INNE - FORUM
GIN Z LAMPY
15 stycznia 2009http://en.akinator.com/#
wymyslacie sobie jakakolwiek postac, a gin po kilku(nastu) pytaniach obczaja kto to jest.
obczail mi roberta smitha, jonsiego z sigur ros i nawet isaaca brocka.
dobry gin.
-
ale jak to działa?!
postradamus (16 stycznia 2009) -
Dajcie spokój, żarty sobie robię. Hitler, Columbine, Bundy. Lem zajebisty, własnie dlatego go szukałem. Fiasko bardzo lubię. A poza tym klasa, że ten gin zgadł Połomskiego bardzo szybko. Ale foty nie ma. Paula banksa też zgadł od razu co jest dość nieprawdopobne bo te pytania są strasznie ogólnikowe. Świetna jest ta strona, a że jestem nudnym pracownikiem biurowym to bardzo mi ona pasuje. Rewelacyjnie też ten dżin odróżnia jordana od barkleya. Polecam wszystkim, serdecznie dziękuję autorowi wątku.
witek (16 stycznia 2009) -
hitler jest łatwy, w pierwszej 10 jest nawet. jezusa zgaduje, diabła zgadł i nawet pytania śmieszne. ale judasza już nie umiał. hehe, też miałem del piero sprawdzić.
jajko (16 stycznia 2009) -
witek, co ty chcesz od lema ongu?
kwas (16 stycznia 2009) -
del piero, thurston moore, truman capote i thom yorke bezbłędnie, wszystkie nieco ponad 20 pytań. nie dał rady z zygmuntem baumanem - najpierw wymyślił sapkowskiego, a potem kołakowskiego.
ryba (16 stycznia 2009) -
mi Yorke wyszedl po 22 pytaniach
b (16 stycznia 2009) -
zamiast albarna ciągle wyskakuje yorke albo robbie williams a raz to nawet pete doherty
gin&tonic (15 stycznia 2009) -
zamiast hovy wyskoczył mi usher. ale poza tym mila zabawka, chociaż stare już to chyba
c-u (15 stycznia 2009) -
Ani razu na 10 nie zgadł Adriena Brody'ego. Edytę Herbuś walnął mi po 16 podpowiedziach. Dziwne to.
PKS (15 stycznia 2009) -
>em c, 15/1/2009 12:21 mi wyszedł billy joe armstrong
Low (15 stycznia 2009) -
Elliotta Smitha i Joanne Newsom trafił,ale Cat Power pomylił z Amy Winehouse:)
kacperski (15 stycznia 2009) -
pomyslalem o albinim, wyszedl jakis fagas z panic at the disco, hihi.
em c (15 stycznia 2009) -
http://img108.imageshack.us/img108/565/boryshl8.jpg
FTR (15 stycznia 2009) -
bońka zgadł z lekkim dydkiem
jajko (15 stycznia 2009) -
albo Jean.
Selfish Jean (15 stycznia 2009) -
nie gin, jeno dżin. już myślałem, że dają gdzieś darmowe alko:(
rybak (15 stycznia 2009)