INNE - FORUM

playlist Muchy

3 sierpnia 2006

zdjęcie do playlistu to klasyczny internetowy dżołk "impreza informatyków" --> *doznałem*

www.rasiak.pl
  • chyba ostani tekst o muchach, a nie ostani w ogole (miejmy nadzieje)
    markx (16 listopada 2007)
  • naprawde całkiem szkoda że to ostatnia recka Borysa, ale cóż
    Low (16 listopada 2007)
  • przed przesluchaniem plyty? :P w poniedzialek wrzucicie?
    aa (16 listopada 2007)
  • recka z tego co mi wiadomo jest juz od jakiegos czasu napisana.
    tomek wasko (16 listopada 2007)
  • http://www.polskieradio.pl/trojka/offensywa/?d=200711162200 to kto napisze recke jak nie ty borys?
    aa (16 listopada 2007)
  • o 22.06
    stelmi (16 listopada 2007)
  • o której ? nie jestem słuchaczem tego radia...
    Maciek (16 listopada 2007)
  • dzisiach muchy u stelmacha, trzeba bedzie sluchac
    ziggy (16 listopada 2007)
  • Nie wyobrażam sobie żeby było inaczej.
    d (16 listopada 2007)
  • Jak na razie highlight czatu: "Same girls arbiger anothers" i "Scorpions - With of change".:] –d, 16/11/2007 12:28 mysle ze to wina osoby, ktora wstukuje na klawiature to co oni odpowiadaja..
    aa (16 listopada 2007)
  • hej Muchy, skąd znacie Marcina Cecko - poetę, fotografa, wokalistę zespołu Melancholia? Zdjęcia z MySpace są podpisane jego nazwiskiem.
    Tytus, Romek, A'Tomek (16 listopada 2007)
  • Kiedy i gdzie można będzie ten album kupić do kurwy pizdy. Nie ma ani w systemie Empiku, ani Media Marktu. Well....????
    wcm (16 listopada 2007)
  • Jak na razie highlight czatu: "Same girls arbiger anothers" i "Scorpions - With of change".:]
    d (16 listopada 2007)
  • Czy to prawda, ze Muchy dorabiają klaszcząc u Rubika?
    ;-) (16 listopada 2007)
  • wyjebana w kosmos ta galanteria ;) takiego utworu po prostu nie da się zjebać :) ale, za pierwszym przesłuchaniem trochę mnie wkurzyła, zwłaszcza jak ktoś robi za echo pod koniec piosenki ;/
    Maciek (15 listopada 2007)
  • wysmienite! czyli rozumiem ze nie ma szans na dostanie gdzies płyty jutro?
    thefly (15 listopada 2007)
  • Zajebiste.
    bleble (15 listopada 2007)
  • Whoa, ale "nowa wersja" Galanterii wielkie ŁAŁ!
    es (15 listopada 2007)
  • I wypoczynku. Przecież pisze wyraźnie że o 12.
    elliot crane (15 listopada 2007)
  • o 13 chyba Piotrek.. bedziemy rozmawiac o cierpieniu i marzeniach.. enjoi..
    jane jane (15 listopada 2007)
  • Trasa bez heya będzie pewnie w pierwszym kwartale 2008. Trailer płyty i spedalona wersja galanterii już na mspc. A jutro o 12 muchy na czacie wp.pl - sprawdźtozią. http://czat.wp.pl/naszgosc.html?id_czata=3050
    elliot crane (15 listopada 2007)
  • czy bedzie jakas normalna trasa? bez heya :|
    f4 (15 listopada 2007)
  • W koncu galanterii mozna posluchac na myspace... Bylem 2 ;)
    Kapa (15 listopada 2007)
  • 19, o ile zdążą z tłoczeniem, drukiem i dystrybucją.
    jajko (14 listopada 2007)
  • no to kiedy: 15 czy 19 do chuja batona?
    palczak90 (14 listopada 2007)
  • co do plyty-wporzo,bedziemy miec polskie the bravery.nie mowie ze to zle,tylko o co ten caly halas?zapewne o to,zeporcysowcy musza miec w polsce choc jeden zespol,na dzwiek nazwy ktorego beda mogli sie spuszczac.
    ttt (14 listopada 2007)
  • "że te "wydawnictwa" słyszało może kilkaset osób (w tym kilkadziesiąt czytających porcys)" heheh, to mam dla Ciebie bardzo dobre wieści elliot ;) http://www.last.fm/music/Muchy 5,685 listeners total chciałem zauważyć że nie wszyscy mają konto na last.fm
    17 (14 listopada 2007)
  • Ja doskonale rozumiem rozterki tych, którzy znali wcześniejsze nagrania i mogą być rozczarowani "nowymi wersjami" i brakiem "nowych piosenek". To oczywiście poniekąd nasza wina, bo sami przecież staraliśmy się tym demówkom i nielegalom nadać status prawie-oficjalnych wydawnictw. Pamiętajmy tylko, że te "wydawnictwa" słyszało może kilkaset osób (w tym kilkadziesiąt czytających porcys), a płyta przynajmniej teoretycznie ma dotrzeć trochę szerzej. Dlatego naprawdę umówmy się, że ta płyta to pierwsza płyta, a te piosenki to nowe piosenki. Bo poza pewnym wąskim gronem zwolenników i przeciwników (którym niniejszym dziękuję za całe dotychczasowe zainteresowanie) - tak właśnie jest.
    elliot crane (14 listopada 2007)
  • Masłowska, Witkowski, CKOD, Jaś Kapela to ciekawe towarzystwo, jakkolwiek by nie było dalekie ideowo (jeśli w ogóle)
    ryba (14 listopada 2007)
  • Muchy to zespół grający muzykę pop. Okładka wpisuje się w Lampowo-Ostorwsko(CKOD)-Endowy(od Endo-autorki komiksów) entourage. Muchy wygrają niejednego Fryderyka i Yacha. Muchy będą sławne w całej Polsce, może nawet poza granicami naszego kraju. Jak Masłowska, Witkowski, CKOD i Jaś Kapela.
    wieszcz Grzegorz (14 listopada 2007)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #9 (Ekstrakt vs RA 00-25)
Ekstrakt #8 (2025)