INNE - FORUM

playlist Muchy

3 sierpnia 2006

zdjęcie do playlistu to klasyczny internetowy dżołk "impreza informatyków" --> *doznałem*

www.rasiak.pl
  • no ja też złaziłem cały poznań i ni chuja. tylko gość jeden mi powiedział, że jak wydaje polskie radio to może być za miesiąc.
    palczak90 (19 listopada 2007)
  • galanteria - spieprzona totalnie. perkusja brzmi jak uderzanie w kartony od mleka, produkcja jak w latach '80 (chodzi o płaskość) no i te tandetne smyki. what the hell is that?
    2+2=5 (19 listopada 2007)
  • w Krakowie też chyba nigdzie nie ma (przynajmniej Empiki i Music Corner)
    woman (19 listopada 2007)
  • W trafficu też nie maja, ma być w piątek
    w.k4s4 (19 listopada 2007)
  • warszawskie empiki nie mają. w galerii m. powiedzieli mi, że jest zamówione - czyli będzie "w ciągu kilku dni"
    17 (19 listopada 2007)
  • >ttt, 19/11/2007 12:21 to odpowiedz na pytanie i mnie zagnij. w łodzi w galerii ani widu ani słychu po nowych muchach. albo nie umiem szukać.
    Low (19 listopada 2007)
  • tu jakies muchy, dosyc tanie http://www.allegro.pl/search.php?string=muchy&p=0
    gientki_roman (19 listopada 2007)
  • cały nakład nieoznakowanymi furgonetkami został przewieziony do pałacu prezydenckiego.
    antoni macierewicz (19 listopada 2007)
  • ludzie pewnie juz caly naklad wyprzedany, dlatego nie ma! i pamietajcie:"na tej plycie nic nie jest przypadkowe,NIC." hehehe
    jak zachwyca, kiedy nie zachwyca (19 listopada 2007)
  • >a co jest wazniejsze? pomylilem sie.porcys nie zmienia sie w polskie nme.porcys zmienia sie w portal rockmetal.pl.
    ttt (19 listopada 2007)
  • Ja na swoim zadupiu mialem sklepik ktory juz w przedpremierowe piatki plyty sprzedawal - wystarczylo tydzien wczesniej ze sprzedawca zagadac, to byly czasy...
    Kapa (19 listopada 2007)
  • cholera,ostatnio taka wydawnicza ekscytacja była jakoś w podstawówce,kiedy hey do ograniczonego nakładu drugiego albumu dodawali zdjęcie z autografami,eh...
    m669 (19 listopada 2007)
  • glootech, na przyszlosc dobra rada: wszystkie empiki sa z tego co pamietam polaczone siecia komputerowa, wiec mozna sprawdzic, czy jakas plyta jest w innym empiku bez potrzeby jechania do niego. tak zeby sobie zaoszczedzic czasu i pieniedzy. w media markt tez nie ma jakby co, kolega dzwonil tam. (matt, hehe)
    tomek wasko (19 listopada 2007)
  • a media markty może? masz jeden w king crossie i jeden w m1. od czasów liceum tam nie byłem, ale obadaj może też acid shop przy ogrodowej.
    m669 (19 listopada 2007)
  • Przyznam szczerze, że nie znam za bardzo małych sklepików w Poznaniu, jako, że nie jest to moje rodzinne miasto. Stąd pytanie na forum zresztą. W każdym razie tak jak przeczuwałem, w plazie też nie było. W każdym razie ponawiam prośbę: jeśli ktoś znajdzie, to niech da znać gdzie.
    glootech (19 listopada 2007)
  • może tomek waśko ma kilka zbędnych egzemplarzy, trzeba by na allegro sprawdzić;)
    m669 (19 listopada 2007)
  • A sprawdzaliscie w malych sklepach?? Empiki zawsze byly znane z "przekladania" premier.
    Kapa (19 listopada 2007)
  • Byłem wszędzie w browarze, do tego w empiku megastore i nie na. Właśnie jadę do plazy, ale skoro w innych empikach nie na to tam pewnie też nie.
    Glootech (19 listopada 2007)
  • chciałem po pracy pojechać i kupić, mówisz, że nigdzie w poznaniu nie ma?
    m669 (19 listopada 2007)
  • Właśnie laże po Poznaniu i próbuje kupić płytę, komuś już może się udało i pochwali się gdzie kupił?
    Glootech (19 listopada 2007)
  • "heh, płyta jeszcze nie wyszła, a nygus już trafił w sedno, czego dowodem niech będzie ten wątek" –tygrysia maska, 18/11/2007 23:31 Chłopcze, twój kolega wyciąga wnioski, dla kogo jest płyta w momencie, jak jej jeszcze nie ma, a ty jeszcze bardziej błądzisz. Najpierw stawiacie tezę, a potem piszesz takie rzeczy jak "czego dowodem niech będzie ten wątek." Ktoś mówił o pdobieństwach do Jarka Kaczyńskiego...
