INNE - FORUM
Lista żydów w zniewalanej polsce
10 marca 2009http://www.polonica.net/Lista_zydow_w_zniewalanej_Polsce.htm#T
sympatyczna lektura do kawy, polecam!
-
kiedyś na tej liście był J.R.Nowak, ciekawe co się stało : >
eric (11 marca 2009) -
czemu nie ma na tej liście kibiców Cracovii? poczułem się pominięty :(
pv (11 marca 2009) -
mój kumplel z liceum znalazł się na liście. mówił kiedyś, że chciałby być na redwatchu, no ale od czegoś trzeba zacząć.
J.F. (11 marca 2009) -
mnie dopiszcie.
Piróg (10 marca 2009) -
> przy kimśtam nie podali, tylko umieścili dopisek "ale metrykę ma wypisaną na twarzy". heh, to ja się zaczynam bać
zupa (10 marca 2009) -
o nie, i antony macierewicz. i władysław gomułka (mniej groźny od anny muchy i justyny steczkowskiej). kiedyś w naszym dzienniku była lista na której przy każdym nazwisku było podane drugie, to prawdziwe. przy kimśtam nie podali, tylko umieścili dopisek "ale metrykę ma wypisaną na twarzy".
znaliście słowo tolerasta? (10 marca 2009) -
nawet Andrzejewicz się nie uchowała..
jason (10 marca 2009) -
rychu bender też? o jezu
zwobot (10 marca 2009) -
Wiesław Weiss - dziennikarz radiowy i prasowy, "Teraz Rock"
Marnow (10 marca 2009) -
> skad wiesz? z nieobrzezani.pl
zupa (10 marca 2009) -
taka Hanna Lis na przyklad. z domu kadaj. a co robili tata i mama kadaj? bandziory jakich malo.
j.w. (10 marca 2009) -
Czemu Borys Dejnarovitz i Andrzej Buda się nie załapali na tę listę? –dążenie do prawdy, 10/3/2009 14:59 bo to oni ja stworzyli
wrog polski#1 (10 marca 2009) -
"skad wiesz" do zupy bylo jakby co
pewnie sprawdziles (10 marca 2009) -
skad wiesz?
pewnie sprawdziles (10 marca 2009) -
A sa Kaczynscy? Bo kiedys na tej liscie byl jeden. Drugiego nie bylo.
smartfilter mi blokuje (10 marca 2009) -
> Czemu Borys Dejnarovitz i Andrzej Buda się nie załapali na tę listę? bo nieobrzezani
zupa (10 marca 2009) -
ale Poloniczki nie znaliście? przecież to najśmieszniejsza *polska* strona ever jest.
mt (10 marca 2009) -
Czemu Borys Dejnarovitz i Andrzej Buda się nie załapali na tę listę?
dążenie do prawdy (10 marca 2009) -
hm to kto nie jest żydem?
ee (10 marca 2009) -
niektorzy maja nasrane. chodyi o slownictwo, yolc, ktora sie leje wiadrami, ale niestety jest sporo w tym prawdy. nie chodzi o Żydów. czy kwasniewski to Stolzmann itp. ale o to kim byli rodzice wielu celebrytów, dziennikarzy, politykow. Niestety, ale są naprawde dziesiatki osób w mediach, ktorzy robia to, co robia, bo zalatwili im to kiedys tatusiowie, wujkowie itp., Oni zas byli niezlymy bandziorami, swiniami albo przynajniej cwaniakami przed 1989 r.
kom (10 marca 2009) -
Wojciech "Fokus" Alszer - dywersant, "whiger", przedstawiciel muzyki hip-hopowej w PRLu-bis III, współtwórca Paktofoniki i Pokahontaz; propagator prymitywizmu i pseudokultury slamsów ale sama lista to juz od dawien dawna krazy
moh (10 marca 2009) -
łoooo, ale grube. najlepsze są te migające znaczki 'nowość'. Grzegorz Turnau - muzyk, piosenkarz i co? i tyle? po prostu? jestem rozczarowany. tyrmand to postać pozytywna, czyli facet ewidemntnie nie jest uprzedzony, nie ma się co czepiać. jest po prostu czujny. że tekieli się załapie to się nie spodziewałem. niepokojąca jest też strasznie duża liczba wrogów polskości numer 1, bo nie wiem na kim mam najbardziej skupić swoją nienawiść, wolałbym oceny w skali porcys.
mja (10 marca 2009) -
niektorzy to maja nasrane w glowach, ojacie. "zydlactwo, zydokomuna, zydomasonstwo" a cyklisci?! nie tylko idiota, ale i cyklofob.
em c (10 marca 2009) -
ooo, spamer roku strikes again
zupa (10 marca 2009) -
Edyta Herbuś? :( ale i tak najlepsze są te migające napisy NOWOŚĆ.
przy tostach i herbacie (10 marca 2009)