INNE - FORUM
piotr rubik (+ Fight Club)
8 maja 2006"Fanów "Tu es Petrus", napisanego przez Piotra Rubika na cześć Jana Pawła II, ucieszy zapewne wiadomość, że kompozytor szykuje się do premiery kolejnego, trzeciego już oratorium."
http://muzyka.onet.pl/mr,1318240,wiadomosci.html
-
nie no zbulwersowany...respect! na kolana chamy, pisze pan (pani) zbulwersowany!
oharski (5 stycznia 2007) -
http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=99&ShowArticleId=27075I nie ma chuja we wsi!
kurnik (5 stycznia 2007) -
wlasnie przed chwila w TVP-K był ciekawy program o tych rubikopodobnych kwestiach. Powtorka w nocy o 01:00 i potem raz jeszcze o 13:00
klancyk (5 stycznia 2007) -
Poprostu zrozumcie gusty innych...uch...nie ni szkoda im cazsu, mnie tez nie szkoda? a wam? walczyc z wiatrakami ??
bzdura (5 stycznia 2007) -
Przychylam się do zdania powyższego.. Każdy ma swoje gusta, i rozumiem też Waszą krytykę. Tylko wiecie, zaczęliście się skupiać nie na muzyce, tylko na Nim samym, i na fanach, i to tych 'najgorszych', że tak powiem. Mocno przesadnie obsesyjnych. Lubię Rubika, a właściwie to Jego muzykę. Jego życie prywatne mniej mnie interesuję, mogę rzec że prawie w ogóle, bo cóż mi do tego? ^^ Ważne, że muzyka ma dla mnie wiele przekazu. A przede wszystkim teksty z Biblii i Z. Książka... Do tego muzyka, która mi odpowiada, i czego więcej chcieć? :) Skoro Wam się nie podoba, okej, rozumiem. Ale to nie znaczy żeby się "wieszać" na tym człowieku. A tymbardziej na 'zapatrzonych w PR' słuchaczach... Bez przesadyzmu. Czy nie szkoda Wam na to czasu? Na wypisywanie takich bzdur w necie? ^^
S. :) (5 stycznia 2007) -
Eh ludzie ;)Ciekawe w jakim wieku jestescie,...rownie dobrze mozna swierdzic ze jeden co ma 16 lat jest madrzejszy od czlowieka ktory ma 40 lat. O gustach sie nie dyskutuje ;). My lubimy Rubika, a Wy...kogos tam, ja nie bede fanatykiem, ze Rubik jest the best, a ten kto go nie lubi to palanty- bo tak nie jest. Ja rozumiem- rozne poglady, rozne historie... Ale, co Wam to da, to nie wiem :). Poprostu zrozumcie gusty innych, albo nie badzcie tak nahalni. A co do forum, no coz, pojawiaja sie przerozniaste chomiki na nim, ktore walcza ile wlezie o to ze Rubik to "sLoDzIuTki bLoNdUs", ale coz, albo to, ze sa wybory na mistera forum- to forma zabawy taka. To, ze Rubik wygral wtedy, nie znaczy ze jest zapatrzony w siebie i ze to jest wielkie "Y", tak wybrano i juz! Drugie wybory wygral ktos inny. Poprostu Wy chcecie zrobic cos w stylu "wielkie ŁAŁ!"... Zrozumcie, ze rozne sa gusty muzyczne, i nie naskakujcie tak na ludzi.Dziękuję
'glupia' fanka Rubika (5 stycznia 2007) -
ZYWY i koniecznie nagi z wiolonczelą w moim ogrodzie..ach..rozmarzyłam sie..chodz do wujawuj cie pobuja...
kolekcjonerka (5 stycznia 2007) -
>"Panie Zbulwersowany"ojej jak wy nic nie wiecie... Zbulwersowany jest kobietą nie ma innej opcji
tygrysia maska (5 stycznia 2007) -
huśtawka na batucie, tak? dobry patent.
Low (5 stycznia 2007) -
Mysle ze moglabys wziac za to sporo kasy. W tym wlosie jest bezcenny material genetyczny. Oj z nosa tez styknie, a za pare lat bedzie mozna Go sklonowac i... siać... siać...Zamiast krasnala ogrodowego albo innego mecha z filmu Spielberga, zywy rubik machajacy batuta przy zawieszonej na sznurkach deseczce zwanej huśtawka.
klancyk (5 stycznia 2007) -
Jeśli jestescie pewni ze łonowe tez zalewa perhydrolem, to te włosy tez chcę! nawet nie wiecie za ile taki złoty włos pana piotra mozna potem sprzedać..juz nie mówiąc o jego wartosci kolekcjonerskiej..a ziutek poznania jest? ,tej>:)
kolekcjonerka-wizjonerka (5 stycznia 2007) -
hahah. ale na pewno jest szansa na włosy krytyków, trzeba posprawdzac pod siedzeniami po zakończonym oaratorium. Niejeden wszystkie wyrwał.
bo (5 stycznia 2007) -
tej, a może wyślemy do tej strony z nazwiskami polskich żydów 3 miliony e-maili z petycją, żeby Piotr Rubik poprawili na Pan Piotr Rubik?
ziutek (5 stycznia 2007) -
pan piotr z pewnością jest zadbanym mężczyzną i podgala się codziennie w okolicach swojej "batuty". klate i pachay też pewnie goli philishave'm, więc szansa jest tylko na włos z głowy. ale on je prostuje, układa, modeluje, farbuje. za huja ci go nie da kolekcjonerko :P
exitsnake (5 stycznia 2007) -
Łonowy???
