INNE - FORUM

hit generator w tvp2

11 stycznia 2009

http://www.infomuzyka.pl/Muzyka/1,83570,6146908,Hit_generator___nowy_program_muzyczny_TVP.html
co myslicie bdzie cos z tego czy raczej nie?

jestem wiec pytam
  • Ramona fajna i cipka, i do posłuchania, ale nie macie wrażenia, że w każdym kawałku śpiewa to samo?
    Pan Rafał (23 maja 2009)
  • do obejrzenia na http://hitgenerator.pl/
    ks (23 maja 2009)
  • no ja widzialem i ramona dala rade tylko ta kieckie miala dziwną jakby ją troche skrocic itp to by wygrala bo fajna cipka z niej
    amen (22 maja 2009)
  • spóźniłem się na występ Ramony Rey. Hołdys nie był negatywnie nastawiony, raczej obojetny. ten misiek po u jego boku pieprzył, że mu się nie podoba. Jungowska jak zwykle doznała. Nie mogę nic napisać, bo jak napisałem, włączyłem podczas werdyktu. orbita wiru gra dalej (ten łysy). kawałek i Zinedinu Zidanie (jak słyszę, to nie ta półka co Mogwai). w dodatku chujowy klawisz w zwrotce. nie. nie kumam już metalu.
    damian (22 maja 2009)
  • czy ktoś kto oglądał ostatnio może powiedzieć czy w programie jest jeszcze ten koszmarny zespoł z łysym wokalistą i pop rockowy band od niby razem? z tego co śledziłem i powtorki widzialem, przechodzili oni razem chyba przez 4 programy.
    turas (20 maja 2009)
  • i holdys powie ze mu sie nie podobalo bo nie bylo gitary a ten drugi powie ze okropnie falszowala a ta babka jungowska (?)oj bardzo mi sie podobalo bardzo dziekuje.
    stasiek (20 maja 2009)
  • *w najbliższy piątek
    sorry (20 maja 2009)
  • w najbliższą sobotę m.in. ramona rey
    ks (20 maja 2009)
  • może się mylę, ale.. czy ten zespół orbita wira to nie są przypadkiem kolesie którzy mieli coś wspólnego z tym obesranymmm sklepem hołdysa?? objawienie phi ;) co za żenua no i ogólnie żenua żygi żygi żygi
    lolek (1 maja 2009)
  • no fakt, tak powiedział. ale gdzie niby miał racje? niby nigdy nic mocniejszego nie wystąpiło na żywo w publicznej tv? w ogole poziom tego zespołu był tak przerazajaco niski ze oczekiwalem solidnych bluzgów ze strony hołdysów dwóch i tej tam. poza tym ciesze sie ze nigdzie indziej nie slysze takiej muzyki w tv na zywo.
    turas (28 kwietnia 2009)
  • Chyba zle słuchałeś Hołdysa. Powiedział, że przełomem jest występ tak ciężko grającej kapeli na żywo w tv i to publicznej. Miał rację, więc bez sesnu się czepiasz. Program faktycznie nie poraża, ale z drugiej strony takiej muzyki (niech nawet blues to będzie) nie usłyszysz na żywo w tv obecnie.
    do turasa (28 kwietnia 2009)
  • oglądałem sobie w zeszły piątek, sprawdzić czy rzeczywiście jest tak tragicznie jak pisza. to co zobaczyłem przerosło moje oczekiwania po prostu. jakąś drugą come (wokalista łysy i w arafatce, zeby nakreslic klimaty mniej wiecej) hołdys okrzyknał najwiekszym przełomem w historii polskich wystepow w tv. no padłem. a pierwszego lepszego gitarzyste z jakiegos bluesowego bandu porównywał do jona bonamassy. w ten piątek tez ogladam i wam też radze!
    turas (28 kwietnia 2009)
  • no dobra, ale ona z makijażem też ma daleko do sexy przecież, nie trzeba jej aż tak poniżać żeby to wyłożyć, hehe.
    elliot crane (8 kwietnia 2009)
  • Burzyńska sexy. –PK, 30/3/2009 01:40 nie moglem sie powstrzymac. http://www.egoisci.pl/6190/burzynska_bez_makijazu
    e.agent (7 kwietnia 2009)
  • legalny Windows trza pewnie miec :)
    doradca (30 marca 2009)
  • też tak miałem na MyIE. w firefoxie za to jak próbowalem, to mi się pokazał komunikat, że mam coś sciągnać, jakiś wmcd czy coś. sciągnałem, i zadziałało. nie mogłem przewijać, no ale chodziło.
