INNE - FORUM
playlist Muchy
3 sierpnia 2006zdjęcie do playlistu to klasyczny internetowy dżołk "impreza informatyków" --> *doznałem*
-
Jejku NIE ROZUMIEM ludzi ktorzy sie wokalu czepiaja... spoko mozna nie obczajac stylistyki, wkurwiac sie hype'm ale Wiraszko to zdecydowanie najlepszy wokal tzw polskiego indie i wogole jeden z ciekawszych wokali ostatnio. Naprawde indie polskie (w sumie zagraniczne tez) cierpi na indolencje wokalna jak sie juz na jakims forum wyrazilem a tu mamy no kurcze w sumie diament taki ktory jeszcze z koncertu na koncert brzmi coraz lepiej.
Kapa (20 listopada 2007) -
–pozdrawiam, 20/11/2007 00:20 może trochę ale dla mnie, to nie jest żaden zarzut, i jestem pewnie wyjątkiem tutaj
g (20 listopada 2007) -
hej, a nie koajrzy wam sie to troche z Happysad ? pytam serio,bo mi jakby troche
pozdrawiam (20 listopada 2007) -
z tego, co nam wiadomo warner ma jutro dostarczyc wszelkie zamowienia. stad wniosek, ze od srody powinna byc wszedzie tam, gdzie powinna..
jane jane (19 listopada 2007) -
no właśnie dlatego dawna.
art (19 listopada 2007) -
w Krakowie nigdzie nie ma, a kurwa niby dawna stolica Polaków.
zdenek (19 listopada 2007) -
dziś usłyszałem u red Waśki utwór Wyscigi i nasunęła mi sie taka analogia, że wokalista Much ma w sumie podobny wokal(choć moze akurat w tym tylko utworze)do wokalisty Sexbomby z czasów płyty Alkohol.
grossvan (19 listopada 2007) -
kto zapomniał o tekście pięć po wpół w książeczce, ha? fuszerka. :-p
pfff (19 listopada 2007) -
> ale na serio moim zdaniem są bardzo widoczne analogie na linii Coma-Muchy. jakie? :)
Dr Oetker (19 listopada 2007) -
U nas nad morzem też nigdzie nie ma
El Loco de la maroko (19 listopada 2007) -
co za post! jasne, ze coma, jasne ze muchy..okurwa
... (19 listopada 2007) -
zapodawaj ten butapren w mniejszych ilościach, świat się będzie mienił
ryba (19 listopada 2007) -
To jest mimo wszystko bardzo ciekawe zjawisko socjologiczne, że zespół który brzmi jak "Coma trochę bardziej na czasie" jest tak pozytywnie odbierany przez teoretycznie rzecz biorąc osłuchanych ludzi tylko dlatego, że hajpowany jest przez jak widać bardzo opiniotwórczy portal. Mam nadzieję, że ta wypowiedź nie zostanie usunięta, ale na serio moim zdaniem są bardzo widoczne analogie na linii Coma-Muchy. Prostym testem było by danie obcokrajowcowi do przesłuchania wybranych 20 tracków obu grup pomieszanych ze sobą i prośba, żeby pogrupował kawałki według wykonawców.
sceptyk (19 listopada 2007) -
dziwne- w arkadii kolo 17 stało kilka pięknych egzemplarzy. teraz już jeden mniej. spieszyć sie więc. –gru nzlg, 19/11/2007 19:10 nie wkręcasz? :> kierunek marszałkowska.
pfff (19 listopada 2007) -
galanteria to świetny kawałek, super melodia fajne słowa, ale produkcja w nowej wersji naprawde jest słaba :( no ludzie :(
Mariusz (19 listopada 2007) -
w takim razie sprawdziły sie przewidywania pani z empiku którą dzisiaj męczyłem, że plyta będzie albo dzisiaj po 18 albo w czwartek. do urn rodacy!
tygrysia maska (19 listopada 2007) -
O ile brak płyty w empikach to nie wina zespołu o tyle strona w trakcie budowy w dniu premiery pewnie tak i trochę to żenujące.
d (19 listopada 2007) -
a jak sie ładnie do pani w kasie uśmiechniecie, to nawet dodają gratis kawę "żeby się milej słuchało".
gru nzlg (19 listopada 2007) -
w warszawskich empikach ma byc 'okolo srody'. w trafficu tez mi powiedzieli ze 'najwczesniej w piatek'. zamowilbym przez gigant ale 'Średni czas do wysyłki 15 dni roboczych'. kurde no –Jedrzejnzlg, 19/11/2007 17:24 dziwne- w arkadii kolo 17 stało kilka pięknych egzemplarzy. teraz już jeden mniej. spieszyć sie więc.
gru nzlg (19 listopada 2007) -
z naszych wypowiedzi wnioskuję, że płyta ma szanse na przyzwoitą sprzedaż. chyba że padamy ofiarami opisanego w psychologii syndromu grupowego myślenia, a zarazem złudzeniu nadreprezentatywności własnej grupy.
palczak90 (19 listopada 2007) -
w katowicach (empik i silesia) też ni hu hu
royal (19 listopada 2007) -
Na śląsku (Czeladź) też nie ma...
GM (19 listopada 2007) -
w trafficu to musieli mieć dziś dużo zabawy, też pytałam czy jest.
a psik! (19 listopada 2007) -
moim zdaniem skandal. oczywiście nie wina zespołu, ale wytwórni. napompowali atmosferę, lud czeka i guzik. jak byłem vicepremierem takie rzeczy się nie zdarzały.
gosiewski (19 listopada 2007) -
w warszawskich empikach ma byc 'okolo srody'. w trafficu tez mi powiedzieli ze 'najwczesniej w piatek'. zamowilbym przez gigant ale 'Średni czas do wysyłki 15 dni roboczych'. kurde no
Jedrzejnzlg (19 listopada 2007) -
wszystkich spragnionych dzwiekow z "terroromansu" zapraszam do sluchania radia afera dzisiaj o 21, beda fragmenty plyty wraz z komentarzem odautorskim, do uslyszenia.
tomek wasko (19 listopada 2007) -
w lublinie też nie ma. nasuwa sie pytanie, po co ustalac date premiery plyty?
otton (19 listopada 2007) -
naiwni jestescie - muchy, końcem listopada w sklepach?! takie rzeczy tylko w lecie, a i tak sanepid nie zezwala...
hela z miesnego (19 listopada 2007) -
no pisalem wyzej mateusz, ze w media markt nie maja.
tomek wasko (19 listopada 2007) -
czyli mogę sobie odpuścić wyprawę do media markt?
m669 (19 listopada 2007)