INNE - FORUM

jakie utwory powinny sie znalesc w sountrack'u kolejnego nfs

19 grudnia 2008

stawiam na "bikiniarska potancowke" psychocukrow

maniak wyscigow
  • hm... nfs = kupa gran turismo rządzi.
    dzieciak (26 grudnia 2008)
  • need for speed - gra wyścigowa
    maniak wyścigów (26 grudnia 2008)
  • ej, ale co to jest nfs? bom jakaś taka nieświadoma
    spokojna itd. (19 grudnia 2008)
  • możemy poddac pod dyskusję polską scenę niezalu i najlepsze typy wyslac do EA jako propozycje do nowych gier. ;] –maniak wyscigow, 19/12/2008 17:45 sweet noise feat. peja albo out of tune
    maturzysta (19 grudnia 2008)
  • Porsche najlepsze, potem miałem nadzieję, że wyjdzie coś w tym stylu z Ferrari, ale niestety. Kokpit NFS.III, to też było coś, poruszające się wskazówki, kierownica, i 'klikanie' skrzyni biegów w Maranello i 355. W Underground przestałem grać, gdy okazało się, że maks gwiazdek możesz dostać tylko za amerykański agrotuning w stylu 2F2F.
    MOSTY ŁÓDŹ S.A (19 grudnia 2008)
  • najlepsze było porsche 2000 i most wanted, które było również ostatnim dobrym nfsem w ogóle, chociaż wcześniej też trafiały się słabe (vide hp 2)
    luk (19 grudnia 2008)
  • nie powiesz mi, ze od czasu NFSU poszedl do przodu ?? Pro street to juz bylo takie gowno, ze hej, undercover jest troche lepszy ale i tak slabiutki w porownaniu do pierwszych czesci.
    a.d (19 grudnia 2008)
  • sie wam komputery skonczyly nfs daje rade, nawet soundtracki daja coraz lepsze możemy poddac pod dyskusję polską scenę niezalu i najlepsze typy wyslac do EA jako propozycje do nowych gier. ;]
    maniak wyscigow (19 grudnia 2008)
  • sie kurwa skonczylo dawno to nfs.
    a.d (19 grudnia 2008)
  • nfs ssie pauke.
    PGR (19 grudnia 2008)
  • bela lugosi is dead bauhausa
    merfi (19 grudnia 2008)
  • ten glosny album buriala.
    em c (19 grudnia 2008)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #9 (Ekstrakt vs RA 00-25)
Ekstrakt #8 (2025)