INNE - FORUM
TIGERCITY W POLSCE!!!
30 stycznia 2009Będą trzy koncerty! Dokładne info na ten temat tutaj:
http://pl.spinner.com/2009/01/30/tigercity-w-polsce-sprawdz-szczegoly/
Przy okazji wrzucam wywiad z Billem Gillimem - liderem Tigercity:
http://pl.spinner.com/2008/08/19/wywiad-z-tigercity/
Będzie się działo.
-
beda bilety sprzedawane przy wejsciu.
promusicage.pl (16 kwietnia 2009) -
joły. orientuje się ktoś, czy jeszcze można na dzisiejszy gig w jaduo dostać bilety? jakiś trafik, czy przy wejściu, czy cos?
carmody (16 kwietnia 2009) -
podbijam, bo to jutro! (oraz w dwa kolejne dni). na podwórku przed Jadło organizowana będzie sprzedaż porcysowych kiełbasek. rozgrzewka przed sierpniowym grillem, jakby.
tigervillage (15 kwietnia 2009) -
koncert sie odbedzie zgodnie z planem.
promusicage.pl (13 kwietnia 2009) -
skad wiecie ze odwolany? na stronie jadlodajni nic nie ma. pamietam ze kiedys podczas zaloby narodowej bylam na koncercie boysow wiec wszystko jest mozliwe:>
z (13 kwietnia 2009) -
tym bardziej, ze nic nie jest odwolane
ka (13 kwietnia 2009) -
haha, wypad stad! to nie ja, ja nie uzwam wielkich liter.
em c (13 kwietnia 2009) -
Warszawski koncert odwołany
em c (13 kwietnia 2009) -
żałoba narodowa nachodzi na koncert tigercity w warszawie. ale weźcie to pierdolcie, bo z 3dniową to i tak przesadzili konkretnie eh...
17 (13 kwietnia 2009) -
kultura na stadionie przede wszystkim :)
kibicka kolejorza (8 kwietnia 2009) -
bo wspolczesni kibice kolejorza to miekkie pipki.
em c (8 kwietnia 2009) -
> a w poznaniu z kolei pokrywa sie troche z meczem Kolejorza, bo na bulgarskiej zaczynaja o 18:15, a w eskulapie teoretycznie o 19, no ale mam nadzeje ze support i jakis deleay zrobi swoje,i bedzie mozna pogodzic te dwa wydarzenia –z35, 8/4/2009 00:34 teraz to mlodziez ma problemy... 15 lat temu to w takiej sytuacji wszyscy by trzesli portkami zeby ze zlamanym nosem nie dotrzec na koncert..
dziadu (8 kwietnia 2009) -
a w poznaniu z kolei pokrywa sie troche z meczem Kolejorza, bo na bulgarskiej zaczynaja o 18:15, a w eskulapie teoretycznie o 19, no ale mam nadzeje ze support i jakis deleay zrobi swoje,i bedzie mozna pogodzic te dwa wydarzenia
z35 (8 kwietnia 2009) -
prawda
prawda (7 kwietnia 2009) -
Obiło mi się o uszy, że zespół zagra wszystkie piosenki z "Pretend...", do tego w albumowej kolejności. Ktoś wie czy to prawda?
młodzieżowy detektyw (7 kwietnia 2009) -
prawdopodobnie nie renton, a wilson square
meical (7 kwietnia 2009) -
przed tigercity w warszawie bodajże renton.
turas (7 kwietnia 2009) -
w powiekszeniu jest ograniczenie czasowe do 22, wiec gdyby przed tigercity byl support to powinno sie udac.
em c (7 kwietnia 2009) -
cholera, w tym samym dniu sa karpaty magiczne w powiekszeniu. teoretycznie km na 20 a t. na 20:30 wiec gdyby karpaty zagraly punktualnie..moze jest jakas szansa zeby obskoczyc oba koncerty ..:/ ktos sie orientuje czy przed jednym lub drugim sa jakies supporty?
z (7 kwietnia 2009) -
Szanowni Państwo, Tego chyba nikt się nie spodziewał. Nowojorska kapela TIGERCITY, która zachwyciła wszystkich fenomenalną EPką "Pretend Not To Love", już w kwietniu 2009 przyjedzie do Polski ! Radość jest tym większa, że grupa ma w planach aż trzy występy ! Tigercity zagrają najpierw 16. kwietnia w Warszawie, potem odwiedzą Kraków, i 18. kwietnia - Poznań. Na występach z pewnością nie zabraknie piosenek z debiutanckiego, niewydanego jeszcze longplaya Tigercity. Album jest już nagrany, ale zespół nie podał jeszcze daty jego premiery. Na profilu myspace zespołu można posłuchać dwóch najnowszych piosenek grupy, które zapowiadają epokowy wręcz album ! 16.04 20:00 Warszawa - Jadłodajnia Filozoficzna bilety 32/37 pln do nabycia: Shortcut/Traffic Club, www.shortcut.pl 17.04 20:00 Kraków - Drukarnia bilety 32/37 pln do nabycia: www.ticketpro.pl 18.04 20:00 Poznań - Eskulap info o biletach: http://www.eskulap.art.pl
Fan (25 lutego 2009) -
krakow jest na pewno w drukarni. oficjalna notka prasowa o tym mowi.
mich (25 lutego 2009) -
W Krakowie Studio odpada, o Drukarni nie słyszałam, ale wydaje mi się mało prawdopodobna. Zostaje Lizard. Swoją drogą był tam ktoś kiedykolwiek? Bo że na koncercie to wątpię...
halu (25 lutego 2009) -
W Eskulapie koncert odbędzie się na górnej, nieco bardziej kameralnej sali - te 400 osób na reklamówce trochę żart jednak, tym niemniej sądzę, że wszyscy zdołają się pomieścić
młodzieżowy detektyw (25 lutego 2009) -
jesli chodzi o eskulap, to w sumie jest to bardziej dyskoteka, chociaz odbywa tam sie dosc sporo koncertow. raczej jednak na plus, chociaz czasem mam nieprzyjemne odczucia dotyczace dzwieku, ogolnie jednak jesli wahasz sie np. miedzy wyjazdem na tigercity do warszawy a wyjazdem do poznania, wybierz smialo poznan, przynajmniej bedzie wiecej miejsca. pozdro.
e.agent (25 lutego 2009) -
podobno Drukarnia, fajny to klub?
tigertown (25 lutego 2009) -
to gdzie w koncu beda grali w krakowie, bo na ichnim majspejsie ze w Lizard Kingu, gdzie indziej ze W Drukarni, a jeszcze indziej ze w studiu...
eric (25 lutego 2009) -
bilety na warszawe i kraków nieco ponad 30 zet. na poznań jeszcze nie wiadomo chyba. a tak przy okazji to mógłby ktoś coś powiedzieć o poznańskim Eskulapie?
ryba (24 lutego 2009) -
jak będzie więcej niż 30 złotych na zespół który nie wydał nawet płyty to będzie LOL roku.
qq (8 lutego 2009) -
A co zakładasz w temacie ceny biletów?
mhm (8 lutego 2009) -
wiem kto organizuje tą trasę. zakładam że mogą być jaja
wembley (8 lutego 2009)