bo (5 stycznia 2007) -
chcę miec utleniony włos pana piotra!
kolekcjonerka-wizjonerka (5 stycznia 2007) -
<3<3<3 dla Pana Zbulwersowangeo ;-) kiedy można spodziewać się tomiku w księgarniach??? pięknie Pan pisze o naszym Mistrzu, hehehehe
sivi (5 stycznia 2007) -
Dziękuję, dziękuję...Ps.Nie przenoście nam Rubika do Krakowa! –zbulwersowany, 4/1/2007 20:34od dzisiaj postuję zwracać się do poety zbulwersowanego "Panie Zbulwersowany",bo to podkreśli jego niebywałą skromność (czy Pan Piotr zna słowo "dziękuję"?) i wogóle wtedy będzie cacy!W konkursie Ogay brało ponoć 30 kawałków,a ten konkurs jest organizowany przez stowarzyszenie fanów Eurowizji,co samo pokazuje już poziom tego konkursu(znaczy się wysoki jest pewno)Tak wogóle spytałem PP o nową Joannę Newsom,co myśli o "Ys" znaczy się,ale niestety nie odpowiedział(a sam przyznał,że słucha wszystkiego,to i tą pannę też chyba zna,nie?)
kacperski (4 stycznia 2007) -
Dziękuję, dziękuję...Ps.Nie przenoście nam Rubika do Krakowa!
zbulwersowany (4 stycznia 2007) -
>Ogae Song ContestO'gej?A ile piosenek brało udział? Coś czuję, że 12
rzyś (4 stycznia 2007) -
zbulwersowany szacunek.ps. w styczniu są też urodziny Benedykta. Szesnastego? Nie, dwunastego.
palczak90 (4 stycznia 2007) -
zbulwersowany szacunek.ps. w styczniu są też imieniny Benedykta. Szesnastego? Nie, dwunastego.
palczak90 (4 stycznia 2007) -
Hehehehe... Ciekawe co to bedzie jak mu zwieksza predkosc internetu. Zbulwersowany, widze Cie w Łossskocie niedługo.
klancyk (4 stycznia 2007) -
zbulwersowany, kupie twoja ksiazke:> do tego pawel skomponuje muzyke na odkurzacz jak obiecywal i ruszacie w trase jako support pana piotra. mysle ze powinienes jeszcze cos stworzyc. moze jakis utwor batalistyczny o tym watku? opera?
z (4 stycznia 2007) -
kurwa, ale Kraków ma już Nową Hute, z kantatą by sobie dali spokój. Za co kurwa tyle nieszcześć spotyka to zacne skądinąd miasto.
bo (4 stycznia 2007) -
tez umiem pisać wiersze (w 20 minut!)Wiersz o Panu PiotrzeŁzy na pianinie po byłej dziewczynie,Czesze włosy nad kranem o 6 nad ranem.Jak wyrazić co czuję, słów szukam w słownikuBy napisać wiersz wielki o Piotrze Rubiku.Urodzon w stolicy września pamiętnego;wiolonczeli tajniki zgłębiał od małegoZa sprawą dziadka, o dziwo prawnikaw Rubikowym domu wciąż grała muzyka.Gdy inni chłopcy "przetykali rury"on w swym pamiętniku kreślił partytury.Do sportu i ćwiczeń nigdy nie był skoryzapuścił fizyczność psyche dając fory;W Siennie z Morricone szlifował talenta;Uczeń przerósł mistrza - Ennio to pamiętaKariera w Polsacie na niego czekała;Multimedial Odlot- za to Panu chwała!Lecz nagle poczuł dotyk boskiej ręki,zmienił się fizycznie- inne stworzył dźwięki.Oratoria, chóry, sala kongresowaA ludzie krzyczeli "To muzyka nowa!"I wreszcie róże i złote jedynkidiamentowe płyty i miłość blondynki.Czy Mistrz kiedyś skończy?-o to jest pytaniepóki pieniądz krąży nigdy nie przestanie!
zbulwersowany (4 stycznia 2007) -
Zerkłem na kalendarz. Ej.. kurka wodna czy złozył ktos wczoraj życzenia? Daty imienin (Pana) Piotra: 3.I, 18.I, 28.I, 31.I, 5.II, 8.II, 22.II, 23.II, 24.II, 1.III, 2.III, 23.III, 27.IV, 28.IV, 29.IV, 8.V, 13.V, 19.V, 2.VI, 23.VI, 29.VI, 2.VII, 7.VII, 12.VII, 1.VIII, 12.VIII, 19.VIII, 9.IX, 11.IX, 12.IX, 25.IX, 19.X, 16.XI, 21.XI, 4.XII, 25.XII
klancyk (4 stycznia 2007) -
ściąć Karolę i Cheshire Cata!!!
tottenhamon kier (4 stycznia 2007) -
To że Pan Rubik wymaga żeby zwracano sie do niego per "pan" jest dowodem na jego skromność, i na to jak bardzo brata sie on ze zwykłymi ludźmi. Wedlug mnie o wiele bardziej odpowiednio brzmi "Mistrz", dlatego tak właśnie o nim mowie.Pozdrawiam Cheshire Cata.I wcale nie byłam adresatka oświadczyn z tego programu, po raz kolejny pokazujecie swój poziom podszywajac sie podemnie i wypisujac takie rzeczy.
Karola (4 stycznia 2007) -
głód, bogactwo i wojnę. Tu Es Petrus opowiada także historię Papieża - Jana Pawła II, który przez całe swoje życie zmierzał się z podobnymi problemamiże niby papież w watykanie jeśc nie dostawal?
rubol (4 stycznia 2007)