INNE - FORUM

playlist Muchy

3 sierpnia 2006

zdjęcie do playlistu to klasyczny internetowy dżołk "impreza informatyków" --> *doznałem*

www.rasiak.pl
  • słyszeli nową galanterię w trójce??!?! ej nie no, nie no ej, brzmi to tak strasznie sztucznie, że o ja jebie. każdy instrument nagrywany osobno w idealnie wyciszonym pomieszczeniu, jakaś kurfa elektronika, perkusji jak na lekarstwo. co ONI z nimi zrobili. weeee
    o (11 listopada 2007)
  • to bodaj ostatnia trasa w tej konstelacji, od przyszłego roku hey rozgrzewa przed muchami.
    palczak90 (8 listopada 2007)
  • muchy supportem przed hey? i w lublinie 1 grudnia też? czy ja dobrze widze? fuck czy oplaca sie wydawac te 30 zł? sama nie wiem....
    pszczola (8 listopada 2007)
  • Może ktoś wrzucić fototapetę z ostatniej offsesji? Z góry dzięki. Czekam na płytę chociaż późniejsze kawałki dużo mniej mi się podobają niż te z Galanterii. No i liczę na przynajmniej godzinne opóźnienie rozpoczęcia koncertu 23.11, bo inaczej nie zdążę.
    d (8 listopada 2007)
  • >ziomikx, 8/11/2007 01:21 Muzyka?
    w.k4s4 (8 listopada 2007)
  • >co maja takiego muchy co je wyroznia ? prosze o choc jedna rzecz.
    jesiotr (8 listopada 2007)
  • trzy sutki
    17 (8 listopada 2007)
  • pytanie proste, betakzwaneironicznosciowe: co maja takiego muchy co je wyroznia ?p rosze o choc jedna rzecz.(ja nie wiem)
    ziomikx (8 listopada 2007)
  • tak, serio, jak tomek wasko napisał.
    jajko (8 listopada 2007)
  • raczej: "wszystko to co mowiłem, że cię kocham, to kłamałem"
    tomek wasko (7 listopada 2007)
  • pierwotny tytuł to: Wszystko to co mówiłem, że cię kocham, kłamałem. –ryszard, 7/11/2007 21:14 ale serio, serio? fuck, ostatnio gdzieś się spotkałem z tym hasłem i strasznie się mnie spodobało. szkoda
    17 (7 listopada 2007)
  • Polandia doczekała się kopii Modest Mouse. Ciekawe jaki jest poziom tekstów. Hymmmm.
    emo szmatka (7 listopada 2007)
  • jakoś tak: "Wszystko to, co mówiłem o gadach, płazach i paprotkach było tylko rewersem mojej chorej wyobraźni, bo i tak najważniejsza jest muzyka" –camel, 7/11/2007 20:31 lol dobry żart. pierwotny tytuł to: Wszystko to co mówiłem, że cię kocham, kłamałem.
    ryszard (7 listopada 2007)
  • chciałem tylko powiedzieć,że intro do "terroromansu" idealnie nadaje się na dzwonek do telefonu. ja taki mam.
    m669 (7 listopada 2007)
  • dark-> muchy będą wtedy w krakowie. na stronie offensywy widać już okładkę płyty. chyba, że to jakiś...myk. ?
    czkawka (7 listopada 2007)
  • jakoś tak: "Wszystko to, co mówiłem o gadach, płazach i paprotkach było tylko rewersem mojej chorej wyobraźni, bo i tak najważniejsza jest muzyka"
    camel (7 listopada 2007)
  • Jak pierwotnie brzmiał tytuł płyty?
    bleble (7 listopada 2007)
  • wokalista Much jest bardzo EMO. cool!
    niunia (6 listopada 2007)
  • ej może mi ktoś powiedzieć czy Muchy beda supportem Heya podczas koncertu w Krakowie, 15 grudnia? bo znalazlem w necie ze tak bedzie w Katowicach
    dark (6 listopada 2007)
  • ej weź się zastanów nad tym co piszesz. przejdź się gdzieś na 45 minut i nie pisz tak o Miśku. *serduszka*
    <3 (5 listopada 2007)
  • f u c k...ten koleś śpiewa jak Rogucki
    Krist (5 listopada 2007)
  • prawda jest taka, że oni grają koncerty na żenująco niskim poziomie. mam radę poćwiczcie jeszcze. a tak poza tym na żywo wychodzi na jak niskim poziomie są te piosenki
    as (5 listopada 2007)
  • Ej Muchy zagrajcie w Bielsku. Tego klubu, gdzie graliście ostatnio (Massala - w ramach offensywa tour), już nie ma, ale jest jeszcze np. Rudeboy, gdzie przydałby się raz na rok koncert jakiegoś dającego się słuchać zespołu. Dzięks.
    Quid (5 listopada 2007)
  • jakieś koncerty w planach?
    look (5 listopada 2007)
  • no tydzien temu w offensywie grali cztery numery
    tomek wasko (26 października 2007)
  • To ważne.
    bleble (26 października 2007)
  • Off-sesję już emitowano, czy dopiero będzie?
    bleble (25 października 2007)
  • w koncu jakas 9 w tym roku bedzie:)
    wasko da gamma (22 października 2007)
  • na 19 listopada
    tomek wasko (22 października 2007)
  • może jakiś dobry człowiek powiedzieć, na kiedy planowana jest premiera płyty?
    diz (22 października 2007)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #9 (Ekstrakt vs RA 00-25)
Ekstrakt #8 (2025)