    skrent (19 listopada 2007)
  • http://pl.youtube.com/watch?v=yj0lhe1pcz0&feature=related
    jane jane (19 listopada 2007)
  • "Jaki kraj takie Ok Computer" to byl najostrzejszy w tonie komentarz jaki slyszalem po audycji w radiu kampus z ust znajomych... Z drugiej strony te piosenki posiadaja olbrzymi potencjal popowy bo kolega ktorego nie podejrzewam ze "Ok Computer" zna uznal ze sa zajebiste. Mysle ze Muchy maja wszelkie dane aby wskoczyc na polskiej scenie na miejsce Myslovitz i tego im z calego serca zycze bo zajebiscie byloby uslyszec takie piosenki jak Zapach Wrzatku czy Galanteria w przypadkowych "miejscach" typu RMF, VIVA albo w supermarkecie i nie jest to zadna ironia. Muchy nagraly co najmniej kilka zajebistych piosenek, ktorych klasa nie musi oznaczac tego ze tzw massmedia tego nie kupia, a to bylby na polskiej scenie ewenement i dla mnie bardzo pozytywne wydarzenie. Moge zapomniec o tym ze bedac zmuszony do sluchania zetki "wpadne" na super furry animals, ale moze chociaz z Muchami sie uda. Pozdrawiam!
    Kapa (19 listopada 2007)
  • Ja sie ciesze że się kumuś udało płytę wydac..fajnie...ale osobiście nie trawię twórczości Much. Dobrze że cos się dzieje pozytywnego na tym poletku, nie można jednak odmawiac komukolwiek prawa do krytyki..nie każdy musi widziec (słyszec) w tej muzyce to co sz.p. recenzent –Krist, 18/11/2007 21:37 Tak samo mysle.
    ramanujan (19 listopada 2007)
  • Low, nie ma nic ważniejszego niż miłość i związki oczywiście. ale kiedy pisze się, że teksty są o czymś ważnym to ten banał ma posmak jakiejś tam niby głebi. właśnie głód i te sprawy. to żałosne, ale pisanie o 'ważnych' tekstach wpycha gdzieś Muchy do takich kategorii ocen. te teksty nie są ważne. są normalne. a że normalność jest ważna to już inna rzecz. na Tomku Waśce nie ma sensu dłużej siedzieć. mleko się według mnie rozlało, ale świat się na tym nie kończy, a Muchy też nie stracą za wiele mimo wszystko. jeśli płyta się obroni, a zapewne tak będzie, to nikt nie będzie o tym pamiętał.
    mja (19 listopada 2007)
  • czy ten nowy od lotto to taki mlody, ktory odwiedza tych, ktorzy trafili szostke? hm? –tomek wasko, 18/11/2007 23:36 odwiedza? hahaha. musze to zobaczyć. pewnie mówimy o tym samym. chyba nie da się pomylić. nowa jakość heh
    17 (18 listopada 2007)
  • czy ten nowy od lotto to taki mlody, ktory odwiedza tych, ktorzy trafili szostke? hm?
    tomek wasko (18 listopada 2007)
  • ciekawe czy Charles Mingus słyszał o tych całych "standartach" jak poprosił swojego psychoanalityka o napisanie linear notes do "The Black Saint and the Sinner Lady". osobiście uważam, że byłaby to niesamowita, świeża i odkrywcza recenzja gdyby tomek napisał ją właśnie z perspektywy kogoś kto bardzo dobrze zna twórców tych piosenek. a tak wyłożył kilka spostrzeżeń, które będę miał okazje przeczytać w każdej innej porządnej recenzji Terroromansu. jestem gotów się nawet założyć o przysłowiowe piwo, że takie kwestie jak: a) świetne teksty b) przebojowe i chwytliwe melodie c) nawioązaniach do Republiki d) "111" jest takie sobie e) że każdy numer jest potencjalnym hitem ale płyta również przemawia jako całość będą wracały w innych tekstach jak bumerang. "Nieliczne grono uczciwie zachwali krążek na śmierć i tym bardziej rozsierdzi to pozostałych odbiorców czy dziennikarzy, którzy nie skumają o co biega. Szerokie audytorium zareaguje "efektem yoyo" – podświadomą odmową na powszechne zachwyty." heh, płyta jeszcze nie wyszła, a nygus już trafił w sedno, czego dowodem niech będzie ten wątek
    tygrysia maska (18 listopada 2007)
  • Myslalem ze znowu kulki wylecialy z maszyny losujacej... pozostaje wierzyc na slowo i czekac na youtube relacje z tego wydarzenia.
    Kapa (18 listopada 2007)
  • postać nowego prowadzącego uwierz mi
    17 (18 listopada 2007)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #9 (Ekstrakt vs RA 00-25)
Ekstrakt #8 (2025)