INNE - FORUM
piotr rubik (+ Fight Club)
8 maja 2006"Fanów "Tu es Petrus", napisanego przez Piotra Rubika na cześć Jana Pawła II, ucieszy zapewne wiadomość, że kompozytor szykuje się do premiery kolejnego, trzeciego już oratorium."
http://muzyka.onet.pl/mr,1318240,wiadomosci.html
-
mrowkaweedkochamy Cie tam głupolu, wpadaj częsciej...
0000 (7 stycznia 2007) -
będzie recka rubika na porcys?
. (7 stycznia 2007) -
przerejsetrowalem sie, patrze a tu z dyskusji o utworze dla Krakowa 3 strony wycieli z krytyką utworow piotrowych. to śmieszne...teraz wygląda jakby sie tlumaczyli sami przed sobą ze swych wielkich racji...
mrowkaweed (7 stycznia 2007) -
no to po merytorycznej dyskusji...bez ostrzeżenia wywalili mnie znowu....niech to szlag! podstepne kundle.!..p
mrowkaweed (6 stycznia 2007) -
'pojedyńcze','jesteśćie','płenta'? ja proponuję, żeby Wasz Mistrz się złoży na słownik ortograficzny dla Was
camel (6 stycznia 2007) -
Agnieszko, oni nie sluchają Pana Piotra bo muzyka Mistrza nie współgra z nienawiścią jaką noszą w swoich sercach. Oni pewnych spraw po prostu nie są w stanie zrozumieć, i ztąd bierze sie ich resentyment do nas. Szoda czasu, na te forum. I nie, zbulwersowany nie jest autorem ani pierwszych, ani pózniejszych ani w ogole żadnych, z moich wpisów. Chyba ze podszył się podemnie a ja tego nie zauważyłam, co mogło się zdarzyć bo wpisów w tym temacie jest strasznie dużo. Adekwatnie dużo do głupoty i chamstwa porcysiąt.
Karola (6 stycznia 2007) -
"Drodzy moderatorzy wg. tego regulaminu(punkt 3) w temacie na temat PANA Piotra Rubika powinno znajdować się max. 10 postów. W tym temacie ewidentnie obraża się p.Piotra Rubika oraz ludzi słuchających jego utworów. Proszę o zrobienie z tym porządku ponieważ szanujące się forum powinno mieć swój regulamin. Nie chodzi mi tu o link na dole strony ale o stosowanie się do tych zasad i konsekwentność."hehe interwencja po naszym wjezdzie na Rubiku.pl dzisiaj
lol (6 stycznia 2007) -
Tak żałosnych ludzi jeszcze nie widziałam czy wy nie potraficie zrozumieć że są ludzie którzy słuchają czegoś ambitnego. Zamiast wyciągać pojedyńcze cytaty z forum PP przeczytajcie kilka tematów i pomyślcie. Nie macie prawa obrażać kogokolwiek. Jeżeli uważa ktoś inaczej prosze o argument i cytat. Ludzie czy wy macie kompleksy??Na tym waszym nędznym "forum" lub też może liście beznadziejnych wypowiedzi spłodzonych przez ludzi pozbawionych rozumu nie ma krytki to tylko oczernianie i obrażanie PP i PZ a także osób słuchających oratoriów. Czy ktoś z was przesłuchał chociażby 1 płyty z TŚ?? Chyba nie. Żałośni jesteśćie. A ty mrowkaweed wiesz za co wyleciałeś. Bez głupich komentarzy więc. Popracujcie trochę nad grafiką <lol2>. Płenta: Żałosne "forum" idiotów.
agnieszka (6 stycznia 2007) -
Policzylem ze nasz rubikowy post zajmuje jakies ~50 metrów. Moze ktos to potwierdzic? Moglem sie walnac...
klancyk (6 stycznia 2007) -
do mnie! i nie miszcz tylko Mistrz ;p
zaraz, zaraz, gorące prosby fanów..ale do kogo? czy mam rozumiec ze to wymyslił..."miszcz" P?
bzdura1111 (6 stycznia 2007) -
2006"Swiatło słoneczne przebiło mrok,w styczniu rozpoczał się Nowy Rok!moja dziewczyna jest troche blada,w lutym zaczeła sie Olimpiada,kumpel problemu nie ma żadnego,w marcu i kwietniu nic wielkiego,przedtermin troche zawalony,maj i puchar dla Barcelony,za komputer zapłacona rata,czerwiec i w Niemczech mistrzostwa świata,kurza twarz i ryjek świński,Lipiec- premierem brat Kaczyński,zza płotu konia słychać rżenie,sierpień - medale na basenie,moj sąsiad złowił w rzece łosiotra,wrzesień i urodziny miszcza Piotra,kot w rozdrażnieniu głośno prycha,pażdziernik - Giertych wielka szycha,pod łóżkiem jakieś groźne szmery,to świeto zmarłych i seksafery,w grudniu brak sniegu ale są świetai co sie działo nie pamieta."tekst napisany dla rubik.pl/forum na gorące prosby fanów Pana Piotra. Rozmowa z nimi to ekstrmalne przezycie jest...
ha!
