INNE - FORUM
hit generator w tvp2
11 stycznia 2009http://www.infomuzyka.pl/Muzyka/1,83570,6146908,Hit_generator___nowy_program_muzyczny_TVP.html
co myslicie bdzie cos z tego czy raczej nie?
-
HAHAHAHAHAHAHA. No, Michał, fałszujesz, no.
luk (27 marca 2009) -
wystąpi. w ten piątek najpewniej.
luk (23 marca 2009) -
Zauważyłem dzisiaj, że wystąpił tam zespół o nazwie 'Kid A' Co prawda ich wykonania nie widziałem, ale dobrze, że chociaż wiedzą co dobre. To się ceni.
Dżony Uoker (23 marca 2009) -
Jungowska uwielbia Saluminesię, która gra według niej jak Sigur Ros. Największa zaskoczka programu: Jungowska zna Sigur:)
edzia (16 marca 2009) -
Edyta Jungowska nie ma nic wspolnego z muzyka? Przepraszam ale ktos tu chyba nigdy nie trafil na poranny program dla dzieci "Ala i As" dla potrzeb ktorego Pani Edyta nagrala kilka klasycznych ficzuringow razem z Asem. No i doznaje przy tym zajebistym hooku w refrenie Czterech Por Roku. Sample do odsluchu: http://merlin.pl/Piosenki-Ali-i-Asa_Edyta-Jungowska/browse/product/4,265802.html
129kcal (16 marca 2009) -
a jungowska uwielbia sigur ros. tez ja uwielbiacie, right?
a (16 marca 2009) -
gimnazjalistki szalejaaaaaa
licealista (16 marca 2009) -
w piątek kumka olik (-;
luk (16 marca 2009) -
na dobre programy telewizja ma przygotowaną inną - rewelacyjną - porę: 1 w nocy... kurwa
wascot (3 marca 2009) -
podstawowa sprawa: jakim cudem w sobotnie wieczory może telewizja puścić coś wartościowego? nie wierzę po prostu...
Ryszard (3 marca 2009) -
ta aktoreczka co nic nie wie. NIC! Kurwa no! hołdys który jakichś pectusów jebie, a potem żenujących Braci kocha, no błagam. To jest prorok? To jest koleś o wyrobionym muzycznym smaku? A ten gubiutki obok? niesmaczne, niesmaczne...
N (3 marca 2009) -
nie wiem co tam robi Lipiński. trochę kurwa ręce opadają. bo Hołdys artystowski dziad i fałszywy prorok, wiadomo. zespół Pectus - ogólnie niedługo zatęsknicie za Feelem.
Marnow (3 marca 2009) -
chujoza. po prostu. mialem niskie oczukiwania, a jest jeszcze gorsze.
antyfan (3 marca 2009) -
no, niefajne to było
hill (28 lutego 2009) -
haha koles z video jaki zenujacy ja pierdole
ee (28 lutego 2009) -
to będzie muzyczna jedynka, tylko że na dwójce
lola (12 stycznia 2009) -
to nie ma być program o szeroko pojętej, wiadomo akurat.
?? (11 stycznia 2009) -
no fajnie by bylo jakby powstal jakis program o szeroko pojetej muzyce alternatywnej ale tak sie pewnie nie stanie poza tym jak to ma byc o 20 czyli w dobrym czasie antenowym to nic dobrego pewnie z tego nie bedzie a szkoda
ahhh (11 stycznia 2009) -
(no i co miesiąć po kolei tede, peja, OSTR, molesta itd. i od nowa. bo hip-hopowych blockbusterów autorstwa świeżaka nie było już od kilku lat.)
?? (11 stycznia 2009) -
pomysł fajny, choć realia pewnie szybko zweryfikują atrakcyjność programu. w sensie - na 'this charming man' polskiej edycji nie liczyłbym. muchy, największa (komercyjnie) gwiazda szeroko pojętej alternatywnej sceny, ledwie musnęły notowanie olis. a top of the pops kompilowany był jednak na podstawie sprzedaży. byłyby to więc pko bp london live zmutowany z hitami na czasie z występem jakiegoś hurtu czy marii wzwodarii raz na dwa miesiące. oczywiście to tylko jeśli zasady miałyby być odwzorowaniem reguł nieistniejącego już TOTP.
?? (11 stycznia 2009)