INNE - FORUM

Radiohead na openerze? (Radiohead w Polsce)

15 marca 2009

Radiohead na openerze?

szydlo z worka
  • szkoda, że bez fake plastic i pyramid.
    kol (26 sierpnia 2009)
  • twitter moderat: 'POLAND IS THE FUTURE! WE ROCKT 50.000 RADIOHEAD FANS! BEST SOUNDSYSTEM EVER!!'
    ks (26 sierpnia 2009)
  • z mojej perspektywy nie widziałem zbyt wiele, fajnie było można całą scenę ze światłami ogarnąć, a nagłośnienie zajebiste, co tu dużo gadać. Ludzie obok mnie podrygiwali i podskakiwali, nie że jakieś drętwe kołki. było świetnie. i to pomimo odległości ;)
    dzieciak (III strefa) (26 sierpnia 2009)
  • i fajnie też że wyglądali raczej na zadowolonych, mimo, że wśród publiczności w chuj było kołków, którzy przyszli bo nie wypada nie być...
    Filip Golarz (26 sierpnia 2009)
  • jedyne czego żałuję to to, że koncert tak naprawdę zaczął się dopiero po trzecim, a może nawet czwartym numerze - od Optimistic. te pierwsze były jakby ciszej i tak do bólu poprawnie, bez niespodzianek. i jeszcze chyba pojebało im się to wejście gitary na początku 15 step bo tak jakoś szybko Johnny wyskoczył z tym swoim riffem. ogólnie setlista najlepsza z tych trzech koncertów. i w ogóle łeb urywało...
    Filip Golarz (26 sierpnia 2009)
  • –zk, 26/8/2009 09:59 ja wylem na immerse! gardlo zdarlem... poza tym mam identyczne wnioski. kolo mnie jacys ludzie nawet nie klasneli przez pol koncertu, totalna nieznajomosc piosenek, proponuje jakies haslo STOP SNOBOM NA KONCERTACH czy cos. Czy ktos jeszcze przyuwazyl brodke w 1 strefie? Aha i w zyciu chyba nie bylem na tak dobrze naglosnionym koncercie w plenerze.
    niecierpliwy (26 sierpnia 2009)
  • Kurde wszystko zajebiscie tylko mam wrazenie ze ludzie ktorzy stali kolo mnie w sektorze pierwszym trafili tam zupelnie przypadkowo - totalna dretwota, kojarzenie 3 wiadomych piosenek z 25 i tak dalej. No ale zamiast zwijac sie z zazdrosci na mysl o gniecionych pod samymi barierkami powiem ze swietnie sie bawilam, to ze nikt nie chcial wyc ze mna 'immerse your soul in love' to tylko i wylacznie ich strata. Tez marzylam o I Might Be Wrong, Lucky absolutnie zmiazdzylo, Everything In Its Right Place totalny odjazd itd I bardzo dobrze, ze nie maja zamiaru nagrywac nowych plyt bo jesli o mnie chodzi kawalki z IR nie maja nawet w polowie takiej sily razenia jak te starsze. Sory za to nieskladne pieprzenie ale emocje jeszcze nie opadly
    zk (26 sierpnia 2009)
  • W zasadzie co chciałem, to dostałem, długo marzyłem o "I Might Be Wrong" - ciach, potem "National Anthem" - sru, nie mówiąc o całej reszcie. To "Creep" na koniec trochę niepotrzebne imo i generalnie za dużo "In Rainbows", ale co ja gadam, w pytę było. Fajnie że prawie połowa "Kid A" poszła, może mało wcześniejszych (Creep na koniec wyczerpalo temat), ale i tak zadowolony BARDZO typ. Ludzi strasznie dużo i generalnie organizacja wyjść z Cytadali to bez komentarza, ale muzycznie było znakomicie, nagłośnienie w pierwszej strefie naprawdę mega, nie wiem skąd te obawy, okazały się absolutnie bezpodstawne. A, wielu nic o tym nie mówi, ale Moderat też dawał rady!
    kacper b. (26 sierpnia 2009)
  • 1. 15 Step 2. There There 3. Weird Fishes/Arpeggi 4. All I Need 5. Optimistic 6. 2 + 2 = 5 7. Street Spirit (Fade Out) 8. The Gloaming 9. Myxomatosis 10. Paranoid Android 11. Videotape 12. Nude 13. Karma Police 14. Bangers & Mash 15. Bodysnatchers 16. Idioteque 17. Everything in Its Right Place ========== 18. You and Whose Army? 19. These are My Twisted Words 20. Jigsaw Falling Into Place 21. I Might Be Wrong 22. The National Anthem ========== 23. Reckoner 24. Lucky 25. Creep
