połowie 2 strefy, no ale co kto lubi.
* (22 sierpnia 2009) -
Mimo wszystko najwięcej ofert dotyczy sprzedaży 2 strefy, która rzeczywiście może okazać się najlepszym rozwiązaniem ze względu na najmniejszy tłok, wiadomo, że 90% tych biletów się nie sprzeda. Co do godziny to znam orientacyjny plan ale zastanawiam się raczej czy warto się pchać jakoś wcześniej czy spokojnie zjawić się np. około 18.
d (22 sierpnia 2009) -
Nie żebym jakoś strasznie tych opinii bronił ale poniższy link sugeruje, że ktoś tam coś już grał. http://www.koncertomania.pl/miejsce/5509/Cytadela%20Pozna%C5%84ska/archiwum
129kcal (22 sierpnia 2009) -
'wierząc opiniom na lascie' hehe. to pierwszy koncert w tym miejscu, więc raczej nie sugerowałbym się tym za bardzo.
* (22 sierpnia 2009) -
sprzedam dwa bilety na pierwsza strefe na radiohead odbiór w lodzi albo w poznaniu przed koncertem moj nr. 798905497
shimon (22 sierpnia 2009) -
d, wierząc opiniom na lascie, niektórzy uciekają z pierwszej, w drugiej ma byc ponoć najlepiej słychac. Planowany godzinowy rozkład*: 16.00 - otwarcie bram 19.15 - support Moderat 21.00 - Radiohead * Uwaga! Godziny są orientacyjne (copy/paste)
129kcal (22 sierpnia 2009)