INNE - FORUM
playlist Muchy
3 sierpnia 2006zdjęcie do playlistu to klasyczny internetowy dżołk "impreza informatyków" --> *doznałem*
-
czy to prawda, że na tej płycie pojawią się głównie covery zespołu muchy?
radca w randze ministra (24 sierpnia 2007) -
w sensie indieboje i indiesiksy wez garnitur tylko trampek nie zakladaj
simon (23 sierpnia 2007) -
no co ty! ja założę specjalnie na tę okazję garnitur i krawat!
ziobro adama (23 sierpnia 2007) -
biezaco przez z nie rz poszedlbym, ale czuje ze beda tlumy ludzi (w paskach)
simon (23 sierpnia 2007) -
ale galanteria + bonusy? ("Najwazniejszy dzien", "big city girl", "nieprzytomna z bolu"), bo ja mam tylko wersje podstawowa, a chetnie nabylbym cos wiecej... a koncert wiadomo...
oharski (23 sierpnia 2007) -
Kochani. Sprawa wygląda tak, że jutro w Starym Browarze w Poznaniu, zespół gra ostatni, pożegnalny koncert przed płytą.. W poniedzialek wchodzimy do studia i raczej predko stamtąd nie wyjdziemy.. Wszlekich szczegółów szukajcie od poniedziałku na www.myspace.com/muchyband i ww.muchy.net.. Bedzeimy informowac na bierzaco o wzelkich podpisach, terminach, postępach i decyzjach.. Jutro też będzie ostatnia okazja, żeby wciągnąć demo "Galanteria" w wersji self-made (20pln).. Zostało tego parę sztuk i więcej nie będzie.. Zamykamy w ten sposób pewien okres działalności zespołu.. A poźną jesienią będzie juz zupelnie inna sytuacja.. Czytaj: lepsza.. buziaki Wasze k.o.m.u.c.h.y. ____________________________________________________________________________ .com = 9,90, .pl = 29,90 www.nazwa.pl
z newslettera (23 sierpnia 2007) -
oj dobra tam, kiepska prowokacja, natomiast wszystkim którzy nie śledzili tego wątku od początku przypomnę co już pisałem wcześniej wiele razy - nie chwalimy zespołu Much dlatego, że jego członkowie są naszymi kolegami; odwrotnie: zakolegowaliśmy się z członkami zespołu Muchy dlatego, że podoba nam się ich muzyka (oraz to jakimi są ludźmi).
borys d (5 sierpnia 2007) -
to by było nawet śmieszne gdyby nie było prawdziwe
uczynny (5 sierpnia 2007) -
ujawniam treść smsa: "nie martw się misiu-pysiu, everything will be alright"
17 (5 sierpnia 2007) -
"(elliot doszla wtedy moja odpowiedz smsem okolo 2 w nocy?) –borys d, 12/3/2006 19:45 -------------------------------------------------------------------------------- Doszła, dzięki wielkie. Pocieszyłeś mnie nieco, heh. –elliot crane, 12/3/2006 19:50 " - http://porcys.com/Forum.aspx?id=1735 to wcale nie jest kolesiostwo, kumatorstwo, układ, szara sieć, promowanie znajomych,
Joker (5 sierpnia 2007) -
tak, to prawda.
dj dj (22 lipca 2007) -
a to prawda że płyta ma być produkowana przez Annę Gacek?
bw (21 lipca 2007) -
Przewidujemy listopad, ale zagwarantować trudno.
elliot crane (21 lipca 2007) -
jesien jesien jesien jesien
kasztanek (21 lipca 2007) -
ooo płyta ??? nareszcie!!!! kiedy bedzie mozna kupic ???
k (21 lipca 2007) -
a mógłby ktoś zdradzić kiedy mniej więcej płyta może wyjść? jeśli w ogóle ma wyjść.
u (21 lipca 2007) -
tytuł (pełna wersja) jest genialny. mówiłem to pół roku temu i zdania nie zmienię. oby sami członkowie zespołu w ostatniej chwili się nie rozmyślili, bo rzadko się zdarza coś tak rasowego.
borys d (21 lipca 2007) -
wszystko to, co mówiłem > tytuł płyty? –camel, 20/7/2007 23:28 no tak, ale jeszcze 5 wyrazów innych zostało..
jane jane (20 lipca 2007) -
wszystko to, co mówiłem > tytuł płyty?
camel (20 lipca 2007) -
Dziś w offensywie oficjalna premiera "21 dni" w nowej wersji. Program trzeci, godzina 22.
elliot crane (20 lipca 2007) -
Support robi wrażenie :)
Jacek Kąkolewski (12 lipca 2007) -
pewnie polskie radio, co?
camel (12 lipca 2007) -
Nie.
elliot crane (12 lipca 2007) -
Muchy w EMI? to prawda?
Marcelo Lippo (12 lipca 2007) -
(gwoli poniekąd sprostowania dodam tylko, że sami panowie z totentanz byli bardzo sympatyczni, a o ich ewentualnych pretensjach dowiedzieliśmy się z drugiej ręki, więc niekoniecznie tak właśnie musiało być)
elliot crane (12 lipca 2007) -
http://www.totentanz.pl/pliki/galerie/galeria1/sesja.jpg
Totentanz (12 lipca 2007) -
Płyta Much wychodzi w EMI, wiadomośc z przed godziny.
michał (12 lipca 2007) -
"...i daja kase zeby zagrac na takich i innych festivalach..." - podobne słowa usłyszeliśmy w Tarnowie, po niedawnym koncercie. Panowie z zespołu Totentanz nie mogli się pogodzić, że grają przed nami. Być może to ten sam autor, bo rzezcywiście grupa Totentanz nie reprezentuje polskiej sceny indii rock..
jane jane (12 lipca 2007) -
i tak najlepsze komentarze na onecie: "muchy to absolutna lewizna i daja kase zeby zagrac na takich i innych festivalach, a ten ze scianki to kompletny blazen cala zresztą jak wszyscy z tej alternatywnej i indii rock "
tygrysia maska (12 lipca 2007) -
czyli muchy na offie?
hm? (12 lipca 2007)