INNE - FORUM

miejskie legendy

10 marca 2009

Kumpel mi raz opowiadal , ze jego kumpel ze swoim znajomym robili pizze z grzybkow halucynogennych, ale zostawili ja w kuchni i postanowili wybrac sie jeszcze po piwo do sklepu. No i kiedy wracaja do domu patrza a tam jego stary z szufelka zamiata podloge i mowi do nich: co sie tak gapicie? pomozcie mi, zobaczcie ile sniegu najebalo!!

staszek
  • wydarzylo się to pare dobrych lat temu w okolicach warszawy. mianowicie pewna parka doznawała totalnie agaertis a jako że nie samym doznawaniem czlek zyje na wieczerze przyrzadzono kurczaka. pol godziny pozniej bylo juz po uczcie a kochankowie udali sie w kime kazdy do swojego lozeczka. jakiez bylo ich zdziwienie gdy rano w mikrofali zamiast kurzych kosci i chrzastek znajdowaly sie resztki andrzeja budy i kilkanascie obrzydliwie drogich gatunków spermy
    ­ (11 marca 2009)
  • a znacie o locie na marsa?
    mja (11 marca 2009)
  • jan rodzeń, głupku! zaraz ci zasadze kopa w dupe!
    doktor nauk (11 marca 2009)
  • najlepszy watek roku 2009!
    znawca (10 marca 2009)
  • jakby jan rozyn upadł i sobie głupi ryj rozwalił
    :/ (10 marca 2009)
  • jan wiesław polkowski. czarny roman.
    pan miyagi (10 marca 2009)
  • ale mam z was bekie. serio.
    pies lampo (10 marca 2009)
  • zaraz, zaraz, a wspominalem juz kiedys, ze usmazylem kurczaki borysowi dejnarowiczowi w kfc w wawie? niesamowita historia.
    szczur (10 marca 2009)
  • mój kumpel wstał kiedyś wcześnie rano, zawlókł się do łazienki, umył zęby, spojrzał w lustro, przemęczone oczy, podpuchnięte, poprzedniej nocy mocno zabalował. łeb mu pękał i go mdliło. pomimo to zdołał ubrać się i wyjść z chaty. dodaję, że to prawdziwa historia, tak dla niedowiarków.
    palczak90 (10 marca 2009)
  • mówią, że to guilty pleasure...
    ryba (10 marca 2009)
  • no, indie, pop, wieeeesz
    zupa (10 marca 2009)
  • –..., 10/3/2009 18:40 to sperma ma gatunki?
    zdziwiony (10 marca 2009)
  • > babka do szpitala trafiła z zatruciem phi. przygotowanie do życia w rodzinie to jest. sperma nie truje.
    zupa (10 marca 2009)
  • A szczury z KFC, anyone?
    szczur (10 marca 2009)
  • - chociaż wieść niesie, że w gdańskim sphinksie jakiś rok temu sanepid znalazł rekordową liczbę dwunastu rozmaiych gatunków spermy w sosie. na wszelki wypadek te białe sosy omijam. - a i zapomniał bym kiedyś w gazecie wyczytałem ze szejkerze znaleźli 11 gatunków spermy babka do szpitala trafiła z zatruciem. rzycze smacznego - Slyszalem, ze kieyds sie jacys typkowie spuscili do Shake w McDonald'dzie babka to wypiała i sie zatruła i wykryto 7 gatunków spermy. No wiecie co ludzie. - Ale nie ma lekko, na jednej stołówce, gdzie ludzie ze szkoły gastronomicznej gotują, też był przypadek z sosem do mięsa. Gatunków spermy wykryto tam chyba paręnaście.
    ... (10 marca 2009)
  • ja to z tym starym mam wspólną szufelkę. ta co opowiadała!
    zupa (10 marca 2009)
  • chyba mamy wspólnych kumpli, bo też kojarzę.
    szczur (10 marca 2009)
  • ależ nie musiałeś tego dodawać, przecież wiemy, kumple opowiadali
    zupa (10 marca 2009)
  • zapomnailem dodac ze 100% prawdziwa historia ktora sie wydarzyla naprawde znajomemu mojego kumpla!
    staszek (10 marca 2009)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #9 (Ekstrakt vs RA 00-25)
Ekstrakt #8 (2025)