INNE - FORUM
KUMKA OLIK - joy division
14 lutego 2009KUMKA OLIK i ich "pulsuje w rytmie joy division" - co sadzicie?
-
Stelmach mówi różne dziwne rzeczy kiedy się podnieci ale tym razem to naprawde przypierdolił
tamte obiadki (17 lutego 2009) -
Stelmach o wielu mówił "naj..." w Polsce. Gdzie się podziali???
tamte prywatki (17 lutego 2009) -
stelmach w Trojce mowile jakis czas temu, ze to jest najlepszy koncertowy zespol w polsce- hehe zobaczymy 20
tomxxx (17 lutego 2009) -
<z emfazą>Jaaa poooznaaam!...
Wielki IP-kwizytor (17 lutego 2009) -
(wypraszam sobie, ja tych sympatycznych chłopców bardzo lubię)
elliot crane (17 lutego 2009) -
nikt nie pozna prawdy
b (17 lutego 2009) -
b, 16/2/2009 20:01 jadzia, 16/2/2009 23:17 palac gadalec, 17/2/2009 13:24 Jane-Jane & Elliot Crane...?...
W pozukiwaniu wyjaśnienia pojawiających się tu i ówdzie nowych nicków (17 lutego 2009) -
ej dajcie natsolatkom sie nacieszyc Czego sie spodziewaliscie? Zespół jaki jest każdy słyszy. 10 woda po czymśtam ale jakiejs żenady strasznej nie ma. W sam raz na hype dla licealistek. Po prostu towar na sprzedaż dla dzieci i tak należy to traktować
starzec (17 lutego 2009) -
STANISŁAW HOLAK (Tata Kumki): mam z Grabażem stały kontakt. Nasza znajomość sięga jeszcze lat 80., kiedy mieszkaliśmy w sąsiednich pokojach w poznańskim akademiku "Zbyszko".
no tak (17 lutego 2009) -
zmiencie tego goscia w koszuli w krate, bo jest po prostu paskudny :)
hehe (17 lutego 2009) -
a tu całkiem przyjemna zrzynka już to powinno oznaczać chujowiznę. bo zrzynka to chujowizna. szczegolnie tak porażająca. zespół Gumka Oli aka Glowka Boli aka Skórka z Joli aka Fuńka Coli powinien startowac w kategorii COVER BANDOW.
palac gadalec (17 lutego 2009) -
spodziewałem się jakieś porażającej chujowizny, a tu całkiem przyjemna zrzynka z the strokes kiedy byli jeszcze całkiem spoko. natomiast uważam, że mają najgorszą nazwę na świecie.
mja (17 lutego 2009) -
"Muchy były dla Ciebie zbyt wylansowane? Nie kupiłeś płyty Rentona, bo wkurza Cię, gdy polscy artyści śpiewają po angielsku? Dance punk w wykonaniu Out Of Tune odłożyłeś od razu na półkę" ...ale podsumowal porcysiakow http://www.polskieradio.pl/muzyka/plyty/plyta.aspx?id=88075
;D (17 lutego 2009) -
dzieci do domu!
lopa (17 lutego 2009) -
to ich dzwiekowiec
tsts (17 lutego 2009) -
>>>kawałki na majspejsie dla mnie wymiatały. po zapoznaniu się z singlem mam poczucie bliskości the strokes. hehe no fakt Ich ojcowie rowniez maja koneksje
nawet a sam zespół calkiem spoko (16 lutego 2009) -
No tak, tam się jest a nie gra.
jadzia (16 lutego 2009) -
no właśnie kurwa wyobraź sobie że na niczym
Pułkownik Zawada (16 lutego 2009) -
a na czym tam grasz?
b (16 lutego 2009) -
kawałki na majspejsie dla mnie wymiatały. po zapoznaniu się z singlem mam poczucie bliskości the strokes. jednak kurde jak dla mnie to jest jedyny z tych młodych wokalista który daje radę w odróżnieniu od zespołów typu renton, muchy, psychocukier. kwestia of kors osobistych preferencji, ale wokaliści ww zespołów śpiewają jakby im było wszystko jedno czy są w Comie czy na przeglądzie piosenki aktorskiej - najważniejsze że sie załapali na bycie w zespole. a przy kumka olik odczuwam wpleciony w te wszystkie co je znamy elementy czad. natomiast czekam na moment kiedy zostaną zjebani na tymże forum. nie wiem dlaczego.
Pułkownik Zawada (16 lutego 2009) -
co za nazwa!
jara (16 lutego 2009) -
słyszałem kawałki z majspejsa i są dobre. Zaspane poniedziałki - to song z zadatkami na przebój radiowy. Chłopak ma dobry głos, są młodzi itd - może się im uda. Oczywiście nie jest to megaoryginalne, ale kto jest teraz kurwa megaoryginalny ? Wolę kumkę niż jakieś smuty w stylu męczygeorge dorn screams. A to że wydali płytę bo mają ojca w wytwórni ? Poszli na skróty ale pewnie o to samo bym prosił ojca gdybym był muzykiem a mój stary siedział w jakimś EMI czy innym universalu. Srać na to, materiał jest ponoć dobry. Reasumując: chłopaki - macie potencjał, napierdalajcie bo macie swoje 3 minuty.
nie jeżdżę na nartach (16 lutego 2009) -
to jest polska odpowiedz na jonas brothers czy cos chyba. a muzycznie to wydaje sie byc kowerband the hives (przynajmniej jedna piosenka z myspace).
ale dajmy im szanse (16 lutego 2009) -
oglądałem wywiad z nimi w tvn chyba, prowadził go oliwier janiak (wtf??) i jak ich zapytał jakie zespoły powinny się bać po wydaniu ich płyty to wymienili ścianke hehehe
boję się zasnąć (16 lutego 2009) -
Zaspane poniedziałki - refren słaby, ale zwrotka, jak wchodzi wokal i dalej - miodna, w sam raz do radia, podoba mi się. Oczywiście teksty zerowe, ale zwrotki zmuszają mnie do repeatów. Reszty nie słyszałem i nie chcę.
rojal (16 lutego 2009) -
kumka olik to taki polski hanson
hans on (15 lutego 2009) -
ludzie, mam jedna prosbe, hajpujcie tylko dobre zespoly. czyli nie hajpujcie slabych. czyli nie hajpujcie kumki.
egzekwo (15 lutego 2009) -
zaspane poniedziałki,ludzie.to ma potencjał.takie rzeczy w radiu powinny lecieć.mają szansę się wybić.
paj (15 lutego 2009) -
To dobrze, że nie jest, bo na tle słabości wcześniejszych nagrań Kumka Olik wywołało to we mnie takie podejrzenia. Wiadomo, że śmieszna kreacja itd., ale mimo wszystko dostrzegam jakiś tam potencjał.
bleble (15 lutego 2009) -
krazy legenda, ze wokalista pala taka miloscia do ckod, ze kiedys omal nie zemdlal na widok cinassa. a zespol, o ile jeszcze nie byl, to powinien sie znalezc na okladce pulpa.
maturzysta (15 lutego 2009)