INNE - FORUM
playlist Muchy
3 sierpnia 2006zdjęcie do playlistu to klasyczny internetowy dżołk "impreza informatyków" --> *doznałem*
-
Aha, nasz set był rejestrowany, być może na dniach opublikuję, jutro zabieram się za miks.
elliot crane (2 kwietnia 2007) -
Oczywiście był to z naszej strony dość ryzykowny eksperyment i zdaję sobie sprawę, że niektórym mógł się bardzo nie spodobać, ale i tak się cieszę że to zrobiliśmy, bo ryzyka i wyzwania w muchach mi często brakowało. Osobiście bawiłem się więc lepiej niż na wielu regularnych gigach. Poza tym zapewniam, że nie był to kaprys gwiazdy, tylko warunek postawiony przez organizatora koncertu 14.04 - gdybyśmy wczoraj zagrali normalny i pełnowymiarowy koncert, zostalibyśmy z tamtej imprezy wyjebani, a zależało nam żeby zagrać na obywdu.
elliot crane (2 kwietnia 2007) -
kurcze to napisze raz jeszcze... ... ze mi sie bardzo podobalo, w wersji "akustik" jak na dloni mielismy prawdziwe zalety kompozyccji much, no i wokal... Michal (jak dla mnie, ale ponoc mam isc do laryngologa ?!) spiewa na prawde dobrze!
oharski (2 kwietnia 2007) -
nie nie, po prostu info, ze to wyszlo calkiem ciekawie mialem z kilku zaufanych zrodel, stad raczej wierze tym osobom, ze to bylo cos fajnego i oryginalnego. a nie ze jakies fronty czlowieniu.
tomek wasko (2 kwietnia 2007) -
chodzi mi o to, że lepiej byłoby zaprezentować się z mocnej strony, przed całkiem przyzwoitą publiką, a nie silić się na jakieś niedopracowane eksperymenty. żanuaria.
mrz (2 kwietnia 2007) -
>–tomek wasko, 2/4/2007 00:09 tak ciezko uwierzyc, ze muchy zagraly slabszy koncert, niz zwykle?(a jak graja zwykle-kazdy sam znajdzie odpowiedz) front narodowo-obronny sie odzywa. scianka miala slabsze koncerty, janerka tez. a muchom do nich daleko.
zrm (2 kwietnia 2007) -
ale o co ci chodzi mrz? mieli możliwość spróbowania czegoś takiego, pewnie po raz pierwszy w życiu, ty byś nie spróbował? jakaż szkoda że nie mogłem tam być
zwobot (2 kwietnia 2007) -
a ja przed chwila dostalem info, ze muchy bardzo fajnie. ktos tu sciemnia zatem. cos o setliscie moze texas? albo o dodatkowym instrumentarium?
tomek wasko (2 kwietnia 2007) -
muchy w blue note w poznaniu - kompletna pomylka. zespol bez plyty zabiera sie za koncert unplugged, jakies waltornie, wiolonczele. aranze zupelnie z dupy. gwiazdy. wez pan przestan.
mrz (2 kwietnia 2007) -
na gorąco: Muchy słabo słyszale, występ ogólnie nie porwał, natomiast drugi zespół zagrał naprawdę świetnie, choć długo kazał na siebie czekać...
Texas Ranger (2 kwietnia 2007) -
Nie wiem, czy już ktoś podawał te linki: http://www.last.fm/music/Muchy/galanteria http://www.last.fm/music/Muchy/terroromans+ep Całe albumy Much są do pobrania za darmo. Niestety bitrate mp3 to tylko 128 kbps.
Imie (2 kwietnia 2007) -
pozdrawiam Owłosione Stopy Michała Wiraszkoo
a (1 kwietnia 2007) -
no - jak tam mają smyki wejść to będzie ostro...
mateusz.w (1 kwietnia 2007) -
podbijam dla przypomnienia, wszystkim z poznania (i nie tylko)... po chyba warto
oharski (1 kwietnia 2007) -
Więc tak: 01 Apr - Poznań, Blue Note (akustycznie, z udziałem prawdziwych muzyków umiejących grać na instrumentach) 13 Apr - Mogilno, Magazyn Zbożowy 14 Apr - Poznań, Blue Note 15 Apr - Kraków, B-side 16 Apr - Bielsko-Biala, Massala 17 Apr - Wrocław, Firlej 19 Apr - prawdopodobnie Łódź 20 Apr - Łowicz, Pracownia Sztuki Żywej 21 Apr - Gomunice, Bogart Club
elliot crane (27 marca 2007) -
blue note - 01.04., akustycznie? czekam. :>
look (25 marca 2007) -
25 minut z tego co wiem.
tomek wasko (15 marca 2007) -
ile Muchy beda graly?
das boot (15 marca 2007) -
o coś chciałam spytać ale mi się zapomniało
pigi (15 marca 2007) -
prawda. ale niespodzianka jest i bedzie kto wystapi z wami goscinnie ;)–t, 14/3/2007 15:20 no tak, ale te 2 kwestie korelują ze sobą dodatnio.."hey woman take it slowand we'll come together fine.all we need is just a little patience"jak głosił William Axl Rose:]
jane jane (14 marca 2007) -
prawda. ale niespodzianka jest i bedzie kto wystapi z wami goscinnie ;)
t (14 marca 2007) -
zagracie 'najważniejszy dzień' w 3 w piatek ?–t, 13/3/2007 18:54nie powinnismy zdradzac niespodzianek, prawda?
21 dni very myslovitzsque,zaczynam przekonywac sie do "city of entertainment"–tas, 13/3/2007 20:48 21 dni jest podobne do myslovitz, choc blizej mu do miss łowicz, heh..a tranlacja autorska brzmi "joytown"
21 dni very myslovitzsque,zaczynam przekonywac sie do "city of entertainment"
tas (13 marca 2007) -
zagracie 'najważniejszy dzień' w 3 w piatek ?
t (13 marca 2007) -
Heh.. Adres mejlowy: info@muchy.net
jane jane (13 marca 2007) -
kochani! Organizator koncertu w hard luck cafe, 20/03 we wtorek, zaproponował nam taka akcje promocyjna..Pierwsze 30 osób (sporo, nie?), które przyśle do nas mejla o temacie 'hard rock cafe' otrzyma zwrotny list opatrzony w załączniku barwną ulotką.. Co dalej?Należy ten rysuneczek sobie wydrukować i okazać przy wejściu do klubu wraz z podaniem adresu mejlowego, co zaskutkuje pięciozłotową zniżką na bilet, tj. z 15pln na 10pln. Zasadniczo zachęcamy..
jane jane (13 marca 2007) -
raczej wywiadzik, a nawet wywiadziuś wręcz
ryba (9 marca 2007) -
chodziło mi o taką gazetę dodawaną do dziennika w piątki
play-doh (9 marca 2007) -
jest wywiad z Muchami w kultura tv jak chcecie wiedziec –play-doh, 9/3/2007 20:25 co masz na mysli?? bo rozmawialismy dzis z producentem z tvp kultu i materiał mamy dostać najwcześniej za tydzień... masz to nagranie??? to nie będziemy ich męczyć..
jane jane (9 marca 2007)