INNE - FORUM
piotr rubik (+ Fight Club)
8 maja 2006"Fanów "Tu es Petrus", napisanego przez Piotra Rubika na cześć Jana Pawła II, ucieszy zapewne wiadomość, że kompozytor szykuje się do premiery kolejnego, trzeciego już oratorium."
http://muzyka.onet.pl/mr,1318240,wiadomosci.html
-
JA- gówno, ja wpadnę na metę z napisem 2000 na koszulce. i żeby nie było niemerytorycznie-widziałem kawałek koncertu w tvp. ja pierdolę naprawdę. wiem, śmiejemy się, facet jest żenada, ale to, co on robi to jest naprawdę szambo muzyczno-religijne. starałem się podejść bez emocji, ale to jest dno. czekać tylko jak napisze Psalm dla Pielgrzymów z Francji.
palczak90 (27 lipca 2007) -
szczerze to ja czekam tylko na 2000 post, który to JA popełnie i z satysfakcją zapomnę o panu rubiku-chuiku...
JA (27 lipca 2007) -
o gosh, najgoesze, że znowu się zacznie, hehe
sivi (27 lipca 2007) -
Uprzejmie informuję, że Piotr Rubik wydał nowy singiel tym samym ustanawiając nową definicję 0.0. Wyobraźcie sobie to co najgorsze w "Niech mówią że to nie jest miłość" i "Psalmie dla Ciebie", odejmijcie melodię a wyjdzie wam to. Chyba jest gdzieś w necie do obczajenia.
Twój Stary (27 lipca 2007) -
http://www.studiobuffo.com.pl/forum/viewtopic.php?p=8438&highlight=#8438
ciągle tylko rubik i rubik, a przecież nie tylko on ma fanów (10 lipca 2007) -
Potwierdzam, oglądajcie mnie w niedzielę.
róbik (23 czerwca 2007) -
Pan Piotr bedzie w niedziele gosciem u Wojewodzkiego.
informator ABW (23 czerwca 2007) -
napisy na końcu tego programu. Aprzecież Pan Piotr mogł zostać w elektronice!
a. (18 czerwca 2007) -
najlepsze jest to, że bez slasha też można się połączyć! –pan miyagi, 16/6/2007 18:42 też byłem tym faktem poruszony i podekscytowany! a z wątkiem to bardzo możliwe, że będzie 2008 jakoś koło stycznia (bo obecna strona od lutego idzie)
handinglove (17 czerwca 2007) -
niepotrzebnie obwieściliśmy śmierć wątku. dociągniemy do 2000 jak nic i to ja w dodatku wjadę na metę z tym numerem jak nic.
palczak90 (17 czerwca 2007) -
najlepsze jest to, że bez slasha też można się połączyć!
pan miyagi (16 czerwca 2007) -
ja, jak on majestatycznie wymawia ten adres serwera zig-zag... czy ktos oprocz mnie doznał?
kmil (16 czerwca 2007) -
http://www.luxlux.pl/artykul/3649/but_dnia_crocs_ewy_gawryluk_i_piotra_rubika
GM (16 czerwca 2007) -
w nowej machinie zdjęcia nosowskiej robił niejaki "piotr pan", czyżby to sam mistrz był?
mailman (13 czerwca 2007) -
Objawienie Zosi jest przekleństwem zarazem, o bracia - a mianowicie oddala nas od udowodnienia Ostatecznej Prawdy, która głosi, że Mistrz jest gejem. Moje życie zaczęło tracić sens.
anredd (12 czerwca 2007) -
modem od Mistrza. marzenie...
pan miyagi (12 czerwca 2007) -
zawsze mnie smieszyl ten gostek (bylem idealnym targetem takich programow), ale nigdy bym nie pomyslal, ze to byl sam Mistrz :D
dżedajte (12 czerwca 2007) -
http://www.plotek.pl/plotek/1,78648,4191303.html
szczota (12 czerwca 2007) -
ciekawe kiedy Zosię wyniosą za to objawienie na ołtarze? zapraszam na stołek obok mnie:) santo subito Zosia
JP2 (7 czerwca 2007) -
taaaaaaka okazja
kmil (6 czerwca 2007) -
to nawet nie musiało byc jakies ostre narzędzie albo broń palna... wystarczyło czymś tępym porzadnie walnąc... z. schrzanilas to.
