INNE - FORUM
KUMKA OLIK - joy division
14 lutego 2009KUMKA OLIK i ich "pulsuje w rytmie joy division" - co sadzicie?
-
Jebiecie ich równo ale jak byli by z UK to byscie sie wszyscy obsrali.
east boy (24 marca 2009) -
Jebiecie ich ale jak byli by z UK to byście się obsrali wszyscy.
east boy (24 marca 2009) -
Przecinki sobie powstawiajcie w tym wywiadzie to skumacie problem.
Boy2 (24 marca 2009) -
no co? lekka niezręczność stylistyczna, raczej nie miał na myśli, że VU jest z GB
katastrat (24 marca 2009) -
no co kurwa? od malego ojciec nic tylko im kazal grac wiec mieli za wiele czasu na nauke geografii
scena gitarowa worldwide (23 marca 2009) -
00.40-00.49 kapitalne
śmiechy (23 marca 2009) -
http://www.youtube.com/watch?v=ftkQTdg_4J0 hohohoho
śmiechy (23 marca 2009) -
Kolejny zespół ze sceny około-swarzędzkiej, który ma lecieć do stanów? Byleby to do Osamy nie dotarło, bo znów będzie wielki upadek ;) (dla nierozumiejących - odsyłam do historii Happy Pills)
ostrożny (23 marca 2009) -
Ja pierdolę, tych wpisów nie da się czytać ! Kumka Ameryki nie odkrywa, to fakt. Ale dają radę, brzmieniowo i wokalnie. A że wszędzie ich pełno ? Przecież to normalna sprawa, że jak kapela ma kontrakt z majorem to się promuje kapelę gdzie się tylko da. Żeby być niezal to trzeba mieć brudne gacie i grać koncerty na 4 osób w piwnicy ? Ja pierdolę to ciągłe polskie narzekanie. Kapela ma target 13 - 18 lat i git, może dzieciaki odstawią gówniany hiphop i Tolę Srolę.
Zdzich (23 marca 2009) -
a Tobie Bodku miesci sie w glowie ze ktos moze nie specjalnie cenic Hammonda jr. i to ze podnieca go kompletna zrzyna z jego wlasnej tworczosci??? zostawiajac to na boku to napewno dla tych dzieci bedzie frajda, wiec fajnie ze im sie tak uklada
trilux (23 marca 2009) -
Mają jechać ze Albertem hammondem Jr. w trasę po Stanach. No i co teraz powiecie oszołomy? W głowie wam się nie mieści że nikt się was nie poradził
Bodek (23 marca 2009) -
niepotrafiące*
Marnow (21 marca 2009) -
z tych rzeczy co najbardziej lubię, to jak bałwany nie potrafiące sklecić po polsku wielokrotnie złożonego zdania wyrywają się do rozpraw 'co jest niezal, a co jest profan-niezal'. Polska kraj die-hard fanów SY. błagam. 'wyczytałem w internecie co ma niezal na tapecie'. nawet nicka sobie fajnego nie potraficie wymyślić. omnibusy.
Marnow (21 marca 2009) -
ale wy jestecie wkurwiajacy z tym swoim "przehajpowaniem" a zespol sredni
ja pierdole ehh (21 marca 2009) -
zasrane poniedziałki, tyle w temacie. pójdź do empiku, weź jakąkolwiek gazetkę 'muzyczno-kulturalną' a będą tam! a fakt, SY na koszulce tvp2 w 'gramy w.. komercyjna stacja' to słabe dość. wygrali,pewnie gimnazjum glosowało,no.
masz fajne okulary! (21 marca 2009) -
jak gdzie komplementował..potrafisz to udowodnic? tak to mozna palnąc że McCartney popuścił w spodnie jak posłuchał kupka olik.....sory ale mnie to zirytowalo..ide pooddychac
Krist (20 marca 2009) -
kurwa jaka żenada.ciekawe ile czasu spędzają u fryzjera zanim wyjdą na scenę.i ta koszulka s.y. cioty profanki.ja pierdolę.
rekkk (20 marca 2009) -
no i wygrali i bardzo dobrze chuj ze nie są jacys zajebisci ale z tego co tam wystapilo i tak "najciekawsi"
moze z nich beda ludzie (20 marca 2009) -
są natrętnie promowani wszędzie. a straszny przerost formy nad treścia. smutne to.
kumka katolik (20 marca 2009) -
całkiem niedawno julian casablancas szczodrze komplementował debiutancki album kumka olik. to może jest jeszcze powód do euforii, ale miło słyszeć takie opinie zachodnich artystów na temat polskich artystów...
listażurna (20 marca 2009) -
zaciagaja jak muniek staszczyk
zygi (20 marca 2009) -
tytul taki oryginalny... sciagaja od 'najlepszych' - the wombats. smutno
franco (20 marca 2009) -
płyty nie mam i nie zamierzam ani kupować ani ściągać - liczy się fakt i to że z innymi kawłkami też tak może być i nie jest to dlamnie do końca szczere / jakichś czas temu pojawił się taki zespolik Nefer który też miał wszystko zrobione przez ojca wokalisty i nic z tego kiczu nie wyszło:P
miras (20 lutego 2009) -
Pewnie Mirek ma nie legalną płytę.
zax (19 lutego 2009) -
wejdźcie na profil zespołu Malarze i żołnierze ( band Ojca Holaków ) i posłuchajcie filmiku na górze po lewej srtonie " To nie Ja" Promocje... czyż to nie poźniejsze "Koduję":) - macie odpowiedź kto pisze piosenki w tym genialnym młodym świeżym bandzie. –mirek, 19/2/2009 09:05 Mireczku, sprawdziłeś we wkładce, czy motyw ten nie jest legalnie wyjaśniony w Creditsach?
tak chciałem wiedziec (19 lutego 2009) -
chyba brali korepetycje z tekściarstwa u ckod ...i nie odrobili lekcji
hwdp (19 lutego 2009) -
no "jakby" i co
wywłok:) (19 lutego 2009) -
nikt nie zwrócił jeszcze uwagi na ostatni tytuł na płycie
odwłok (19 lutego 2009) -
Masz rację Mirek, wstęp jest faktycznie taki sam. W sumie spoko, że chłopaki próbują coś zrobić, ale gołym okiem widać, że ich prawdziwa płyta jeszcze przed nimi. Oby się do tego czasu nie rozpadli. A może kawałki pisze im Benedek, bo jest w top friendach na myspace :)
kerim (19 lutego 2009) -
wejdźcie na profil zespołu Malarze i żołnierze ( band Ojca Holaków ) i posłuchajcie filmiku na górze po lewej srtonie " To nie Ja" Promocje... czyż to nie poźniejsze "Koduję":) - macie odpowiedź kto pisze piosenki w tym genialnym młodym świeżym bandzie. http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=209607715
mirek (19 lutego 2009)