INNE - FORUM
playlista na sylwester 2008
30 grudnia 2008na ostatnia chwile. kazdy rzuca po 5 tytulow. tylko nie wyglupiajcie sie z animalami i takimi tam- ma byc tanecznie, popowo, seksualnie itd.
-
–hwdp, 31/12/2010 17:47 http://1.bp.blogspot.com/_-CChLLArRJQ/TLOnvs3FIhI/AAAAAAAAEiI/q6S0_uxXdJo/s1600/forever+alone+face.png
birthday cock (1 stycznia 2011) -
kto online w sylwestra? wpisujcie miasta
hwdp (31 grudnia 2010) -
Uffie ft. Pharrel Williams - Add Suv [Armand Van Helden club remix] czego bedziecie słuchac przyjaciele koledzy ?
marcelo lippi (30 grudnia 2010) -
mam gotową, sprawdzoną składankę jakby ktoś chciał a by mu się nie chciało 1.Tesla Boy-Electric Lady 2. Ladyhawke - Magic 4. The Very Best [ft. Ezra Koenig] - Warm Heart of Africa (Violens Remix) 5. Pictureplane - Goth Star 6. Class Actress - Careful What You Say 7. Running Out (VEGA Italo Dub Mix) 8. Muscles - Sweaty [shazam remix] 9. Gloves - PYX (Ben Browning Remix) 10. Au Revoir Simone - Another Likely Story (Aeroplane Remix) 11. Royksopp - Tricky Tricky (Salems Remix) 12. Aeroplane (feat. Kathy Diamond)- Whispers 13.Sally Shapiro - I'll Be By Your Side (Tensnake Remix) 14. Empire Of The Sun - We Are The People (Shazam Remix) właściwie prawie wszystko z pitchforka albo porcysa - ładne tło robi
Filip Golarz (15 listopada 2009) -
1.Lady Gaga - Pokerface 2. Ortega Cartel - Dokąd tak gnasz feat. Tede 3. Dizzee Rascal - Dance Wiv Me 4. Dizzee Rascal - Bonkers 5. Dizzee Rascal - Holiday a na poranek po Sylwku proponuję Snoop Dogg - Gangsta Luv feat. The Dream PS Stachursky - Dosko to taka pozycja, której moim zdaniem nawet nie trzeba wymieniać w tym zestawieniu, obowiązkowo!
krzy (15 listopada 2009) -
aaa, myślałem że może coś innego, zmylił mnie rok
http://www.youtube.com/watch?v=hbP7ClWXdBQ chyba to
pap (15 listopada 2009) -
jakieś propozycje na ten rok? przy okazji czy ktoś wie o który numer Shazama chodzi redaktorowi BD w rezerwie?
przykra niespodzianka, bo mike nie wzbudził wbrew moim oczekiwaniom dużego entuzjazmu. parę osób (w tym ja) bawiło się przy "love spy" naprawdę przednio, ale liczyłem na nieco więcej. ku uciesze jednak, żeby nie było zbyt smutno, współtowarzysze zabawy wspaniale tańczyli (ci, którzy umieli, reszta przynajmniej udawała) cha-chę przy "do it again" steely dan. tego się nie spodziewałem. największa "wixa" była przy "jimmy'm" i "galvanize", że odnotuję, z *przysłowiowego* kronikarskiego obowiązku. ogólnie dooobry to był sylwester. pozdrawiam.
pan miyagi (1 stycznia 2009) -
>przełączyli na jakiegoś maxa farenhajta i nikt się kurwa nie bawi, poza kolesiem, który się bawi cały czas i jebie go co gra Lol :) Panie Miyagi, a jak się ludzie przy Mike'u bawili?
Twój Stary (1 stycznia 2009) -
jak poszło mja? –bełgot, 1/1/2009 17:08 nie no. 5.9 mniej więcej. było kilka highlightów, ale głównie podczas sikstisów albo przy jakichś popwych wymiataczach, ewentualnie oldchoolowym disco. czarnej muzy jednak ludzie nie kumają, przynajmniej nie tamci. z anegdotek to przede wszystkim rozpierdolili mnie kolesie, którzy przynieśli swoją płytkę (technoziomki przezorne zawsze ubezpieczone) no i spoko, ale ludzie się przy tym nie bawili. a goście nie przyjmowali do wiadomości, że ludzie nie tańczą i kiedy włączałem coś innego i zaczynali tańczyć, ale nie masowo, to słyszałem znowu, że jakbym puścił umcykumcyk to by się bawili. no to puszczałem i się nie bawili. ale oni twierdzili, że się bawią, scena jak z teatru absurdu, bo musiałem dyskutować z faktami. jackson zawsze się sprawdza. abba też. o, jeszcze podczas 'in your eyes' kylie laska jakaś zapytała się czy mam coś szybszego. skonfudowałem się, no ale drąże. a ona, że może jakieś rnb. no i taka rozmowa. ja mówię, że rnb super, cieszę się, że ktoś tu lubi, ale no nie wiem czy 'szybkość' jest tu jakimś wybitnym atutem rnb, ona że właśnie jest i rzuca przykłady numerów, które są obiektywnie wolniejsze. no a potem zaraz kolesie od swojej płytki, że nikt się nie bawi, chociaż się kurwa ludzie bawią. no i przełączyli na jakiegoś maxa farenhajta i nikt się kurwa nie bawi, poza kolesiem, który się bawi cały czas i jebie go co gra. a, i jeszcze chcieli biesiadne hity. poważnie. ci od techno. a to wszystko podane tonem rozmowy z pewną wyższością, 'wiesz stary, widzę, że lubisz inne klimaty, takie starsze ten, my wolimy raczej taką weselszą nutę [w tle leci właśnie fatboy slim praise you] i ludzie raczej też, wiesz, więc puść tu maxa farenhajta, zobaczysz jak wszyscy wyskoczą, wiesz, ludzie lubią wesołą muzyke, nie, więc wiesz'. no i tak. ale impreza zajebista, ludzie się fajnie poprzebierali i dobrze się bawiłem w chuj. pozdro i dzięki! szczęśliwego 2009!
