INNE - FORUM
BRENNNESSEL - NOWOŚCI
16 lutego 2009W katalogu Brennnessel pojawiła się nowa pozycja:
"Please" -debiutancki singel projektu Club Collab, tworzonego przez członków warszawskiego kolektywu Beat Banquet.
Club Collab - "Please"SP
1. Please
2. Please (CJ Reign Bassline remix)
3. Please (Pol Rax remix)
Materiał można pobrać za darmo ze strony www.brennnessel.pl. Tam również więcej informacji na temat wykonawców oraz terminy imprez i koncertów.
Katalog Brennnessel:
BRN001 - Kamp! - "Thales One" EP
BRN002 - Club Collab - "Please" SP
Już wkrótce kolejne wydawnictwa.
BRN
-
Cała ep-ka z niedawnego porcastu do pobrania http://soundcloud.com/brennnesselrec/sets/brn017-fair-weather-friends/
jt (30 marca 2013) -
podbijam, bo duzo dobrego sie ostatnimi czasy dzieje na stronie brennessel, m.in. dobra ep-ka axmusique do sciagniecia. mam nadzieje, ze beda jakies imprezy w stylu brennessel nacht w najblizszej przyszlosci i do tego w poznaniu najlepiej.
e.agent (27 października 2010) -
Witamy, Po wakacyjnej przerwie katalog Brennnessel powiększa się. Dziś premiera debiutanckiej epki projektu AXMusique. Całość do pobrania za darmo ze strony www.brennnessel.pl. Tracklista: 1. STS 2. Lane 3. Tore Nade 4. Faith
Brennnessel.pl (22 września 2009) -
trochę jak cut copy ale fajne
alice (27 maja 2009) -
ten singiel jest kurewsko dobry jak dla mnie.
Filip Golarz (26 maja 2009) -
Nowy singiel Kamp! "Breaking a ghost's heart" do pobrania jak zwykle z www.brennnessel.pl
Brennnessel.pl (25 maja 2009) -
Kamp! okazał się strzałem w dychę, sprawdzę te dwie nowości - fajnie że udostępniacie za free!
król rybak (27 kwietnia 2009) -
Dziś „cyfrowa” premiera pierwszego albumu Michell Phunk - „My electric emotion”. Na wydawnictwo to składa się 10 utworów, utrzymanych w stylistyce electro / french house. Mocna sekcja rytmiczna, chwytliwe melodie, mnóstwo brzmień syntezatorowych, przywołujących skojarzenia z twórczością Daft Punk czy Alana Braxe'a oraz wokale przetworzone przez wokodery - tak w skrócie można opisać 48 minut muzyki, zawartej na tym albumie. Całość do pobrania za darmo ze strony www.brennnessel.pl. Warto przypomnieć że materiał ten ukazał się już wcześniej w formie płyty CD, dołączonej do marcowego numeru magazynu Laif.
Brennnessel.pl (27 kwietnia 2009)