INNE - FORUM

playlist Muchy

3 sierpnia 2006

zdjęcie do playlistu to klasyczny internetowy dżołk "impreza informatyków" --> *doznałem*

www.rasiak.pl
  • jednak zmiana tytułu cd na 'terroromans', si? –camel, 20/10/2007 11:56 szkoda, bo ten długi tytuł(właściwie jego zarys), jakże pasujący do mojej sytuacji:)
    woman (20 października 2007)
  • jednak zmiana tytułu cd na 'terroromans', si?
    camel (20 października 2007)
  • tak sobie w kółko oglądam to video my favourite disease, i parę fragmentów jest maksymalnych, wiekszośc kręconych w ruchu, zwłaszcza od 0:11 do 0:24, ten daszek, te kamienice... i później od 1:15 do 1:25, do tego fragmentu idealnie pasują hale, noc i światła, żywy kolor nieba, wszystko na zwolnionych obrotach i z odgłosami desek. nie no, zajebista piosenka, jakby były do tego profesjonalnie nakręcone dobre obrazki z miasta, w dobrych kolorach, to taki teledysk mógłby zrobić szał (conajmniej u mnie w chacie)
    nieważne (8 października 2007)
  • Czy tylko ja mam tak słaby transfer z zshare ?
    ... (7 października 2007)
  • Nie ma za co: http://www.zshare.net/audio/4068826dd12254/
    elliot crane (7 października 2007)
  • elliot, wiadomo ze nagrywalem z mc na kompa i spadek jakosci byl znaczny. ale jakakoliwek poprawa dzwieku bylaby mile widziana. z gory dziekuje :)
    camel (7 października 2007)
  • >>>camel: już robię, ale cudów nie zdziałam. >>>gloo: chyba dopiero w okolicach premiery.
    elliot crane (7 października 2007)
  • A skoro temat pojawił się na głównej stronie forum, to takie małe pytanko... Kiedy poznamy oficjalny i prawdziwy tytuł płyty? Bo ja już się pogubiłem nieco.
    glootech (6 października 2007)
  • taka prosba: moglby ktos ulepszyc troche (w sensie jakosci) ten plik z koncertu trojki? [muchy plays republika], bo chcialem sobie to wrzucic na audio cd i z konceretem z trojki plus akustycznym z poznania to tak sie bedzie nieprzyjemnie przegryzalo. z gory dzieki.
    camel (6 października 2007)
  • bedzie na pewno.. bardzo powoli ale sie wszystko krystalizuje i jak tylko cos wyjdzie, bedziemy informowac.. poki co walczymy z okladka, plakatem i projektem nowej strony www. wierzymy, ze daty koncertow bediemy w stanie podac w połowie października!!
    jane jane (30 września 2007)
  • jakaś trasa będzie? kiedy, gdzie?
    camel (30 września 2007)
  • http://pl.youtube.com/user/wirach nowe filmiczki ze studia są.. enjoy..
    jane jane (30 września 2007)
  • Nie lenić się! Dawać jakieś relacje ze studia!
    glootech (19 września 2007)
  • >–jane jane, 11/9/2007 13:05 hmm moze muchy beda teraz coverbandem venetian snares & joy division?.. ok;>
    z (12 września 2007)
  • a zgadnijcie jaka to uczelnia. kamilu, nie podpowiadaj.
    słaby (12 września 2007)
  • ten z baru? kiedyś studiował u mnie na uczelni.
    słaby (12 września 2007)
  • Hej chlopcy ! Mam takie niesmiale pytanie. Czy ktorys z czlonkow zespolu Muchy jest gejem ? Glownie chodzi mi oczywiscie o wokaliste - ma fryzure podobna do mnie. Orientuje sie ktos z Was? pzdr Kamil
    Kamil Bulonis (12 września 2007)
  • będą wyścigi na albumie?
    słaby (12 września 2007)
  • nie lubię wielkich słów. ale. najlepszy młody zespół gra najlepszy w ogóle polski zespół. niezłe. najfajniejsza jest "tobie wybaczam". w obu wykonaniach. jeszcze jedno: jak ta kobieta z taką wadą wymowy może pracować w radio?
    wiktor (12 września 2007)
  • camel, spoko z Ciebie kolo.
    wiktor (12 września 2007)
  • dzieki camel, dobry ziom z Ciebie
    tomek wasko (12 września 2007)
  • Muchy plays Republika & Obywatel G.C. (Trójka, 29.08.07): http://www.zshare.net/audio/3609125b00010f/
    camel (12 września 2007)
  • jaki żal :/ tak dobry materiał nie wypłynie szerzej, szkoda!
    taki koles (12 września 2007)
  • Rzeczy tak dobre jak udział tego pana są w życiu zawsze jednorazowe i niepowtarzalne. Zresztą panowie z wytwórni powiedzieli "z tym raperem to byście sobie mogli dać spokój".
    elliot crane (12 września 2007)
  • ja mam takie skromne zapytanie, afrojax w trójce to był jednorazowy wybryk czy możemy liczyć na jego udział w studyjnej wersji zapachu wrzątku?
    taki koles (12 września 2007)
  • klip 12 i wcześniejsze to o ile się nie mylę jest perkusja do "Najważniejszego dnia"? –www.rasiak.pl, 12/9/2007 00:03 sekcja z "najważniejszego dnia" to ten, gdzie perła udaje kontrabasiste, heh.. reszta juz chyba z innych kawałków..
    jane jane (12 września 2007)
  • ... to dużo będzie takich remake'ow z Galanterii? Mam nadzieję, że będzie też jakiś nowszy materiał –VoSS1979, 11/9/2007 23:53 z 'galanta' będą 2 numery.
    jane jane (12 września 2007)
  • klip 12 i wcześniejsze to o ile się nie mylę jest perkusja do "Najważniejszego dnia"?
    www.rasiak.pl (12 września 2007)
  • prawie jak emomlodziez podnieca sie muchami. kongratsy.
    gg (11 września 2007)
  • ... to dużo będzie takich remake'ow z Galanterii? Mam nadzieję, że będzie też jakiś nowszy materiał
    VoSS1979 (11 września 2007)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #9 (Ekstrakt vs RA 00-25)
Ekstrakt #8 (2025)