    /\ (26 sierpnia 2009)
  • Może ktoś wrzucić setlistę?
    Fuck, nie pojechałem :/ (26 sierpnia 2009)
  • Radiohead minęło i nic nie zrobisz cholero zamiast Thoma Yorke'a wolałem gandzi pół worka i whisky z colą niech sie z creep odpierdolą bo minęły już czasy kiedy porywały te smutasy taka jest prawda i niech znika miłość dawna
    xx (26 sierpnia 2009)
  • pokochałem na tym koncercie myxomatosis, niewiarygodne wykonanie. bardzo długi i najciekawszy koncert na jakim byłem, choć nie byłem na wielu. moderat i modeselektor obczajałem wcześniej, więc wiedziałem czego się spodziewać, a jednak zaskoczyli mnie pozytywnie choć były chwile nudy. wspaniałe wielkie wydarzenie, nawet pomimo faktu, że mój okres skrajnego uwielbiania rh przemija.
    czarnuh (26 sierpnia 2009)
  • znakomity koncert. choc byl krip ktorego nie lubie\ \ale publika-co 2 bym na zbitry leb wywalil. szlag mnie trafial jak jakies pindy glupie co chwile NIE SPIEWAJ, PRZESTAN SKAKAC ITP ITD a tylkostaly jakslupy soli i albo szlugi albo maryche palily. co do setlisty-ogolnie super MYXOMATOSIS\LUCKY\I MIGHT BE WRONG\YOU AND WHOSE ARMY\ IDIOTEQUE ach cudo!
    bugman (26 sierpnia 2009)
  • No kurwa, miazga.
    ArQo (26 sierpnia 2009)
  • andrzej rzucil w yorka swoimi stringami pewnie juz wiecej dla nas nie zagraja...
    ojej co to bedzie za skandal (25 sierpnia 2009)
  • I JAK, zadowoleni!?
    Yoshimi Pink Robot (25 sierpnia 2009)
  • jadą! jadą!
    Stanisław Anioł (25 sierpnia 2009)
  • http://wyborcza.pl/1,75475,6947647,Krolowie_alternatywy.html
    Twój Stary (24 sierpnia 2009)
  • http://www.nowamuzyka.pl/news.php/6744/Radiohead-juz-nigdy-nie-wydadza-albumu spoko!
    swan (24 sierpnia 2009)
  • http://www.youtube.com/watch?v=_lFfxjNuqtI hm?
    ratzo (24 sierpnia 2009)
  • a bedzie browar na koncercie i jeśli tak to czy można jutro jeszcze bilet nabyc przed koncertem? (bedzie jakas czynna kasa przed wejsciem?)
    niezorientowany i spozniony alkoholik (24 sierpnia 2009)
  • http://blubry.pl/galeria623,cytadela_otoczona._juz_jutro_zagra_radiohead._.html
    b (24 sierpnia 2009)
  • 2 miejsca w samochodzie,Wrocław- Poznań i powrót po koncercie, komfort, klimatyzacja, mili ludzie, muzyka,45-50zł w dwie strony(może mniej,w jedną stronę też ok)tel: 602 477 259
    transport (24 sierpnia 2009)
  • 1 miejsce w busie z wroclawia, wyjazd kolo 15, cena okolo 50zl, kulturalne towarzystwo:) gg:1067251
    reckoner (24 sierpnia 2009)
  • Mam nadal do sprzedania 1 bilet w 2 sektorze (cena 90 zł). GG: 19 22 116 Zapraszam
    mash (24 sierpnia 2009)
  • http://www.youtube.com/watch?v=odPGWU07B7A
    b (24 sierpnia 2009)
  • hm. "onet ty szmato"?
    graczykowie (24 sierpnia 2009)
  • http://www.youtube.com/watch?v=8Fj3wy-B2h4 hehe
    b (24 sierpnia 2009)
  • >przypominam o zabraniu kalesonów, bo w nocy ma byc 12 stopni (pogoda.onet.pl jeszcze wczoraj zapewniała, ze wręcz 10, ale dobrzy ludzie z tvn meteo ulobbowali 2 stopnie na naszą korzyść) –graczykowie, 24/8/2009 08:38 na mojej pogodynce mowa o 20 stopniach
    b (24 sierpnia 2009)
  • przypominam o zabraniu kalesonów, bo w nocy ma byc 12 stopni (pogoda.onet.pl jeszcze wczoraj zapewniała, ze wręcz 10, ale dobrzy ludzie z tvn meteo ulobbowali 2 stopnie na naszą korzyść)
    graczykowie (24 sierpnia 2009)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #9 (Ekstrakt vs RA 00-25)
Ekstrakt #8 (2025)