INNE - FORUM

piotr rubik (+ Fight Club)

8 maja 2006

"Fanów "Tu es Petrus", napisanego przez Piotra Rubika na cześć Jana Pawła II, ucieszy zapewne wiadomość, że kompozytor szykuje się do premiery kolejnego, trzeciego już oratorium."

http://muzyka.onet.pl/mr,1318240,wiadomosci.html

batonik bajeczny
  • fajne avatary mają na tym rubikowym forum, np.:http://rubik.pl/forum/images/avatars/143428164945a0d03a55020.jpg
    Bronson (11 stycznia 2007)
  • A NA POLSKIEJ NAWET JEST OBRAZEK JAK TO WYGLąDA.. http://glinki.com/?l=kvr0pj
    bzdura11 (11 stycznia 2007)
  • btw.http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Troll
    idle (11 stycznia 2007)
  • ona jest urocza!urocza wprost! ja..ja..kochałbym cie..to ty cudowny jesteś
  • A wiecie, ze Oblubienica Panska, to znaczy Rubika to tez na tym forum produkcje uskutecznia? Otóż:"(...)Mozna nie lubic muzyki Piotra i napisac po prostu : nie podoba mi sie muzyka Piotra, nie slucham jej. Komentarze typu jest ckliwa, sredniej jakosci czy piatej ligi <cokolwiek to znaczy> swiadcza tylko o wyladowaniu swojej flustracji. Latwo jest napisac pare epitetow, trudniej jest skomponowac cos ladnego, lub cos, czego chca sluchac inni.Wspomniany przez kogos Bodo Kirchoff, ktory dopisal sie w merlinie, jest muzykiem, ktory nienawidzi Piotra tylko dlatego, ze jemu nie wychodzi,a Piotr nie chcial z nim wspolpracowac. Podobnych przypadkow jest wiele..."http://www.rubik.pl/forum/viewtopic.php?t=1471&postdays=0&postorder=asc&start=75No i dzieki temu wiadomo, ze SFLUSTROWANI jestescie i dlatego nie admirujecie, no.
    Kan Mama (11 stycznia 2007)
  • jest zbyt cenny by mozna było sie dzielic z tyloma osobami..w koncu to rubik...
  • no to dawaj tutaj...
    v (11 stycznia 2007)
  • hehehe, mam!moge pozyczyć.
  • ale ja powaznie Jesli nie mozna sie zarejesrtowac to puscie na forum jeden login z haselkiem coby kazdy mogl przez chwile poobcowac ze switą Pana pe...
    v (11 stycznia 2007)
  • Sprzedam LOGIN na www.rubik.pl. Cena 1 tyś zł. Piszcie na mojego maila.
    Miączysław Wyczochranowski (11 stycznia 2007)
  • Teraz loginami mogą być tylko numery kodu kreskowego z któregoś z dzieł Mistrza
    Pan Rafał (11 stycznia 2007)
  • jezu masz login??????? no jak to????dasz mi haslo???? prosze nic nie bede pisal jedynie czytal czytal czytal.... OBIECUJE!
    v (11 stycznia 2007)
  • o szczęsliwi ci ktorzy mają login na rubik.pl,mnie sie udało!panie piotzre poblogosław swoim owieczkom ktore wiernie wypowiadaja sie nie tylko w superlatywach na twoim forum.
    bzdura (11 stycznia 2007)
  • taaa we wnetrzu swej wlasnej orodruiny wykuwa w pocie czoła Pieśń Jedyną by wszystkimi rzadzic, wy wszystkie zgromadzic i w jasnosci zwiazac gdzie zaległy cienie... prrrrrr....<pula>
    v (11 stycznia 2007)
  • Nie, nie...Ty dalej nie rozumiesz. Mistrz ma już KOMPLET, niedługo podwładni zamilkną na wieki. Największe Jego dzieło wkrótce ujrzy światło dzienne - ofiara musi zostać poniesiona.
    zbulwersowany (11 stycznia 2007)
  • pamietam go z Multimedialnego Odlotu ale tera jak patrze na zdjecie to cos jakis inny sie zrobil - zgejał - jak ujał to moj kolega... MO to byl program kłejki tombraidery tratatatata, cus pieknego a tera taki szwindel... petrus sretrus... i pan piotr... fuck
