INNE - FORUM
Au w Warszawie
29 stycznia 2009http://www.myspace.com/peaofthesea
„Au (pronounced „ay-you”) is the work of multi-instrumentalist Luke Wyland. Begun while finishing up his degree from the Massachusetts College of Art in Boston, then moved across the US to find to its roots in the thriving community of Portland, OR.Currently a full time duo with Dana Valatka on drums (Jackie-O-Motherfucker, Mustaphamond), it is a loosely defined amalgam of players that can swell to double digit numbers with full choir in tow and sees some of Portland’s finest lending a helping hand. It’s sound is vast and deftly treads a narrow bridge between the loose-associations of the backwoods freak-folk crowd and the more formalized concoctions of art-poppers like Brian Eno; managing to erase the high art/low art boundary between American contemporary classical music and American pop music.”
Zespół ten wystąpi w Warszawie (klub Powiększenie) 17 maja 2009 roku. Jako support zagra sopocka grupa Kyst.
http://www.lastfm.pl/event/889364
Zapraszam
-
pisalam zwykle, ze mnie to forum nie irytuje. ale jednak. jedna osoba piszaca pod dwoma nickami, gaworzaca sama ze soba = noz sie w kieszeni otwiera. –paulina, 6/5/2009 05:33 na tym forum najbardziej irytująca jesteś ty.
fuckpaulina (6 maja 2009) -
ale ktos jest smutny, ja nie mam pytan haha
emem (6 maja 2009) -
polecam zespuł kyst
trainsurfer (6 maja 2009) -
To podpisuj się Tobiasz 2
Tobiasz (6 maja 2009) -
Jakie podszywanie się niby? Jak mi mama tak na imię dała to się podpisuje jak ksiądz ochrzcił! Jakbym miał na imię Andrzej bądź nazywał się Borys Dejnarowicz to niby miałbym się krępować? Phi!
Tobiasz (6 maja 2009) -
No właśnie. Uspokoić się i wpadać na Au :)
Tobiasz (6 maja 2009) -
to podszywanie sie jest conajmniej idiotyczne, uspokoic sie
amol (6 maja 2009) -
Ja tego powyżej też nie. Kurwa, nie może być 2 Tobiaszów niby? Wprowadźcie tę rejestrację nicków, bo mi PR psujecie :/
Tobiasz (6 maja 2009) -
Tego powyżej ja nie pisałem, jakby co.
Tobiasz (6 maja 2009) -
mnie i moje "c"?
em c (6 maja 2009) -
No chyba Was pojebało!
Tobiasz (6 maja 2009) -
to prawda, na tym forum kolektywnie nikt niczego nie rozuime. natomiast powiekszenie daje nieslychanie, szacun dla odpowiedzialnych za ten stan reczy.
em c (6 maja 2009) -
Też czegoś tu nie rozumiem, chyba taki porcysowy syndrom ;)
Tobiasz (6 maja 2009) -
ej, czegos tu nie rozumiem
kojot (6 maja 2009) -
paulina odświeża umysł i będzie ostra jak brzytwa
hehe (6 maja 2009) -
Piszemy podobnie, bo używamy polskich znaków i interpunkcji. A na to, jak pisze kojot, to ja już wpływu nie mam. Takim desperatem nie jestem, żeby rozmawiać sam ze sobą ;)
Tobiasz (6 maja 2009) -
A skąd Paulino pomysł, że ja i kojot to ta sama osoba?
Tobiasz (6 maja 2009) -
Au zaprawdę wymiatają, jestem bardzo szczęśliwy, że udało mi się ich tu ściągnąć. Już się nie mogę doczekać koncertu! No powiększenie jeden z lepszych klubów teraz.
Tobiasz (6 maja 2009) -
Au wymiatają konkretnie. Obie płyty na bardzo wysokim poziomie a dodatkowo tego z tego co wiem graja teraz jako duet z perkusista jackie-o motherfucker. sadzac tez po fragmentach koncertow, ktore mozna znalezc w necie naprawde warto sie wybrac. a'propos, zauwazyliscie, ze powiekszenie niezle daje rade koncertowo? rozpiska na nadchodzace tygodnie jest naprawde imponujaca!
kojot (6 maja 2009)