INNE - FORUM
KUMKA OLIK - joy division
14 lutego 2009KUMKA OLIK i ich "pulsuje w rytmie joy division" - co sadzicie?
-
kumka olik już na spotify. Dla mnie to tam faktycznie trochę kalka z ckod. poza tym chłopaki jeszcze się muszą zgrać, na tym hit generatorze, o ile nie zmieniali rytmu, było całkiem fajnie. gorzej podczas przejść, no nie?
dzieciak (31 marca 2009) -
http://www.youtube.com/watch?v=47AALfa7CEE&feature=related Co tam się właściwie stało na początku? Czyżby brak zgrania z drumerem?
uuuu... (31 marca 2009) -
Wlasnie od Mojego Starego.
Jezus (29 marca 2009) -
a jaką ty masz władzę, stary?
kolega jezusa (29 marca 2009) -
U mnie maja przejebane.
Jezus (29 marca 2009) -
piotr kupicha im zostawia te komentarze coby im wsi narobić... jak dla mnie jeden poziom. pseudoawangarda, jakaś natalia węgrowska czy ewa lesz... czy coś.
kolega jezusa (29 marca 2009) -
–ale dżołk..., 28/3/2009 19:19 to bylo wredne, ale piekne zarazem. w sumie to troche zal mi chlopakow za komentarze jakie maja na mysp., patrz: Uwielbiam waszą twórczość x] jesteście naprawdę świetni ;) Czegoo ja będę teraz w piątek słuchać ?! ;(( Jesteście serioo CoOoL ;** <33
slodkogorzka (28 marca 2009) -
nieprzespane a nie rozespane.
stef (28 marca 2009) -
–stef, 28/3/2009 18:32 to np ten ze swidnicy
ale dżołk... (28 marca 2009) -
Ej, a swoją drogą co to są, kurde, rozespane autobusy?
stef (28 marca 2009) -
Może warto w koncu stanąć z boku. Ci, którzy uparcie bronią Wiraszki to albo nie są partnerami do merytorycznej wymiany argumentów albo nie mają słuchu. Nie ma chyba sensu rozmawiać z osobami, którym plucie w twarz przypomina deszcz. Może warto się muzycznie dokształcić?
chyba jednak (28 marca 2009) -
mówcie co chcecie, ale golden life naprawdę wygląda najlepiej na tle tych słaaabych kapel, o dziwo. Zakopower to masakram ten góralski bit i niby rock, blendersi, którzy nie mają nic do przekazania, kid A z piosenką prosto z festiwalu San Remo, kumka w sumie nieźle - gitara wiraszki mi się podobała, nie słyszałem za bardzo jego wokalu
jack (28 marca 2009) -
ale są rogowe okulary, yeah.
mja (28 marca 2009) -
a, i tak nie bardzo zrozumiałem o co chodzi z tą żółtą kartką..
turas (28 marca 2009) -
zapoznałem się z materiałem dowodowym. w sumie nie do końca trafiony pomysł z zaproszeniem Wiraszki, praktycznie nic nie wniosł do utworu. ale z drugiej strony - nie popsuł im też występu, pan z żuri który wyglada jak drugi hołdys pierdoli. ja tam jakoś się nie krzywiłem specjalnie, spodziewalem się po komentarzach jakichś mega fałszów, ale jest neutralnie w miarę. obejrzałem pierwszy raz w sumie cały program. spodziewałem sie czegoś słabego, ale to jest wręcz rażąco karykaturalne. golden lafj, zakopower, ciotowaci kid a, dziękuje za taki poziom. żuri też specjaliści wielcy, psychocukier powinien zrobić o tym filmik.
turas (28 marca 2009) -
nie trzeba
elo (28 marca 2009) -
o, dzięki! czy mam coś nie tak z playerem, czy serio to trzeba całe obejrzeć żeby dotrzeć do kumki?
turas (28 marca 2009) -
zdaje sie ze mozna obejrzec na hitgenerator.pl, ja wlasnie zaczynam :)
tomek wasko (28 marca 2009) -
oglądałem bler wicz project, trafiłem tylko na końcowy diss na "dodatkowego fałszującego muzyka". jest na jutub całosć wystepu juz? nie moge znaleźć cos ;<
turas (28 marca 2009) -
fajny zespół
aesopcjusz, ostatni porcysiak (28 marca 2009) -
Muchy latają wokoło Gumki?
Pająk (28 marca 2009) -
Gratualcje chłopaki, pomysł z kolegą Muchą był super!!! Fajny strzał w stopę. Po co on był w ogóle Wam potrzebny?
super strzał (27 marca 2009) -
kto to jest? ten gitarzysta nowy? on to normalnie fałszuje. a co odpowiedział michał ? :)
jury the best (27 marca 2009) -
DG
DG (26 marca 2009) -
Hehe! Dobry chwyt marketingowy. Nieźle się lansuję nawzajem. Ciekawe kto kim bardziej próbuje podpierać swoją "karierę"? Witrażko chce dotrzeć do gimnazjum a Gumka Oli do studenckich yntelektualystów. A wszystko to i tak pewnie wymyślił pan Minta.
east boy (26 marca 2009) -
Guma już wystąpił z Orchid.
Iza (26 marca 2009) -
a Guma tez wystapi?
Orbit bez cukru (25 marca 2009) -
o ja pierdole!
omfg (25 marca 2009) -
http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=96315970&blogId=479054768
detektyw (25 marca 2009) -
zapewniam Cie moj drogi ze nie jebie ich tylko wlasnie dlatego ze nie sa z UK a stad
west man (24 marca 2009)