    v (11 stycznia 2007)
  • Moim zdaniem powinien czekac cierpliwie a potem probowac raz jeszcze. W miedzyczasie moze sie zwolnic miejsce. Sporo ludzi w naszym kraju umiera. Zawaly, miazdzyca, watroba, noga, sledziona...
    klancyk (11 stycznia 2007)
  • ha no niby tak ale tak pragnalem sprawdzic co maja do powiedzenia powdładni Pana Piotra a tu lipa... swoja droga gosc jest pomyslowy w tym pomylonym kraju nie kazdemu daja 100 tysiecy za UTFUR...
    v (11 stycznia 2007)
  • Ja tam myśle, że Mistrz ma juz komplet...moim zdaniem powinieneś się cieszyć, że się nie załapałeś.
  • a moze to TROLLE ZAATAKOWAłY ZBYT MOCNO??? Szkoda chcialem poczytac co tam Porcys namieszał ale widac zamkneli sie we wlasnym kregu...
    v (11 stycznia 2007)
  • może mają komplet?
  • niestety nei moge sie zalogowac na forum pana p gdyz czasowo wylaczyli rejestracje... hmmm... ale czemu a tak chcialem...
    v (11 stycznia 2007)
  • jako były obywatel gorzowa zrobiłbym zrzutę żeby nie pisał, może się odpieprzy. "Niczym ten pająk w terrariumzaszczuty jak mysz białogłowabo mi wciska olbrzymie honorariumwładza miasta Gorzowa."
    palczak90 (11 stycznia 2007)
  • Którą opcję zaznaczasz? a)drugą opcję b)pierwszą opcję
    ANKIETA (11 stycznia 2007)
  • sonda wyborczejCzy Piotr Rubik to właściwy autor oratoriów na jubileusze miast?62%Nie, Rubik to mistrz kiczu (2210)26%Tak, Rubik to utalentowany kompozytor (932)12%Nie mam zdania (443)Liczba oddanych głosów: 3585
    ryba (11 stycznia 2007)
  • czemu nikt z was nie wspomniał jakim uroczym bobasem był pan piotr? od razu odezwały sie we mnie instynkty macierzynskiehttp://www.rubik.pl/images/stories/foto01.jpg
    laska nebeska (10 stycznia 2007)
  • smok wypatrzył tę przynętę(babcia odebrała rentę)a to mi sie najbardziej podoba..zainspirowany pewnie "wczesnym Ksiązkiem?"
    bzdura11 (10 stycznia 2007)
  • Ja też umiem! Czemu nie ja? Przecież ja z Krakowa!!!!O te uliczki, co wokół rozlane.Kamienic i kopców i ciszy potęga.To co się kocha, na zawsze zostaje.Otwarta przed nami do czytania księga.Wyspiański w ogrodzie - anielski czy ziemski.I ta siła zwiewna - stała czy ulotna.Spojrzał , zgubił się nie wie co tera,Widziało czy się zdawało, że w Krakowie mieszkał.Mickiewicz, Maleńczuk, Świetlicki i TurnauNie masz zgody mopanku, spory na co dzieńArtyści, lajkonik a Dratewko na karku.Dziwnie zadumany Smok Wawelski dobrodziej.Kłócą się i kochająPolują i ucztująNad życie Kraków ceniąGodzą się i spiskująPrezydent Krakowa mówi: posprzątać, oczyścićDom przygotować - to cnoty przybędzieA ja na to - zrobić powstanie."Ja z synowcem na czele i jakoś to będzie".Kłócą się i kochają...Mój koncert, o jezu! kogóż nie poruszy,Lud urzeczony, wzruszony głęboko.Młodzi przy szablach - a oddech wstrzymany.Rok niezapomniany - wolny Kraków.zKłócą się i kochają...Poloneza czas zacząć podłóg praw pierwszeństwa.Kochajmy się wszyscy - niech wokół rozbrzmiewa.Może to ostatni polonez lub pierwszy.Co nie przyszło łatwo - uszanować trzeba. b
    Grzesio Turnau (10 stycznia 2007)
  • wpisujcie miasta!
    tygrysia maska (10 stycznia 2007)
  • smok wypatrzył tę przynętę(babcia odebrała rentę)hehevery nice!
    zbulwersowany (10 stycznia 2007)
BIEŻĄCE
Ekstrakt #5 (10 płyt 2020-2024)
Ekstrakt #4 (2024)