INNE - FORUM

KUMKA OLIK - joy division

14 lutego 2009

KUMKA OLIK i ich "pulsuje w rytmie joy division" - co sadzicie?

rysiu
  • kumka olik już na spotify. Dla mnie to tam faktycznie trochę kalka z ckod. poza tym chłopaki jeszcze się muszą zgrać, na tym hit generatorze, o ile nie zmieniali rytmu, było całkiem fajnie. gorzej podczas przejść, no nie?
    dzieciak (31 marca 2009)
  • http://www.youtube.com/watch?v=47AALfa7CEE&feature=related Co tam się właściwie stało na początku? Czyżby brak zgrania z drumerem?
    uuuu... (31 marca 2009)
  • Wlasnie od Mojego Starego.
    Jezus (29 marca 2009)
  • a jaką ty masz władzę, stary?
    kolega jezusa (29 marca 2009)
  • U mnie maja przejebane.
    Jezus (29 marca 2009)
  • piotr kupicha im zostawia te komentarze coby im wsi narobić... jak dla mnie jeden poziom. pseudoawangarda, jakaś natalia węgrowska czy ewa lesz... czy coś.
    kolega jezusa (29 marca 2009)
  • –ale dżołk..., 28/3/2009 19:19 to bylo wredne, ale piekne zarazem. w sumie to troche zal mi chlopakow za komentarze jakie maja na mysp., patrz: Uwielbiam waszą twórczość x] jesteście naprawdę świetni ;) Czegoo ja będę teraz w piątek słuchać ?! ;(( Jesteście serioo CoOoL ;** <33
    slodkogorzka (28 marca 2009)
  • nieprzespane a nie rozespane.
    stef (28 marca 2009)
  • –stef, 28/3/2009 18:32 to np ten ze swidnicy
    ale dżołk... (28 marca 2009)
  • Ej, a swoją drogą co to są, kurde, rozespane autobusy?
    stef (28 marca 2009)
  • Może warto w koncu stanąć z boku. Ci, którzy uparcie bronią Wiraszki to albo nie są partnerami do merytorycznej wymiany argumentów albo nie mają słuchu. Nie ma chyba sensu rozmawiać z osobami, którym plucie w twarz przypomina deszcz. Może warto się muzycznie dokształcić?
    chyba jednak (28 marca 2009)
  • mówcie co chcecie, ale golden life naprawdę wygląda najlepiej na tle tych słaaabych kapel, o dziwo. Zakopower to masakram ten góralski bit i niby rock, blendersi, którzy nie mają nic do przekazania, kid A z piosenką prosto z festiwalu San Remo, kumka w sumie nieźle - gitara wiraszki mi się podobała, nie słyszałem za bardzo jego wokalu
    jack (28 marca 2009)
  • ale są rogowe okulary, yeah.
    mja (28 marca 2009)
  • a, i tak nie bardzo zrozumiałem o co chodzi z tą żółtą kartką..
    turas (28 marca 2009)
  • zapoznałem się z materiałem dowodowym. w sumie nie do końca trafiony pomysł z zaproszeniem Wiraszki, praktycznie nic nie wniosł do utworu. ale z drugiej strony - nie popsuł im też występu, pan z żuri który wyglada jak drugi hołdys pierdoli. ja tam jakoś się nie krzywiłem specjalnie, spodziewalem się po komentarzach jakichś mega fałszów, ale jest neutralnie w miarę. obejrzałem pierwszy raz w sumie cały program. spodziewałem sie czegoś słabego, ale to jest wręcz rażąco karykaturalne. golden lafj, zakopower, ciotowaci kid a, dziękuje za taki poziom. żuri też specjaliści wielcy, psychocukier powinien zrobić o tym filmik.
    turas (28 marca 2009)
  • nie trzeba
    elo (28 marca 2009)
  • o, dzięki! czy mam coś nie tak z playerem, czy serio to trzeba całe obejrzeć żeby dotrzeć do kumki?
    turas (28 marca 2009)
  • zdaje sie ze mozna obejrzec na hitgenerator.pl, ja wlasnie zaczynam :)
    tomek wasko (28 marca 2009)
  • oglądałem bler wicz project, trafiłem tylko na końcowy diss na "dodatkowego fałszującego muzyka". jest na jutub całosć wystepu juz? nie moge znaleźć cos ;<
    turas (28 marca 2009)
  • fajny zespół
    aesopcjusz, ostatni porcysiak (28 marca 2009)
  • Muchy latają wokoło Gumki?
    Pająk (28 marca 2009)
  • Gratualcje chłopaki, pomysł z kolegą Muchą był super!!! Fajny strzał w stopę. Po co on był w ogóle Wam potrzebny?
    super strzał (27 marca 2009)
  • kto to jest? ten gitarzysta nowy? on to normalnie fałszuje. a co odpowiedział michał ? :)
    jury the best (27 marca 2009)
  • DG
    DG (26 marca 2009)
  • Hehe! Dobry chwyt marketingowy. Nieźle się lansuję nawzajem. Ciekawe kto kim bardziej próbuje podpierać swoją "karierę"? Witrażko chce dotrzeć do gimnazjum a Gumka Oli do studenckich yntelektualystów. A wszystko to i tak pewnie wymyślił pan Minta.
    east boy (26 marca 2009)
  • Guma już wystąpił z Orchid.
    Iza (26 marca 2009)
  • a Guma tez wystapi?
    Orbit bez cukru (25 marca 2009)
  • o ja pierdole!
    omfg (25 marca 2009)
  • http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=96315970&blogId=479054768
    detektyw (25 marca 2009)
  • zapewniam Cie moj drogi ze nie jebie ich tylko wlasnie dlatego ze nie sa z UK a stad
    west man (24 marca 2009)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #9 (Ekstrakt vs RA 00-25)
Ekstrakt #8 (2025)