INNE - FORUM
playlist Muchy
3 sierpnia 2006zdjęcie do playlistu to klasyczny internetowy dżołk "impreza informatyków" --> *doznałem*
-
(ps. premiera 'uważaj kochanie' 26.05)
c. (18 maja 2008) -
('Uważaj kochanie' bedzie dostępny tylko na merlin.pl, a plyta Offsesje w sklepach 'zwyklych' juz tez 02.06 albo 09.06)
camel (17 maja 2008) -
A singiel "Uważaj, kochanie" będzie dostępny w sprzedaży czy to tylko limitowana edycja trójkowa ?
luk w (17 maja 2008) -
a ten zespół to chyba nawet z katowic jest. czasem jednak wstyd.. dobra, faktycznie eot. nie potrzebnie się wdałem w tę dyskusję.
camel (17 maja 2008) -
Ale proszę nie róbmy tylko pudelka tutaj. Kupicha "podobno kazał po siebie zamówić złote hummery na lotnisko w stanach". Nie chodzi mi już nawet o muchy, tylko o jakiśtam "poziom".
elliot crane (17 maja 2008) -
nie, nie mam. nie goniły mnie w każdym razie.
camel (17 maja 2008) -
camel, masz jakąś traumę związaną z leżakami?
bad touch (17 maja 2008) -
Żywiołak wypadł bardzo dobrze, nie wiem czy nie lepiej od październikowego koncertu Kapeli ze Wsi Warszawa. Bardziej zwarte, 'umetalowione', przejrzyste. Energii więcej po prostu, więc nie jestem zdziwiony czemu się podobało 'młodzieży juwenaliowo-woodstockowej'. I naprawdę nie uważam, że 80% ludzi na tej imprze była hołotą. Ktoś tu ma bardzo mylne pojęcie o 'hołocie' i chyba nigdy nie był na górnym śląsku ;). co do much to nie tyle chodziło o samą muzykę - ta podobno wypadła ok i nagłośnienie było dobre tylko o zachowanie zespołu (jakieś leżaki czy coś) ale kończę ten temat, bo nie lubię bazować na spekulacjach. peace.
camel (17 maja 2008) -
Żywiołak > Muchy
poważnie (17 maja 2008) -
jak ładnie ten perkusista nie potrafi grać
terefer (17 maja 2008) -
a dzis w gdansku gral Zywiolak. niby fajnie, bo na dachu klubu i za free, ale... czy tyllko mi sie wydaje, ze to jest w chuj slabe? przynajmniej koncertowo. no i wokolo sami kolesie w koszulkach metalliki i blind guardian. ah.
rageman (17 maja 2008) -
Nowe Muchy sympatyczne, ale nie wydaje mi się, żebym zbyt często powracał do tej piosenki. Aranżacja jakaś taka biedna mi się wydaje.
glootech (17 maja 2008) -
nie, prezentuja o porównywalny lub wyższy poziom i były to osoby związane z mediami także. nie widziałem much, mówię tyle, co usłyszałem - 'że zgrywali gwiazdy, zagrali swoje i poszli'. poza tym nie wypowiadaj się może o mojej opinii na forum, bo mówisz o tym, jak ty myślisz, że inni mnie postrzegają - a to bywa złudne. co do juwe to żywiołak wypadł dośc mocno, łona bardzo dobrze (bo z pełnym zespołem), dicki niespodziewanie dobrze. blendersi tak pół na pół, ale dobrze, że zagrali też, to co mieli zagrać. no to pozdro.
camel (17 maja 2008) -
Zdystansował się od hołoty, która w 80 % zapełniała pola. Nie mówił nic o polskim smalcu na rockowym chlebie, nie był też śmieszny jak dredziarz w trójkolorowej czapie, który na żywiolaku zapytał mnie czy to już jamal - żenadne to na pewno nie było, zwłaszcza jeżeli twoi znajomi camel prezentują sobą tyle, jaką ty masz opinię na tym forum
PKS (16 maja 2008) -
słabiutkie. –mocny, 16/5/2008 21:29 racja. –petit parisien, 16/5/2008 21:57 tak.
J (16 maja 2008) -
słabiutkie. –mocny, 16/5/2008 21:29 racja.
petit parisien (16 maja 2008) -
>>na majspejsie offensywy mozna przesluchac nowa piosenke much feat. halina frackowiak słabiutkie.
mocny (16 maja 2008) -
>PKS ja słyszałem, że dość żenadnie to wczoraj wyszło wszystko. ale nie wiem, bo na muchach nie byłem akurat - wnioskuję z opinii ludzi.
camel (16 maja 2008) -
na majspejsie offensywy mozna przesluchac nowa piosenke much feat. halina frackowiak
petit parisien (16 maja 2008) -
Wiraszko ogólnie dobre teksty miał wczoraj.
PKS (16 maja 2008) -
- porcys klamie. nie czytajcie porcysa! -a screenagers? - klamie troche mniej.. dialog goscia z much z publicznoscia na juwenaliach we wroclawiu wczoraj.
nawet oni was juz nie lubia? (16 maja 2008) -
kilka postów wyżej masz działający jeszcze link..
camel (16 maja 2008) -
będzie ktoś tak miły i wrzuci koncert much z trójki, ten gdzie afro zagościł w zapachu wrzątku. bo link ktory krąży bo sieci na zshare jakby nie działa. elo
argo (15 maja 2008) -
dziękuję, nie narzekam. a i samopoczucie u mnie dobre.
specjalista (12 maja 2008) -
specjalista..popracuj nad regularnym stolcem- to podstawa dobrego samopoczucia na dzień cały
Krist (12 maja 2008) -
obaj powinniście niezwłocznie udać się do laryngologa. to może być początek niedosłuchu.
specjalista (12 maja 2008) -
Sobota. Jadę gdzies samochodem z synem, z CD leci "...obok klatki z orłem, wypijam baharszcz" Mój syn: Tato, co to baharszcz?
Manny Calavera (12 maja 2008) -
Chciałem tylko zaznaczyc że nie lubię muzyki Much Pozdro
Krist (11 maja 2008) -
ej muchy, lubicie tanie wina?
pank (10 maja 2008) -
gdyby ktoś jeszcze nie miał: http://mybootz.blogspot.com/2008/05/muchy-live-at-trjka-2007.html http://mybootz.blogspot.com/2008/05/muchy-plays-republika-obywatel-gc.html
camel (5 maja 2008)