mja (1 stycznia 2009) -
kurde, gdyby nie spotify, impreza by się nie udała:P
dzieciak (1 stycznia 2009) -
leciał Akcent?
cja (1 stycznia 2009) -
jak poszło mja?
bełgot (1 stycznia 2009) -
moja składanka też nieźle bujała, a z 13 numerów 10 wziąłem z tego tematu. dzieki za sugestie, fajne chłopaki jesteście
Filip Golarz (1 stycznia 2009) -
Cud nad Wisla! Sciagnalem wiekszosc muzyki co tu zapropnowaliscie i poscilem na imprezie ,i spodobalo sie. Wszyscy tanczyli cala noc. Jak ja kocham ten swiat. Jednak mam wyrozumialych i otwartych na wszystko znajomych.
kek (1 stycznia 2009) -
1. ComaR - [Best of Bootie 2008 #03] I Want You D.A.N.C.E. (Justice vs. Jackson 5) 2. Kanye West - Flashing Lights (Diplo Remix) 3. A Plus D - [Best of Bootie 2008 #17] Believe In Sexual Eruption (Snoop Dogg vs. Cher) biba na całego
abece (31 grudnia 2008) -
druga playlista na zshare: http://www.zshare.net/audio/53519169436fad62/
bm (31 grudnia 2008) -
nei mam teraz głowy aby czytać te ponad 70 postów bo rosół mi stygnie, ale powiem że "born slippy" unedworld poelci u mnie. może nawet iggy jeśli juzw temacie trainspottingu. tam zajebista muza zawsze siesparwdza. kołyszacego nowego!
damian (31 grudnia 2008) -
bardzo się cieszę, że miks się komuś spodobał. pozostaje podmiana linku w artykule przez red. Mendalę :)
tomek g (31 grudnia 2008) -
nie czytałem, ale też dość szybko udało mi się to rozkminić. teledysk i brzmienie (eurotrance'owe syntezatory!) nie pasowało zupełnie do 80s. to była nowa wersja nagrana chyba w 2004 roku chyba. oryginał oczywiście lepszy, co nie zmienia faktu, że obie wersje znalazły się na mojej składance :> pozdro
pan miyagi (31 grudnia 2008) -
wtf? You Are Using Ad Block Plus or some other advert blocking software! zSHARE relies on advertising for revenue!. Please add zSHARE to your ad blocking whitelist or disable ad blocking when you visit zSHARE
Hmmm (31 grudnia 2008) -
Nie wiem czy czytałeś dalej wątek o słabych teledyskach, ale okazało się, że ta wersja to jednak jakaś nowa przeróbka. Oryginał jest bardzo podobny, ale brzmienie jest typowo w klimacie italo.
Twój Stary (31 grudnia 2008) -
>Nie zapominaj o Italo Disco! właśnie, właśnie. mike mareen zapodany przez Starego otwiera cd-ra, którego przygotowałem na *prywatkę*.
Nie zapominaj o Italo Disco! Ale i tak kiedy zawiedzie wszystko, uratuje cię zapewne Disco Polo. W ogóle fakt, że po kilkudziesięciu latach istnienia muzyki typowo do tańca w dalszym ciągu imprezę potrafi uratować parę guilty pleasures, hehe
Twój Stary (31 grudnia 2008) -
moja propozycja: http://youtube.com/watch?v=kM-v5ShRyUo szlagier dobry na wszystko. szczęśliwego nowego roku!
pierwsza playlista jest juz na zshare http://www.zshare.net/audio/535187028ebbae7c/
bm (31 grudnia 2008) -
Wrzutke moze zrobic ktos, kto juz sciągnął. I mean. ;)
+425 ml (31 grudnia 2008) -
A może np. na http://www.mediafire.com/ ?
425 ml (31 grudnia 2008) -
właśnie wrzućcie gdzie indziej
co to ma być (31 grudnia 2008)