INNE - FORUM

playlist Muchy

3 sierpnia 2006

zdjęcie do playlistu to klasyczny internetowy dżołk "impreza informatyków" --> *doznałem*

www.rasiak.pl
  • dziekuje muszki :)
    , (4 stycznia 2008)
  • Ech, ale Terroromans zdecydowanie przekombinowany. Uwielbiam ten kawałek na epce, na płycie trochę stracił, ale tutaj brzmi w ogóle niefajnie.
    glootech (4 stycznia 2008)
  • Rozszerzenie skladu sie zawsze wiaze ze zmiana brzmienia... a mi 3osobowe brzmienie Much bardzo odpowiadalo, teraz to faktycznie kwestia przyzwyczajenia. Mam wrazenie ze jeszcze wszystko nie jest dopracowane, no ale po paru (??) miesiacach wspolnego grania w rozszerzonym skladzie nie mozna chyba jeszcze cudow oczekiwac. Muchy sa zajebiste, ale czy naprawde zlego slowa o nich juz powiedziec nie mozna (podobnie jak o radiohead w innym watku)??
    Kapa (4 stycznia 2008)
  • Fakt, że dziwnie to brzmi, ale pewnie kwestia przyzwyczajenia. Na początku w ogóle wydawało mi się, że Wiraszko jeszcze ma gardło chore po sylwestrze, ale teraz jest ok ;].
    glootech (4 stycznia 2008)
  • mam nadzieję, że ktoś to nagrywa (całość dzisiejszej offensywy w sensie)
    camel (4 stycznia 2008)
  • zamilcz człowieku,Maciejewski boss.jakże zyskał brudny śnieg.a nie jestem nawet fanem.
    db (4 stycznia 2008)
  • Slucham trojki... po pierwszych 2 utworach wydaje sie ze ta druga gitara niepotrzebna - momentami to brzmi troche tak jakby nudzilo sie gitarzyscie i gral jakies solo na biezaco wymyslane :/ za to fajnie ze perkusista kombinuje i slychac ze sie jakos tam rozwija teraz zapach wrzatku - tez troche przekombinowane, szkoda
    Kapa (4 stycznia 2008)
  • jakiś nowy czy z grudniowej Machiny??
    Dr Oetker (4 stycznia 2008)
  • artykul w machinie,przypominam.zdjecia przy tym rzadza.
    db (4 stycznia 2008)
  • zdjecia w machinie - crap.
    em c (4 stycznia 2008)
  • Czy mógłby ktoś to nagrać?
    bleble (4 stycznia 2008)
  • r, nigdy ci na myśl nie przyszło, że chodzisz z dwoma lowami? coś jak kaczyńscy, tylko inaczej? myślisz, że jak się go spytasz czy jest low, to ci powie prawdę? hahaha
    17 (3 stycznia 2008)
  • >jakie sa szanase ze oba lowy to jeden low, cos jak z kaczynskimi, tylko ze inaczej? –em c, 27/12/2007 11:20 Low jest tylko jeden, chodzi ze mną do grupy i ma na imię Emil ! wie bez teorii spiskowych
    r (3 stycznia 2008)
  • nie borys, tylko jarvis cocker.
    fan ita (3 stycznia 2008)
  • posłuchasz to zobaczysz
    dziewczyna (3 stycznia 2008)
  • jutro muchy w trójce mają zagrać w nowym składzie. o ile muchy mnie raczej słabo interesują, o tyle kwestia na czym miałoby polegać to rozszerzenie? - bo chyba nie uszczuplenie- składu, jakoś dziwnie tak.stąd mój post. Borys z nimi gra, czy kto?
    grossvan (3 stycznia 2008)
  • Internauci wybrali najlepsze albumy roku 2007 http://muzyka.onet.pl/10172,1666190,newsy.html sa tez muchy
    gientki_roman (2 stycznia 2008)
  • tak
    Low (27 grudnia 2007)
  • wyczuwasz układ?
    Low (27 grudnia 2007)
  • tylko skąd mogę wiedzieć że wcześniej był tu jakiś Low? trochę logiki kolego –Low, 26/12/2007 22:31 teraz juz wiesz, nie? jakie sa szanase ze oba lowy to jeden low, cos jak z kaczynskimi, tylko ze inaczej?
    em c (27 grudnia 2007)
  • awww. you guys.
    Low (27 grudnia 2007)
  • Przyłączam sie do apelu. Stary Low wkurwiał ze znacznie większą klasą, tak tradycyjnie.
    szczur (27 grudnia 2007)
  • spierdalaj! wolę nie lubić starego Low niż jakiegoś fejka
    aet (27 grudnia 2007)
  • Stąd, że sprawdzasz daty wpisów w najstarszych wątkach
    joł loł mam taki floł (26 grudnia 2007)
  • tylko skąd mogę wiedzieć że wcześniej był tu jakiś Low? trochę logiki kolego
    Low (26 grudnia 2007)
  • nie no kurwa, pewne nicki są zajęte, Low tu pisze od zawsze i pisze dużo, i nie chciałbym musieć się domyślać czy czytam wypowiedzi jego czy jakiegoś bobka
    takie mam zdanie (26 grudnia 2007)
  • I chuj ci w dupę !
    Low (26 grudnia 2007)
  • nie ma logowania, nie ma zajętych nicków, pozdro
    Low (26 grudnia 2007)
  • nie bylo jeszcze recenzji
    camel (26 grudnia 2007)
  • z ciekawości - znowu zapomniałeś że ten nick jest już zajęty?
    Low (26 grudnia 2007)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #6 (Playboi Carti: Music)
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)