    turas (30 marca 2009)
  • wie ktoś, co zrobić żeby obejrzeć te filmy na hitgenerator.pl? próbuje na IE i na firefoxie i nic. pojawia się na dole napis "gotowy" i jak daję play to od nowa jest łączenie i potem znów "gotowy"
    miki (30 marca 2009)
  • przymykając oko na nieśmiertelne rockistowskie klisze (~~WARTOŚĆ ZESPOŁU POZNAJE SIĘ PO TYM JAK POTRAFI GRAĆ NA ŻYWO; ROZYNEK SIĘ NIE NADAJE BO KLAWISZ LECIAŁ Z PLAYBACKU <ale to był loop>), którymi jury częstuje (niezmiennie od zresztą od dekad) publiczność, i wg których dobrym zespołem jest grupa FREEDOM a złym wykonawcą - Rozynek, program ogląda się przyjemnie. dowcipni prowadzący, Burzyńska sexy. przez pół godziny nie zmieniłem kanału, a więc jest dobrze :) oglądałem odcinek z Kumką. poza "Poniedziałkami" kawałek Rozynka dla mnie bardzo ok!!! Klich przewidywalna, Golden Life i Freedom raczej straszni
    PK (30 marca 2009)
  • no, bo burzynska sie na pewno mega orientuje co jest indi a co nie... :) nie wiem, czy mowiac o hit generatorze mozna w ogole uzyc slowa 'indi' po wystepujace tam kapele z niezalem nie maja chyba wiele wspolnego (no chyba ze klimaty zakopower- góralu, czy ci nie-żal). kumka olik bylo ok. po prostu ok, a na tle innych wykonawcow wrecz BARDZO. na innych szkoda slow. szczegolnie na blenders. podstarzaly cyrk z golymi laskami. jest po co ogladac tvp 2
    misjonarz (29 marca 2009)
  • No obnażenie braku indie na scenie polskiej było wymowne, Burzyńska prosi Mateusza o przedstawienie gościa. No ale taka rzeczywistość, nie wszyscy to kumają.
    jadzia (28 marca 2009)
  • > szkoda tylko ze nie mozna przwijac tego... Można pod IE.
    bleble (28 marca 2009)
  • http://www.tvp.pl/rozrywka/programy-muzyczne/hit-generator/odcinki/odcinek-6 jest michaś jeest heh szkoda tylko ze nie mozna przwijac tego... hm czy ten koles z jury nie lubi wiraszki za cos? jakie osobiste sprawy?
    bo nie wierze aby nie wiedzial kto to (28 marca 2009)
  • Highlitem był Hołdys dłubiący w nosie w trakcie swojej wypowiedzi i refleks realizatora, który to przyuważył.
    tomek s (28 marca 2009)
  • otóż właśnie, highlight odcinka to wbrew pozorom - ZH: 'Chciałem tu podziękować Małgosi, która mi tak pięknie te kapelusze maluje'.
    Marnow (28 marca 2009)
  • orientuje się ktoś kiedy powtórka?
    argo (28 marca 2009)
  • moim zdaniem dobrze oświetliło to sytuację polskiego indi. w (w założeniach) popularnym programie jako niespodzianka występuje lider znanego i lubianego zespołu, natomiast medium ma to totalnie w piczy i nie wyzyskuje tego faktu. a może blokuje troszeczkę (tu leciutka teoria spisku) plan bandu konkursowego. w efekcie gość-smaczek jest zawadą i przysparza kłopotów miast promocyjnie pomóc. jury totalnie nie kojarzyło Michała (a chociaż o Stelmachu słyszeli??), co może dziwić a może nie. ergo: nie przystają do siebie te światy. dziękuję bardzo, kolejny odczyt wygłosi Piotr Makak Szarłacki
    panelista (28 marca 2009)
  • jaki kraj - taki rokendroll
    franciszek walicki (28 marca 2009)
  • Podobał mi się ten sabotaż Wirażki. Fakt, Kumka trochę ostatnio za bardzo sie znana zrobiła, trzeba konkurencję niszczyć :)
    brawo (27 marca 2009)
  • szkoda, że vox populi wybiera najgorsze zespoły, kiedy się to zmieni ? ;/
    jo (27 marca 2009)
  • no tego się nie spodziewałem, nawet go nie przedstawili! niby gość specjalny a jak persona non grata. syffff
    karol (27 marca 2009)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #9 (Ekstrakt vs RA 00-25)
Ekstrakt #8 (2025)