INNE - FORUM

muzyka na osiemnastkę

4 stycznia 2009

pewnie większość sobie zrobi jaja, ale może ktoś mi pomoże. będę układał część tracklisty na 18stkę dziewczyny. mam zamiar wymieszać jakieś znane, taneczne hity (przy okazji przemycając jakieś mniej znane perełki, np. "move you feet", ale z tym sobie dam radę). może macie jakieś pomysły? na pewno coś jacksona, "twist and shout", nelly furtado, co więcej?

xyz
  • sigur ros z hitem boombastic
    jajko (6 stycznia 2009)
  • "That's Really Super, Supergirl", "House Of Jealous Lovers", "What We Gonna Do". Albo takie "Romo-Goth" Department of Eagles. Ottawan "Hands up baby hands up"?
    Qfwfq (6 stycznia 2009)
  • Boney M, Abba- cokolwiek, Gloria Gaynor- I will survive
    chociażby (4 stycznia 2009)
  • >pamiętaj, ze mówimy o HICIE, GIGANTYCZNYM HICIE Hicie tanecznym. Większość ludzi nie ma zwyczaju łączyć tanecznych hiciorów z konkretnym ludźmi bo wiele takich utworów to jakieś jednorazowe projekty. Mało kto zawraca sobie głowę tym, jak nazywał się autor jakiegoś tanecznego hiciora. Dla nas "Move Your Feet" to jest niemalże klasyk, a dla większości ludzi (zwłaszcza 18stek, które słuchają np. tylko radia) to pewnie jedna z z setek tanecznych pioseneczek. I niestety dotyczy to zapewne również "Music Sounds Better With You". Nie wspominając o kompletnie nieznanym "Day Of Mine (Ludicrous Idiots)".
    Twój Stary (4 stycznia 2009)
  • musi być justin timberlake.
    Dr Oetker (4 stycznia 2009)
  • >Pamiętaj, że nie wszyscy traktują muzykę, tak jak my tutaj. pamiętam. i pamiętaj, ze mówimy o HICIE, GIGANTYCZNYM HICIE sprzed 5 (!!!) raptem lat (i 3), a nie o "me & giuliani down by the schoolyard" czy, nie wiem, "here we go". >Kiedy to ostatnio usłyszałeś? miesiąc temu gdzieś, na vh1. wcześniej w mtv cośtam, co zawsze zaczyna się koło 1. na mtv. "1 thing" też. ja wiem, ze nie wszyscy się tam interesują, ale to jest już śmieszne i sprawia, że czuję się staro. STARO! ja. kurwa.
    Low (4 stycznia 2009)
  • > ale to ma być dosyć uniwersalna playlista –xyz, 4/1/2009 19:02 w takim razie Budka Suflera i takie Tango!
    pan (4 stycznia 2009)
  • a mnie dziwi ten zbędny często bulwers :) normalne, że gros piosenek już wybrałem, ale pamięć ludzka jest ułomna, stąd liczę, że coś mi przypomnicie. poza tym, "swoje hity" złożyłbym w całości, ale to ma być dosyć uniwersalna playlista, by większość znała słowa/nie podpierała ścian. dzięki za tamtego linka do innego tematu (wpisywałem inne frazy, stąd nie wyszukało wcześniej), kilka typów się przyda.
    xyz (4 stycznia 2009)
  • >>mniej znane perełki, np. "move you feet" >mniej znane? dzisiejsze 18tki uważają to za mniej znane? A skąd mieliby to znać? Kiedy to ostatnio usłyszałeś? Tylko nie, że sam sobie włączyłeś, ale np. usłyszałeś w radiu albo w tv? >to co powiedzieć o "1 thing"? Bardzo mało znany utwór. A już na pewno zapomniany. Pamiętaj, że nie wszyscy traktują muzykę, tak jak my tutaj.
    Twój Stary (4 stycznia 2009)
  • >przy okazji przemycając jakieś mniej znane perełki, np. "move you feet" mniej znane? dzisiejsze 18tki uważają to za mniej znane? to co powiedzieć o "1 thing"? czy jest jakieś inne "move your feet", nie junior seniorowskie?
    Low (4 stycznia 2009)
  • zawsze dziwia mnie tematy playlista na costam. czy sam nie mozesz sobie wyszukac tych swoich hitow. no bo chyba sluchasz muzyki jezeli tu jestes, nie?
    hojrak (4 stycznia 2009)
  • kurwa modern talking boney m yamca i jedzieemmmmm
    jeeaaa (4 stycznia 2009)
  • już był taki wątek http://www.porcys.com/Forum.aspx?id=1912
    ktoś tam (4 stycznia 2009)
  • http://pl.youtube.com/watch?v=ncBsR6RB9Lg
    tomek samborski (4 stycznia 2009)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #9 (Ekstrakt vs RA 00-25)
Ekstrakt #8 (2025)