INNE - FORUM

Beat podobny do...

13 grudnia 2008

Szukam piosenek podobnych beatem do poniższych:
M.I.A- "Bird Flu"
Santogold- "You'll Find A Way (Switch & Sinden Remix)"
M.I.A.- "Hussel"

Czyli trochę beatu i elektroniki, trochę afro (o ile można to tak nazwać, muzyki się słucha w końcu, a nie nazywa). Mam nadzieję, że rozumiecie, o co chodzi...

Bardzo proszę o podpowiedzi.

Córunia
  • jak już pisałem argument "mimo wszystko" jest na 0.0. jakoś w tym wątku nie ma komentarzy, które mają komuś dojebać. ja uważam, że się da i dawno tak się nie cieszyłem, uśmiechałem i nie byłem tak rozweselony jak po przeczytaniu komentarza "–tak słyszałem, 14/12/2008 00:40". a to że tak wiele tematów sprowadza się do sigur rós bynajmniej dziwne nie jest.
    jajko (14 grudnia 2008)
  • Ludzie, Święta idą, czas się cieszyć, uśmiechać i rozweselać ludzi (a takimi sucharami to sie nie da)!
    Córunia (14 grudnia 2008)
  • nie tyle do sigur ros ile do dojebania komuś, bo przeciez to takie porcysiowe jest. czytasz temat i myslisz jaki tu komentarz walnac zeby dojebać i zeby jeszcze inteligentnie brzmialo
    heh (14 grudnia 2008)
  • Dzia za ten numer. Ale mimo wszystko to jest dziwne, że u Was się tyle tematów sprowadza do Sigur Rós.
    Córunia (14 grudnia 2008)
  • bardzo niski kaliber żartu.
    suchar (14 grudnia 2008)
  • podobno komuś po koncercie grupy sigur rós wykryli 5 rodzajów spermy w żołądku
    tak słyszałem (14 grudnia 2008)
  • ja jestem, kurwa, za; to jest żart dobry, jak nie bardzo dobry, poza tym no, kurwa, płakanie na sigur rós jest naprawdę niewyobrażalnie żenujące i ja słyszałem też taką anegdotę z kolei, że pewien koleś miał orgazm słuchając sugar rós, no i mi to taki kolega jeden opowiadał, co go rodzice maciek nazwali, tak mu na imię dali, ja mu wierzę, ale czy on usłyszał prawdę, to już nie mogę poświadczyć, więc zróbcie z tą historią co tam już chcecie. a wypowiadając się jeszcze bardziej w temacie tego wątku, to może córuniu tego się nie spodziewasz, ale spróbuj chemical brothers - do it again, jeśli wiesz o co chodzi, choć niekoniecznie dosłownie.
    jajko (14 grudnia 2008)
  • Po kim jak po kim, ale po czytelnikach Porcys nie spodziewałabym się takich rekomendacji. Siguryyy?? :D
    Córunia (13 grudnia 2008)
  • –doświadczony porcysiak, 13/12/2008 23:13 uprasza się o banowanie za ten czerstwy żart.
    czytelnik (13 grudnia 2008)
  • poszukaj u sigur ros i może jeszcze w piosenkach radiohead.
    doświadczony porcysiak (13 grudnia 2008)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #9 (Ekstrakt vs RA 00-25)
Ekstrakt #8 (2025)