INNE - FORUM
hitgenerator
21 lutego 2009no jak, bracia cugowscy, pectus, oceniac będzie jungowska, która swoje zainteresowania muzyką ogranicza pewnie do słuchania fmf, albo zetki
-
przeczytalem nazwe tematu jako "higienator" i sie zaintrygowalem na serio, a tu taki zawod.
em c (22 lutego 2009) -
owszem, profesjonalnym warto być zawsze i wszędzie. przepraszam tomasza lipińskiego oraz wszystkich zainteresowanych a dotkniętych. w ramach pokuty natrę się śniegiem i odsłucham 3 kawałki zespołu pectus
ryba (22 lutego 2009) -
biedny lipnicki. –ryba, 21/2/2009 22:45 rybko,a ktoz to jest? warto byc profesjonalnym w krytyce. czyz nie?
dr strangelove (22 lutego 2009) -
A może w jakimś sensie ten program obnaży nasz rynek muzyczny?? Takie mamy "gwiazdy" i tak to wygląda. Trzeba liczyć, że w kolejnych odcinkach ciekawsze bandy będą.
filozof (21 lutego 2009) -
>porównaj wykonawców z top of the pops http://en.wikipedia.org/wiki/Top_of_the_Pops z wykonawcami hitgeneratora w sumie to nie wiem w czym razorlight, capella lub crazy frog przewyższają feel i, powiedzmy, kogokolwiek z polskiej eurowizji.
Low (21 lutego 2009) -
hołdys najbardziej groteskową postacią w polsce? jeśli uważasz, że tak wyślij sms-a o treści "tak", jeśli zaś z tym stwierdzeniem się nie zgadzasz, w treści sms-a wpisz "mam dysfunkcję mózgu i chcę się leczyć". biedny lipnicki. przez cały program powiedział może ze 4 zdania, ciągle zagłuszany przez tą kolorową trzpiotkę podlotkę z ulicy sezamkowej. a tak na boku to pani kasia ewidentnie jest w tym programie podstawiona przez któregoś z producentów pasty do zębów i z tym swoim wiecznym końskim uśmiechem robi za tzw. product placement. utwory oczywiście gówniane. ale nic, najważniejsze, że zbyszek "teraz ja gram" hołdys braci i piaska zna od dawna i to jest ostateczny dowód na to, że są zajebiści. no a poza tym to był dopiero przedsmak, przecież będzie vader i coma [wzdycha z ulgą].
ryba (21 lutego 2009) -
ma być coma i vader
smrs (21 lutego 2009) -
kurwa sam pomysl tego programu spoko ale to co tam wystepuje juz nie ale ciekawe moze za tydzien bedzie lepiej heh
janusz (21 lutego 2009) -
kajam się
pambuk (21 lutego 2009) -
ale to mnie błagasz? chyba z wystarczającą dawką ironii to napisałem
ryba (21 lutego 2009) -
no ale błagam, porównaj wykonawców z top of the pops http://en.wikipedia.org/wiki/Top_of_the_Pops z wykonawcami hitgeneratora (a ten artykuł, to zdaje się sankowski pisał)
pambuk (21 lutego 2009) -
już sie nie mogę doczekać. wczoraj wyczytałem w wyborczej wypowiedź jakiegoś gostka z tvp, że to ma być odpowiednik brytyjskiego top of the pops, heh. aczkolwiek brzmi to nawet logicznie. skoro tvp jest odpowiednikiem bbc...
ryba (21 lutego 2009) -
smiesznie bedzie hehe
eh kurwa (21 lutego 2009)