INNE - FORUM

eurowizja 2009

14 lutego 2009

nie ma wątku? o_O
tradycyjna coroczna klasyfikacja z mokotowa

10. marco bocchino & ola szwed - 13 pkt.
9. tigrita project - 17 pkt.
8. artur chamski - 21 pkt.
7. det betales - 22 pkt.
6. lidia kopania - 23 pkt.
5. ira - 25 pkt.
4. stachursky - 27 pkt (ktoś dał 5 punktów i zaraz dowiem się kto, kurwa)
3. man meadow - 30 pkt.
2. dali - 38 pkt.
1. renton - 67 pkt.

wyszło że jesteśmy stronniczy oraz indierockowi w chuj, ale sie cieszę a także idę się napić

shitty bicker
  • Nie wiem dlaczego ale lubię tę szopkę i jest mi przykro. TVP nie puści w tym roku Eurowizji. Szkoda bo w ostaniach latach jakby trochę lepiej jest - Satellite czy Running Scared były już niezłymi zwycięzcami. Czasem trafiają się jakiś fajne kawałki śpiewane w ojczystym języku http://youtu.be/-CWvXKxjCs8 No i nie moge z GB, która co roku zalicza mega wtope
    daskdakljdaldadjdlajsd (20 maja 2012)
  • Dla mnie utwory z poprzednich lat były trochę guilty-pleasure, jednak tegoroczny wybór próbowałem wysłuchać dzisiaj rano i wyłączyłem po paru sekundach. W podstawówce tak nie kaleczyłem angielskiego jak ten koleś.
    sas (15 lutego 2010)
  • a ja tam wole opere niz firefoxa
    ale dzołk (14 lutego 2010)
  • e tam miłośnik, po prostu głupio oceniać jakąś osobę po jego najbardziej komercyjnym projekcie (dobra jest jeszcze, na szczęście już zakończona współpraca z Mistrzem PR). Opery nie lubię, operetkę wolę.
    c. (14 lutego 2010)
  • camel. miłośnik opery. leszczu. xxx kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurwaaaaaaaaaaaaaaa.
    17 (14 lutego 2010)
  • było kiedyś takie wydanie Szansy na Sukces (i to chyba nie jedno) gdzie pokazał ten swój operowy głos. I tak, to smutne, że taka sztuka/Sztuka w jakiej Miecznikowski się kształcił nigdy nie osiągnie w Polsce AD 2010 komercyjnego sukcesu.
    c. (14 lutego 2010)
  • maciej miecznikowski: absolwent szkoły muzycznej o profesjonalnym operowym głosie, który robi z siebie skończonego debila przed kamerami. tadam!
    ryba (14 lutego 2010)
  • hm, Dziewczyny bardzo fajne, na żywo też dają radę. A czy Leszczu główny (Maciej Miecznikowski) robi się z siebie debila to akurat nie powiedziałbym, facet jest absolwentem szkoły muzycznej i ma profesjonalny operowy głos, tyle, że w Leszczach raczej tego nie ujawnia. [Ale to chyba nie jest dyskusja do przeprowadzenia na tym forum akurat]. Pozdro i w ogóle.
    camel (14 lutego 2010)
  • i "jeszcze polska nie zginela"
    chyba jednak zginela (14 lutego 2010)
  • Polska Kanadyjka FTW!
    129kcal (14 lutego 2010)
  • orzech i jego malolaty wymiatają
    szatan (14 lutego 2010)
  • Czy ktoś mógłby mi pokrótce nakreślić sylwetki startujących? –Pan Rafał, 14/2/2010 13:39 http://img444.imageshack.us/img444/6711/nakresl.jpg <zalamuje sie soba> nie no, w ogole mozna sobie wyobrazic jakas informacje o tych artystach ktorej nie da sie wyczytac ze zdjec i z tego ze startuja w eurowizji?
    em c (14 lutego 2010)
  • w tym roku słabo strasznie, nic nie ma. może Marcin Mroziński (dysonanse w basie, nieco zawsze dobrze widzianej LOKALIZACJI muzycznej, czyli jakaś góralszczyzna wjeżdża, ogólnie sporz ziom). będę oglądał biathlon.
    shitty bicker (14 lutego 2010)
  • ja tam się nie znam, ale Węgrowska jest znana głównie z niesamowitej partii wokalnej w jednej z piosenek Feela, gdzie pięknie wtórowała Kupisze. ciekawie zapowiada się też występ zespołu Leszcze, którego wokalista regularnie robi z siebie debila na tvp2 i dostaje za to niezły hajs. znany głównie z talentu literackiego, zresztą (Kombinuj dziewczyno / nim twe dźwięki przeminą / uśmiechaj się błogo / jeśli chcesz wyjść za mąż młodo), ten typek poraża sylwetką i tym, jak mu dobrze z jego poczuciem, że jest coś wart, jak założy świecącą, niebieską marynarkę i różowy krawat. generalnie: jak co roku.
    yeti (14 lutego 2010)
  • http://muzyka.onet.pl/141502,0,0,fotonews_detail.html Czy ktoś mógłby mi pokrótce nakreślić sylwetki startujących?
    Pan Rafał (14 lutego 2010)
  • Ej, ale wiecie co, tak obiektywnie to ta norweska piosenka naprawdę była najlepsza.
    Twój Stary (17 maja 2009)
  • Kibicowałem Rumunii - guilty pleasure! http://www.youtube.com/watch?v=0kizLKALHm4
    Twój Stary (17 maja 2009)
  • chłopiec z norwegii taki brat pitt trochę jakby miejscami. mi sie całkiem podobała islandia, i oprócz tego właściwie nic. orzech jak zwykle dobry, muzyka jak zwykle zerowa, nic nowego.
    turas (17 maja 2009)
  • powinien wygrać azerbejdżan za najlepszą laskę o tak o.
    johann olav koss (17 maja 2009)
  • zostawcie te swoje animal collective i belle and sebastian, prawdziwa sztuka WŁAŚNIE TERAZ na tvp1!!!!1!!!!11!1! czujecie ekscytacje?
    turas (16 maja 2009)
  • ej no, jurororowie nie zawiedli, Renton namber łan. A ta kopania odbytnicza taka jakaś. W sensie do dupy że. Fałszuje i sie mi nie podoba.
    Blazkowicz (15 lutego 2009)
  • eutanazja 2009
    tak przeczytałem :| (15 lutego 2009)
  • ładna więc nie musi umieć śpiewać.takie czasy.
    paj (15 lutego 2009)
  • nie wiem kto to ta lidia. ładna? dobrze śpiewa?
    bulwa (15 lutego 2009)
  • widzialem fragmencik. kto za to placi???
    em c (14 lutego 2009)
  • to ktoś to ogląda?
    rjl (14 lutego 2009)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #9 (Ekstrakt vs RA 00-25)
Ekstrakt #8 (2025)