INNE - FORUM

How low can you go? Przypadek Eryka Sarniaka z Out of Tune

25 lutego 2009

cala warszawa plotkuje, ze w programie ctrl alt czarkowskiego, gdzie ostatnio czarkowski prezentuje sety djskie warszawskiej "sceny", eryk sarniak z out of tune (jako dj jick mager) puscil cudzy mixtape. jako wlasny.

.
  • eryk zetnij grzywkę
    .<>. (17 marca 2009)
  • Ale tu nie chodzi o to czy bylo fajnie chyba. Tu o cos innego chodzi.
    zracjonalizuje_ci_psa (15 marca 2009)
  • no ej ale i tak na imprezie z mememe bylo fajnie nie stresujcie sie tylko chodzcie potanczyc!
    stan (15 marca 2009)
  • chuj. mememe, od których ukradl seta, przyjeżdzaja na jego imprezę w jadłodani. moze gażę też im ukradnie?
    szym (9 marca 2009)
  • nie kradnij
    po szóste (9 marca 2009)
  • nie, jest nadal tak samo chujowa
    retu (6 marca 2009)
  • kurwa, czy to stawia i tworczosc out of tune w zupelnie nowym swietle...?
    szym (6 marca 2009)
  • prawdopodobnie najlepszy zespoł jakiego nie słyszałeś
    out of bazin (3 marca 2009)
  • co to jest Out of Tune?
    Beno (3 marca 2009)
  • szczególnie kiedy masz funkcję automatycznej synchronizacji bitów i całe widmo ścieżki przed oczami.
    mało zdolny (3 marca 2009)
  • no nie wiem, jak sie puszcza pod rząd kawałki z płyty, która sama w sobie jest miksem, to to chyba juz swiadczy ze sie samemu nie umie?
    sprytny (3 marca 2009)
  • Dziecinada? Dziennikarz prosi jakiegoś nadętego fiuta, żeby mu zrobić dodatkową reklamę, a ten robi w chuja Czarkowskiego i słuchaczy Euro!!! To jest dopiero dziecinada. Przyznam, że osoba pisząca o mixach kitsune lekko przegieła.
    Wkurwiony (1 marca 2009)
  • "na imprezach zdazalo mu sie tez puzczac pod rzad dwa kawalki z jednej skladanki kitsune" bardzo to poważny zarzut, pogięło mnie z wrażenia myślę, że by udowodnić że ktoś jest na nic, bylibyście w stanie zesrać się sobie na twarz
    dziecinada (28 lutego 2009)
  • a jakie to są przejścia "rodem z itunesa"?
    ciekawy (28 lutego 2009)
  • niech moje biszkoptowe serce owinete ciasno folia bedzie cieple juz od dawna kazdy wie ze z eryka zaden dj, miksowac nie umie a przejcia ma rodem z itunesa. na imprezach zdazalo mu sie tez puzczac pod rzad dwa kawalki z jednej skladanki kitsune. takie odkrywcze laczenie!
    hojrak (28 lutego 2009)
  • Nie wiem, jakim cudem nie wpisałem tego do "najbardziej wkurwiających rzeczy"
    PKS (27 lutego 2009)
  • Hehe, rzeczywiście niezłe. Jest impreza i nagle każdy znajduje w sobie dja i superznawcę, przez co żaden kawałek nie leci dłużej niż 2 minuty.
    PKS (27 lutego 2009)
  • co innego inspiracja (nawet wyraźna), co innego przywłaszczanie cudzego. czy muchy grają kawałki republiki mówiąc, że to ich własne? a wokalista out of tune jako dj jick magger coś podobnego zrobił więc zachowajmy proporcje
    no bez przesady (27 lutego 2009)
  • Panie, ale kto w tych czasach nie kradnie? Ten poznański zespół Komary (nazwa chyba stąd, że tak ssają) toż to chamska zrzynka z Lady Pank i troszkę z Republiki. A w zawód DJ-a kradzież jest niejako wpisana z miejsca - przecież cóż to za "autorstwo", puszczanie muzyki z płyt? Wszyscy oni kurwy i złodzieje, to nie jest kraj dla starych niezali!
    Serek Garniak (27 lutego 2009)
  • ale mnie interesuje bardziej czy Sarniak rzeczywiście kradnie czy też są to tylko pomówienia –gliniarz i prokurator, 27/2/2009 17:51 tak, niestety
    z pierwszej ręki (27 lutego 2009)
  • >sprawna próba odwracania kota ogonem Dzięki, od dwóch lat uczę się tego właśnie z Porcysa z wszystkich wątków o Muchach - to retoryka ich i ich fanatyków, jakby.
    Obroniec dobrega imieniu (27 lutego 2009)
  • ponoć niestety tak
    pies prokuratora (27 lutego 2009)
  • Tylko Michael Witrażko i Pietrowicz Maciejewicz nadzieją polskiego popu! Bros & sis, dissujmy innech wszystkiech! Viva la Porcys! –Obroniec dobrega imieniu, 27/2/2009 10:59 sprawna próba odwracania kota ogonem ale mnie interesuje bardziej czy Sarniak rzeczywiście kradnie czy też są to tylko pomówienia
    gliniarz i prokurator (27 lutego 2009)
  • Dzik Mager - pierwszy DJ w Polsce na europejskim poziomie.
    retu (27 lutego 2009)
  • Tylko Michael Witrażko i Pietrowicz Maciejewicz nadzieją polskiego popu! Bros & sis, dissujmy innech wszystkiech! Viva la Porcys!
    Obroniec dobrega imieniu (27 lutego 2009)
  • czY tO zE eRycZeK PuSciL tE sAmE FaJjoFFe pIosEnEczKi To ODRazu zNacZy Ze OdKoGoS OdPatRzYl?
    ZaPrAsSShAm nA mOjeGGo fAjjOfFeGo BloGGaSka:))) (27 lutego 2009)
  • a tym, że cudze kawałki puszczają, to nikt się już nie przejmuje! mixtape dj to następna forma ewolucji, a rzeczony eryk to po prostu wizjoner.
    guide (27 lutego 2009)
  • kosmos
    hojrak (27 lutego 2009)
  • dziwne, ale nie dziwi
    karol (27 lutego 2009)
  • out of bażin?
    jw (26 lutego 2009)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #9 (Ekstrakt vs RA 00-25)
Ekstrakt #8 (2025)