dzieciak (6 czerwca 2007) -
mogłaś to wszystko zakończyć...
zbulwersowany (6 czerwca 2007) -
no musze sie wam czyms pochwalic bo jak mawia pan piotr mam czym. moje niegdysiejsze zaangazowanie w ten watek zostalo wreszcie nagrodzone przez los. dzis ok. 14 widzialam przy empiku na nowym swiecie rubika z paskudzka;> szli w glab nowego swiatu. paskudzka rzeczywiscie jest ladna i miala buty b.pomaranczowe sportowe. mistrz mial ciemne okulary ale male. wlosy wygladaja jak nieprawdziwe ale chyba sa raczej prawdziwe, zupelnie sa biale. to objawienie trwalo z 10 sekund bo poszli niestety dopiero potem mi wpadlo do glowy ze moglam ich posledzic:>
z (6 czerwca 2007) -
">w piątek 1.06 oprócz Pana Piotra w Krakowie wystąpił (a przynajmniej plakaty widziałem) niejaki Angello Kelly z zespołem, jesli jeszcze to komus cos mówi :)<" no to już wiem, gdzie moja siostra była. myślałem, że na Rubiku, ale tak sie zapierała, że jej uwierzyłem. tymczasem z deszczu pod rynnę
skonfudowany (5 czerwca 2007) -
Gorzów czeka na swoje prawykonanie, gratulujemy Krakowowi!
Kazimierz Marcin Kiewicz (4 czerwca 2007) -
w piątek 1.06 oprócz Pana Piotra w Krakowie wystąpił (a przynajmniej plakaty widziałem) niejaki Angello Kelly z zespołem, jesli jeszcze to komus cos mówi :)
grossvan (4 czerwca 2007) -
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35796,4199239.html
bb (4 czerwca 2007) -
>"Piosenki o łóżkowych problemach Bolesława Wstydliwego i o nowohuckim bohaterze Andrzeju Szewczuwańcu, co ładunek wybuchowy pod nogę Lenina podłożył" Gdzie jest tekst, gdzie jest tekst!?
Twój Stary (4 czerwca 2007) -
Piotr Rubik rozczarował Kraków Występ Piotra Rubika na obchodach jubileuszu 750-lecia miasta Krakowa okazał się "kompletną żenadą" - czytamy w krakowskim dodatku do "Gazety Wyborczej". Dziennikarz "Gazety", relacjonujący piątkowy występ Piotra Rubika na krakowskim Rynku Głównym napisał, że wspólne dzieło kompozytora i autora tekstów, Zbigniewa Książka - "Zakochani w Krakowie", to "największa od lat kulturalna wpadka królewskiego miasta". "Piosenki o łóżkowych problemach Bolesława Wstydliwego i o nowohuckim bohaterze Andrzeju Szewczuwańcu, co ładunek wybuchowy pod nogę Lenina podłożył, zamówione specjalnie na inaugurację obchodów jubileuszu 750-lecia lokacji Krakowa - trąciły kiczem i banałem". "Gazeta" zauważa, że pomimo "poetyckiego kiczu", "katarynkowa i prosta muzyka" Piotra Rubika bardzo podobała się krakowskiej publiczności. "Nastoletnie fanki białowłosego mistrza sacro-disco-polo-live znów piszczały z zachwytu. Łatwo wpadający w ucho kuplecik z radością podśpiewywały nie tylko tłumy na Rynku Głównym, ale też uradowani magistraccy urzędnicy" - czytamy.
fuck off (4 czerwca 2007) -
http://www.itvp.pl/rozrywka/video.html?channel_id=463&site_id=646&genre_id=519&form_id=495&video=20365 Pan Piotr szkoli kolejne pokolenie. Aż łzę uroniłem.
anredd (3 czerwca 2007)