1111 (6 stycznia 2007) -
och gdyby taki pan piotr stanął zmokniety w moich drzwiach..najpierw uklekłabym a potem, ach panie piotrze nawet nie chce pisac co potem bo jak większosc forumowiczek jeszcze nie jestem w pełni swiadoma co sie dzieje z moim ciałem, ale wiem ze pan chetnie by mi to wyjasnił...
fanka (6 stycznia 2007) -
wygląda,jakby zaraz miał puścić pawiaa znacie ten tekst?Zatańczy Hanka Zatańczy Hanka Nim zejdzie mgła zanim żar i blask poranka Zatańczy Hanka Zatańczy Hanka A w dolinie Chłopak dziewczynie Warkocz ściął A w dolinie Chłopak dziewczynie Warkocz ściął Zatańcuje zdarty but Ze spódnicą w łatach Zatańcuje boży lud Chwaląc piękno świata
kacperski (6 stycznia 2007) -
http://bi.gazeta.pl/im/1/3832/z3832571X.jpg
lol (6 stycznia 2007) -
az nie wiem czy powiedziec ze gratuluje czy ze mi przykro czy w ogole co. ja przeczytalem moze 5% tematu + posty karoli.1100! –em c, 6/1/2007 12:50 mi jest na przykład przykro.myślę, że przeczytałeś więcej niż 55 postów + posty karoli (do których chyba jeszcze nie dotarłem), ale wstydzisz się przyznać i zatajasz Prawdę. przepraszam, nie powinienem tak pisać.
yeahnot (6 stycznia 2007) -
no wlasnie bo nawet zajrzalem ale trzeba sie rejestrowac. a tego robic nie chce bo jescze mi beda sakropolanski spam przysylac, a tego bym nie zniosl.
em c (6 stycznia 2007) -
Hej, a co na ten temat mówi forum Rubik.pl?
Pan Rafał (6 stycznia 2007) -
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,3832451.htmlj.w.
kurnik (6 stycznia 2007) -
>Bo my prezentujemy poziom ludzi cywilizowanych, czego o was >powiedzieć sie nie da. też mi kultura łamać ludziom życie wypędzając ich z forum
, (6 stycznia 2007) -
>>>bo kantatę »Zakochani w Krakowie« przygotowujemy z myślą o promocji Krakowa na cały świat!" - powiedział współtwórca kantaty, Zbigniew Książeknie no, to ja się wyprowadzam z Krka
sivi (6 stycznia 2007) -
(przeczytałem właśnie gdzieś 'mniejszą połowę' tematu (na wysokości fight club wypadłem z obiegu) i zajęło mi to półtora raza kind of blue, ale dalej już nie mogę na raz. wystąpię o dofinansowanie ze środków europejskich.nie no, nie wiem, po co to sobie robię i co we mne wstąpiło)az nie wiem czy powiedziec ze gratuluje czy ze mi przykro czy w ogole co. ja przeczytalem moze 5% tematu + posty karoli.1100!
em c (6 stycznia 2007) -
http://muzyka.onet.pl/0,1460310,newsy.html"Gerschwin musiał przejść przez to samo. Po premierze jego »Błękitnej Rapsodii« oburzone przecież było środowisko jazzmanów, jak i artystów z kręgu muzyki poważnej. Kraków chciał lekką, ludyczną rozrywkę. A my damy jeszcze więcej, bo kantatę »Zakochani w Krakowie« przygotowujemy z myślą o promocji Krakowa na cały świat!" - powiedział współtwórca kantaty, Zbigniew Książek"
(przeczytałem właśnie gdzieś 'mniejszą połowę' tematu (na wysokości fight club wypadłem z obiegu) i zajęło mi to półtora raza kind of blue, ale dalej już nie mogę na raz. wystąpię o dofinansowanie ze środków europejskich.nie no, nie wiem, po co to sobie robię i co we mne wstąpiło)
yeahnot (6 stycznia 2007) -
To nie ja byłam. Moje były tylko pierwsze posty Karoli, ale to nie ważne bo i tak nikt mi w nie wierzy!. Jak się raz wejdzie w krąg kłamstwa to już się nie da z niego wyjść.A wracając do tematu czytaliście już w nowym Przekrojuprzepowiednie dla Pana Rubika na 2007? Panie, to będzie rok!
zbulwersowany (6 stycznia 2007) -
ty żyjesz?? zbulwersowany is that you again? no ale wszystkie zakazy mozna obejsc domowym sposobem...widze ze jest link do naszego forum w temacie "masakra" hehe. cheshire cat chyba istnieje
Bo my prezentujemy poziom ludzi cywilizowanych, czego o was powiedzieć sie nie da. Byłoby ci miło gdybyś czytał że nadajesz sie do ściecia?
Karola (5 stycznia 2007) -
mnie wywalili przed sylwestrem..jeden dzien do konca roku...!! placze do dzis.( lzy to za malo.( spedzilem tam prawie pol doby lącznie na uczciwym zglębianiu mądrych tekstów Pana Książka...nie udało sie. nie zrozumialem i nie pojme.
mrowkaweed (5 stycznia 2007) -
zasadniczo różnica polega na tym ,że MY ze swoim zdaniem jesteśmy wypierdalani z waszego forum a nasze posty kasowane. Natomiast Wy wierni fani Rubika możecie TUTAJ mówić co chcecie. Daje Wam to coś do myślenia???
bo (5 stycznia 2007)